LifeSteps.gr

Απάτη το ονομά σου είναι πανδημία

Απάτη

Σερφάροντας σήμερα στο διαδίκτυο έπεσε το μάτι μου σε μια δήλωση του μεγάλου μαέστρου Μπιλ Γκέιτς ο οποίος παραδέχτηκε ότι η πανδημία ήταν τελικά μια ακόμα γρίπη που χτυπά κυρίως ηλικιωμένους. Μάλιστα, το είδα κι αυτό. Δηλαδή εγώ που έτρεχα να κάνω το μαγικό εμβόλιο έπεσα τελικά σε μια παγίδα σαν πειραματόζωο. Έτσι τελικά μας βλέπουν τα μεγάλα μυαλά, σαν ζώα που τρέχουμε να κάνουμε ότι μας πουν.

Εγώ πάλι θα πω ότι για να το ομολογεί ο μεγάλος Μπιλ κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς τους κοινούς θνητούς. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια, είναι όλα τόσο περίεργα δοσμένα που με έχουν ξεγελάσει. Πάντως είδα πολλούς που πέρασαν την αρρώστια αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν άκουσα κάποιον να πεθάνει από αυτήν. Σίγουρα είναι μια βαριά μορφή γρίπης που θερίζει ευαίσθητες ομάδες και πολλοί το περάσανε στο πόδι χωρίς να το καταλάβουν καθόλου αλλά πάλι αυτό που λέει ο Μπιλ δεν μπορεί να είναι μια μλκ, κάτι θα έχει ακούσει από το team του.

Άρα όλο αυτό το σκηνικό με τα lockdown για την πανδημία και τα συναφή επακόλουθα τους ήταν μια πρόβα για κάτι μεγαλύτερο που σχεδιάζουν τα μεγάλα κεφάλια για να μας επιβάλουν φυσικά σ'εμάς τα κορόιδα. Που μας πάνε άραγε;. Δεν μας φτάνει η φτώχεια και η μιζέρια που ακολουθεί τώρα έχουμε και πειράματα στο κεφάλι μας. Εκτός αν έχουν σκοπό να περιορίσουν την ελευθερία μας και το κάνουν με καλυμμένο τρόπο. Και τώρα έχουμε και την ενεργειακή κρίση που μαστίζει όλους και ο συνειρμός στο μυαλό πηγαίνει εκεί.

Δηλαδή τώρα η αφήγηση περί ψεκασμένων και λοιπές μλκς που ακούμε 2 χρόνια στην σειρά ήταν τελικά μια μεγάλη απάτη για να θολώσουν τα νερά. Ποιός ξέρει που μας ωθούν τελικά;. Ελπίζω να βρούμε γρήγορα την λύση και να μην τρέχουμε πάντα πίσω από τα πράγματα, ο μέγας Μπιλ άρχισε να κελαϊδά σαν καναρίνι.

Εμβόλια COVID-19: Αλήθειες και Μύθοι

Πριν κλείσω τις σκέψεις μου να τονίσω ότι πιστεύω στις αρρώστιες και την πανδημία αλλά φυσικά όχι με τον τρόπο που μας το επιβάλουν. Δεν ανέχομαι να είμαι πειραματόζωο για να με κάνουν ότι θέλουν οι απανταχού κύριοι Μπιλ και σία επειδή έχουν τον πλούτο στα χέρια τους. Πρέπει όλοι και όλες ν' αντιδράσουμε και να δείξουμε ότι δεν είμαστε εύκολη λεία στα χέρια των καρχαριών.

Exit mobile version