LifeSteps.gr

Desmond Child: Έρχεται στις 27 Ιουνίου για μία ξεχωριστή συναυλία!

Ο Alice Cooper έρχεται στη συναυλία Desmond Child Rocks The Parthenon

Ο Desmond Child ετοιμάζεται για μία και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα με σκοπό την προβολή στην παγκόσμια κοινότητα του διαχρονικού ελληνικού αιτήματος για την επιστροφή και επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Ο διάσημος Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός, ο οποίος στην αξιοζήλευτη και μακρόχρονη καριέρα του έχει συνεργαστεί με μεγαθήρια της ποπ και ροκ μουσικής σκηνής όπως οι Aerosmith, Alice Cooper, Barbra Streisand, Bon Jovi, Cher, Cindy Lauper, Kiss, Joan Jett, Meat Loaf, Scorpions και πολλοί άλλοι, δε θα βρεθεί μόνος του πάνω στη σκηνή!

Η συναυλία με τίτλο Desmond Child Rocks The Parthenon θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με τη συμμετοχή των Alice Cooper, Bonnie Tyler, Σάκη Ρουβά, The Rasmus, Lena Hall, Γιώργου Λεμπέση, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo, Andreas Carlsson και της Rita Wilson -της ελληνικής καταγωγής συζύγου του Tom Hanks.

Κλασική ορχήστρα εγχόρδων αποτελούμενη από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντα και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου θα συνοδεύουν τους καλλιτέχνες, που θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες Livin' On A Prayer, You Give Love A Bad Name, I Hate Myself For Loving You, Dude Looks Like A Lady, Poison, Kings & Queens, Beautiful Now, I Was Made For Lovin' You, Livin' La Vida Loca!.

Στο βίντεο που προηγήθηκε, ο Desmond Child υπογραμμίζει τον σκοπό αυτής της συναυλίας και μιλάει και για την αδυναμία, που έχει στη χώρα μας, αναφέροντας: «Αυτή η ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρώσει κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους. Έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και αγαπώ αυτή τη χώρα με όλη μου την καρδιά! Τη νιώθω πραγματικά σαν δεύτερο σπίτι μου. Ελάτε μαζί μας το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου στο επιβλητικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού για τη συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON.»

Ο Lauri Ylönen, ο τραγουδιστής και συνιδρυτής των The Rasmus, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση στην Αθήνα λίγο πριν τη συμμετοχή του ροκ συγκροτήματος στον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εκπροσωπώντας τη Φινλανδία με το τραγούδι Jezebel, μία σύνθεση του ίδιου και του Desmond Child!

Η Desmond Child Rocks The Parthenon διοργανώνεται από την εταιρεία The Spicy Effect. Ο Φοίβος, ο συνθέτης και ιδρυτής της εταιρείας, γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook για τον Desmond Child:

«Όλα ξεκίνησαν το 2002 στο Miami, όταν τον γνώρισα για πρώτη φορά από κοντά για να δουλέψουμε παρέα τα νέα τραγούδια για τον δίσκο του Σάκη Ρουβά «Όλα Καλά». Δεν θα ξεχάσω την απίστευτη εμπειρία του να βρεθώ στο σπίτι, στο studio, στο χώρο γενικά, του παιδικού μου ήρωα, αυτού που θαύμαζα γιατί έγραφε όλα αυτά τα τραγούδια που είχα λατρέψει και μεγάλωσα μαζί τους! Και όχι μόνο να βρεθώ εκεί, αλλά να τον γνωρίσω και, μάλιστα, να συνεργαστώ και μαζί του, πάνω σε αυτό που αγαπάμε και οι δύο πιο πολύ, τη μουσική ! Η ζωή, μάλιστα, τα έφερε έτσι ώστε ο παιδικός μου ήρωας και μέντοράς μου, να αποτελεί πλέον έναν από τους καλύτερους φίλους μου, έναν πραγματικό αδελφό!

Για να φτάσουμε στο σήμερα και στη μεγάλη αυτή συναυλία, στην οποία σας καλώ να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτόν τον τεράστιο συνθέτη, που αγαπά τόσο πολύ τη χώρα μας και το μόνο που ήθελε ήταν να διοργανώσουμε αυτή τη συναυλία με σκοπό την υποστήριξη της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Ο Desmond Child βλέπει τη μουσική σαν μια οικουμενική γλώσσα αγάπης χωρίς σύνορα, που φέρνει κοντά ανθρώπους από κάθε πλευρά της ζωής, μιλώντας κατευθείαν στην καρδιά τους. Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμεί τόσο πολύ να συνεργάζεται με συναδέλφους του καλλιτέχνες και μουσικούς για το κοινό καλό. Πάντα αισιόδοξος και οραματιστής, αγκαλιάζει και στηρίζει τον δίκαιο σκοπό της εκστρατείας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Των Γλυπτών που όλοι οι Έλληνες, αλλά και ένα σημαντικό μέρος της διεθνούς κοινής γνώμης, περιμένουν να τα δουν να συναντούν τα αποκομμένα «αδέλφια» τους στο Νέο Μουσείο Ακροπόλεως.»

Η Desmond Child Rocks The Parthenon τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Μουσείου Ακρόπολης. Χορηγός είναι η Cosmote. Η συναυλία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 21:00 ώρα και εισιτήρια προπωλούνται από το Viva.gr. Η τιμή τους ξεκινά από τα 40 και φτάνει στα 250 ευρώ και μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Μουσείο Ακρόπολης.

Exit mobile version