LifeSteps.gr

FIFA 22, Tribes of Midgard και ένας ακόμη τίτλος τον Μάιο στο PS Plus

FIFA 22 Kylian Mbappé

Τα FIFA 22, Tribes of Midgard και Curse of the Dead Gods θα προσφερθούν τον Μάιο από το PlayStation Plus. Οι τίτλοι διέρρευσαν από το Dealabs στις 26 Απριλίου. Το γεγονός, ότι ένα μέλος της σειράς FIFA ήταν πιθανόν, να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην υπηρεσία της Sony, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Η Sony ήρθε απλώς στις 27 Απριλίου, να ανακοινώσει επίσημα τα παιχνίδια, που θα μπορέσουμε, να απολαύσουμε ως συνδρομητές του PlayStation Plus, επιβεβαιώνοντας 100% τη διαρροή!

Το FIFA 22, η πιο πρόσφατη προσθήκη στη δημοφιλή ποδοσφαιρική σειρά της EA Sports και, όπως φημολογείται, η τελευταία που θα φέρει το FIFA στον τίτλο, θα είναι διαθέσιμο για το PlayStation 4 και το PlayStation 5. Μαζί με το παιχνίδι, θα λάβουμε και ένα σπέσιαλ FUT Pack, που θα περιλαμβάνει 11 παικταράδες με στατιστικά 82 και άνω, για να ξεκινήσουμε δυνατά το χτίσιμο της ομαδάρας μας!

Το Tribes of Midgard θα διατεθεί επίσης για το PlayStation 4 και το PlayStation 5. Το Action-RPG/ Survival παιχνίδι με την top-down οπτική αναπτύχθηκε από την Norsfell Games και η ιστορία του είναι βασισμένη στη μυθολογία των Βίκινγκ.

Το Tribes of Midgard διαθέτει mode για έναν παίκτη, όπως επίσης και για 10 άτομα, που θα δημιουργήσουν μία φυλή και θα προσπαθήσουν μαζί, να προστατεύσουν τον σπόρο του Yggdrasil από τις επιθέσεις, που εξαπολύουν τρολ, γίγαντες, ξωτικά του σκότους και άλλα τέρατα, όταν νυχτώσει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα μέλη της φυλής εξερευνούν τον κόσμο έξω από τα τείχη που περιβάλλουν το χωριό, συλλέγουν υλικά, κατασκευάζουν όπλα και ενισχύουν την οχύρωση. Κάθε μέρα που περνάει οι επιθέσεις γίνονται σφοδρότερες και έτσι η κατάλληλη προετοιμασία είναι απαραίτητη!

Το τρίτο μέλος της παρέας, μόνο για το PlayStation 4 αυτή τη φορά, είναι το Curse of the Dead Gods. Το roguelike Action-Adventure/ Dungeon Crawler με την ισομετρική οπτική της αναπτυξιακής ομάδας Passtech Games μας δίνει τον έλεγχο ενός άπληστου και ριψοκίνδυνου εξερευνητή, που αναζητά θησαυρούς σε έναν αρχαίο ναό. Οι παγίδες είναι πολλές και θανάσιμες, ενώ στους σκοτεινούς δαιδαλώδεις διαδρόμους κρύβονται φοβεροί και τρομεροί εχθροί. Κατάρες, που πλήττουν τον ήρωά μας, είναι δυνατόν να του προσφέρουν πλεονεκτήματα έναντι των αντιπάλων, αλλά και να τον βλάψουν ταυτοχρόνως.

Το FIFA 22, το Tribes of Midgard και το Curse of the Dead Gods θα μπουν στο PlayStation Plus στις 3 Μαΐου, αντικαθιστώντας τα Hood: Outlaws & Legends, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated και Slay the Spire.

Exit mobile version