LifeSteps.gr

Άμπερ Χερντ: συνεχείς κατηγορίες από την πλευρά του Τζόνι Ντεπ

Χερντ

Ένας εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ έκανε κάποιες κατηγορίες ενάντια στην πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ αφού κατέθεσε ότι ο ηθοποιός του δεύτερου Fantastic Beasts την απείλησε να τη σκοτώσει κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στις 5 Μαΐου έχοντας μόλις κάνει την παράσταση της ζωής της ενώπιον του δικαστηρίου στην άμεση εξέτασή της», αναφέρει η δήλωση του εκπροσώπου του Johnny. «Ενώ οι αφηγήσεις της κυρίας Χερντ συνέχισαν να αυξάνονται με νέες και πιπεράτες λεπτομέρειες, οι αναμνήσεις του κυρίου Ντεπ παρέμειναν ακριβώς οι ίδιες καθ' όλη τη διάρκεια των έξι επώδυνων ετών από τότε που έγιναν οι πρώτοι ισχυρισμοί της».

Σάλμα Χάγιεκ και Τσάνινγκ Τέιτουμ χορεύουν

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Τζόνι εξέφρασε περαιτέρω τη θέση του ηθοποιού των Pirates of the Caribbean και έκανε γνωστή την μελλοντική του στάση. «Η αλήθεια του - η αλήθεια - είναι η ίδια ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο έχει παρουσιαστεί. Η επικείμενη εξέταση κατ' αντιπαράσταση από τους συνηγόρους του κ. Ντεπ θα είναι πιο χαρακτηριστική και σίγουρα θα τονίσει τα πολλά ψέματα που η κ. Χερντ προσπάθησε να περάσει σαν γεγονότα σε όλη τη μπερδεμένη κατάθεσή της».

Η αγωγή του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της Άμπερ Χερντ που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου αναμένεται να διαρκέσει πέντε ή έξι εβδομάδες. Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία στις 5 Μαΐου, η Άμπερ που είναι 36 ετών, ισχυρίστηκε ότι ο Τζόνι, που είναι 58, της εκστόμιζε χυδαιότητες κατά τη διάρκεια ενός καυγά και την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει μιμούμενος την φωνή κάποιου ζώου. «Θυμάμαι μόνο τον ήχο της φωνής του Τζόνι που ήταν δίπλα στο αυτί μου και ούρλιαζε συνεχώς τα ίδια πράγματα», δήλωσε στο ακροατήριο σε πλήρη συναισθηματική φόρτιση.

Δικαστική διαμάχη Άμπερ Χέρντ με τον Τζόνι Ντεπ

«Μπορούσα να ακούω τον εαυτό μου να ουρλιάζει μέχρι που δεν μπορούσα να ακούσω τον εαυτό μου πια. Τον άκουσα να λέει ότι «θα με σκότωνε». Ο Τζόνι «σχεδόν έκλαιγε», είπε, προσθέτοντας ότι «ακουγόταν σαν ζώο που πονούσε». Κλαίγοντας στο σταντ, η Amber είπε ότι φοβόταν ότι η ζωή της θα τελείωνε κατά τη διάρκεια του περιστατικού. «Σκέφτηκα, ‘Έτσι πεθαίνω. Θα με σκοτώσει τώρα», είπε. «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να ουρλιάξω και δεν μπορούσα να ουρλιάξω».

Η παραμονή της Άμπερ στο εδώλιο του κατηγορουμένου περιελάμβανε αποκρουστικές ιστορίες όπως η πρωτη φορά που την χτύπησε ο Τζόνι και μια ιστορία περί σωματικής έρευνας για ναρκωτικά. Περιέγραψε επίσης ότι ο ηθοποιός την κλώτσησε κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν για τον Τζέιμς Φράνκο.

Τροπικές διακοπές για την Britney Spears

Η ηθοποιός του Aquaman έγραψε ένα άρθρο για την Washington Post, σχετικά με την αντίδραση του κοινού στους ισχυρισμούς της ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ο Τζόνι αρνείται όλους τους ισχυρισμούς, αλλά η Άμπερ τον μήνυσε για 100 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι ενορχήστρωσε μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της.

Exit mobile version