LifeSteps.gr

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Evil West και νέο τρέιλερ!

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Evil West

Δόθηκε στη δημοσιότητα η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Evil West, το εντυπωσιακό Third-person Action-Adventure game, που αναπτύσσει η Flying Wild Hog!

Η πολωνική εταιρεία, η οποία έγινε κυρίως γνωστή από την αναβίωση της σειράς Shadow Warrior και εξαγοράστηκε στα τέλη του 2020 από την Koch Media GmbH, είναι ιδιαίτερα δραστήρια τα τελευταία δύο χρόνια.

Η είδηση για την εξαγορά συνοδεύτηκε τότε με την ανακοίνωση, ότι τα τρία ξεχωριστά στούντιο της Flying Wild Hog σε ισάριθμες πολωνικές πόλεις δούλευαν πάνω σε τέσσερα παιχνίδια.

Τα τρία από αυτά έχουν πλέον κυκλοφορήσει: τα Shadow Warrior 3 και Trek to Yomi με την υπογραφή της Devolver Digital και το Space Punks, το free to play MMORPG το οποίο και βρίσκεται σε Early Access στάδιο, από την Jagex.

Απομένει τώρα το τελευταίο μέλος εκείνης της τετράδας, το Evil West, το οποίο και αποκαλύφθηκε στα The Game Awards 2020, για να το συναντήσουμε ξανά στην τελετή απονομής των βραβείων της επόμενης χρονιάς.

Στο Evil West, η Flying Wild Hog αφήνει πίσω της την Άπω Ανατολή, τους δαίμονες και την First-person οπτική των Shadow Warrior και καταπιάνεται με την Άγρια Δύση και τους βρικόλακες στο πρώτο Action-Adventure game με Third-person οπτική, που αναπτύσσει.

Στο Evil West θα είστε ένας κυνηγός βρικολάκων και μόνος ή με παρέα, μιας και θα προσφέρεται και co-op mode για δύο παίκτες, θα αντιμετωπίσετε ορδές επικίνδυνων πλασμάτων, που απειλούν να κατακλύσουν τις ΗΠΑ, σε μία campaign, όπου η ιστορία θα παίζει σημαντικό ρόλο. Θα εξελίξετε τον χαρακτήρα σας και θα διαμορφώσετε τον τρόπο παιχνιδιού σας ξεκλειδώνοντας perks, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα, να αναβαθμίσετε τα όπλα και τον ειδικό εξοπλισμό σας.

Το Evil West θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S. Εκδότρια εταιρεία είναι η Focus Entertainment. Πέρα από τις ψηφιακές εκδόσεις, θα υπάρξουν και φυσικές για τις τέσσερις κονσόλες. Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει στο site της Focus.

Exit mobile version