LifeSteps.gr

Borderlands 3: Το δώρο από το Epic Games Store

Borderlands 3 δωρεάν στο Epic Games Store

Εκπτώσεις ξεκινούν από σήμερα στο ψηφιακό κατάστημα της Epic Games και η εταιρεία χρησιμοποιεί έναν γερό κράχτη, για να μας δελεάσει, να περάσουμε από εκεί μία βόλτα και να ρίξουμε μία ματιά. Προσφέρει το Borderlands 3, το τέταρτο μέλος της δημοφιλέστατης Action-RPG/ First-person Shooter σειράς. Ένα και καλό το δώρο για τους λάτρεις της δράσης, που διαδέχεται τα Redout, Jotun και Prey του προηγούμενου επταημέρου!

Το Borderlands 3 αναπτύχθηκε από την Gearbox Software, όπως και τα δύο πρώτα μέλη της σειράς, και κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019 για PC αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store για τους πρώτους έξι μήνες, PlayStation 4 και Xbox One. Ακολούθησαν περίπου ένα χρόνο μετά τα Xbox Series X|S και PS5.

Επιλέξτε τον Vault Hunter σας ανάμεσα από τους Moze the Gunner, Amara the Siren, FL4K the Beastmaster και Zane the Operative. Έχουν διαφορετικές ικανότητες, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τρία skill trees ο καθένας.

Παίξτε μόνος ή με τρεις φίλους διαδικτυακά, όπως επίσης τοπικά σε split-screen. Περιπλανηθείτε στον γνώριμο πλανήτη Pandora, αλλά και ακόμη παραπέρα προς αναζήτηση θησαυρών. Αποκτήστε όσο περισσότερα καλούδια μπορείτε, δοκιμάστε και αναβαθμίστε εκατοντάδες όπλα και γκατζετάκια, ξεκάνετε ποικίλους τύπους εχθρών.

Θα βρείτε το Borderlands 3 στο Epic Games Store εδώ.

Έχετε προθεσμία έως τις 26 Μαΐου, πριν το ρολόι δείξει 18:00, να προσθέσετε το Borderlands 3 στη συλλογή σας. Η Epic Games κρατάει και αυτή τη φορά ως επτασφράγιστο μυστικό το παιχνίδι, που θα δωρίσει στη συνέχεια και με τις εκπτώσεις της να βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Θα πρέπει να περιμένουμε ίσως κάτι εξίσου δυνατό!

Exit mobile version