LifeSteps.gr

Η Angelina Jolie στην Ουκρανία

Angelina Jolie

Η Angelina Jolie που ετοιμάζεται να πάει 47 σε λίγους μήνες, λίγο έλειψε να μην γιορτάσει τα φετινἀ της γενέθλια την ώρα που γινόταν μάρτυρας των τρομακτικών συνεπειών της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Το συμβάν έγινε ενώ επισκεπτόταν την πόλη Lviv στο δυτικό τμήμα της εμπόλεμης χώρας.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αναγκάστηκε να κρυφτεί καθώς οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ανάγκασαν αυτή και τους τρομοκρατημένους συνεργάτες της να βρουν ασφάλεια όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σε ένα βίντεο του περιστατικού, η Angelina φαίνεται να βγαίνει άρων άρων από ένα κτίριο, να κατεβαίνει μια μεγάλη σκάλα και να βγαίνει σε μια ανοιχτή τοποθεσία εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου ξεκίνησε η προσπάθειά της να βρει καταφύγιο. 

Υπήρχε αναμφίβολα ένας αέρας ανησυχίας τριγύρω ενώ η ομάδα φαίνεται να αναζητά ασφάλεια, καθώς αρκετά μέλη της φαίνεται να είναι σε κατάσταση σοκ. Κάποια στιγμή, μια συνεργάτιδα της διάσημης σταρ στρέφεται σε μια κάμερα και παρακαλεί: «Σε παρακαλώ, όχι άλλο». Ευτυχώς, μέχρι το τέλος του βίντεο, η Angelina φαίνεται να είναι ήρεμη και συγκεντρωμένη καθώς κουνάει το χέρι της προς την κάμερα και αργότερα μπορεί να ακουστεί να λέει στους κοντινούς θαυμαστές: «Είμαι καλά».

Μαντόνα εναντίον Πούτιν

Η Angelina βρίσκεται στο Lviv για να επισκεφθεί νοσοκομεία και να συναντήσει παιδιά που έχουν πληγεί από την εισβολή, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η σταρ του Χόλιγουντ είναι επίσης ειδικός απεσταλμένος της Υπηρεσίας Προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών. Νωρίτερα την ίδια μέρα, πριν χτυπήσουν οι σειρήνες της αεροπορικής επιδρομής, η Angelina εντοπίστηκε στην πόλη να πίνει ένα ποτό σε ένα τοπικό καφέ και να συνομιλεί με τους ντόπιους.

Τον περασμένο μήνα, η σταρ των Eternals ανακοίνωσε στους θαυμαστές της μέσω Instagram ότι είχε προσγειωθεί στην Υεμένη για να προσφέρει υποστήριξη στον λαό της χώρας, λέγοντας στους ακόλουθούς της ότι οι ιθαγενείς χρειάζονται βοήθεια όπως οι Ουκρανοί. «Καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις φρικαλεότητες που εκτυλίσσονται στην Ουκρανία και ζητάμε τον άμεσο τερματισμό της σύγκρουσης και την ανθρωπιστική πρόσβαση, βρίσκομαι εδώ στην Υεμένη για να υποστηρίξω ανθρώπους που επίσης χρειάζονται απεγνωσμένα την ειρήνη», έγραψε.

Ουκρανική κρίση και Milla Jovovich

«Η κατάσταση εδώ είναι μια από τις χειρότερες ανθρωπιστικές κρίσεις στον κόσμο, με έναν άμαχο να σκοτώνεται ή να τραυματίζεται κάθε ώρα μέσα στο 2022. Μια οικονομία που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο και πάνω από 20 εκατομμύρια Υεμενίτες εξαρτώνται από την ανθρωπιστική βοήθεια για να επιβιώσουν».

Exit mobile version