LifeSteps.gr

Άραγε το παιδί που ήσουν κάποτε να είναι περήφανο για αυτό που είσαι τώρα?

παιδί

Λένε ότι το μυστικό της αιώνιας νεότητας, το να παραμείνεις για πάντα παιδί, είναι η αισιοδοξία. Μπορείς ακόμη να ξεκινήσεις από εκεί που βρίσκεσαι, χρησιμοποιώντας αυτά που έχεις τώρα και να ξεκινήσεις μια νέα αρχή για την δική σου επιτυχία.Αν μπορείς να οραματιστείς τι θέλεις να πετύχεις, τότε μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Το μυστικό είναι να το σχεδιάσεις πάνω σε ένα απλό χαρτί με χρονοδιάγραμμα και βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνεις για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Με κάθε προσπάθεια που καταβάλεις για να φτάσεις τους στόχους σου, μην πτοείσαι από τις καθυστερήσεις, βρες ένα λόγο να αναγνωρίζεις τις μικρές επιτυχίες που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και πάντα να χαμογελάς. Η επόμενη μέρα θα σου δώσει την ευκαιρία για μια νέα αρχή, μια νέα προσπάθεια, μια νέα προοπτική επιτυχίας.Να θυμάσαι ότι είσαι γεννημένη με μια όμορφη ψυχή και από όπου και αν περάσεις ότι μονοπάτι και αν διανύσεις οι αναμνήσεις που θα χτίσεις με άλλους στην διαδρομή θα είναι στιγμές ευτυχισμένες και αξέχαστες.

Δεν είσαι ότι λένε οι άλλοι, είσαι πάντα ότι πιστεύεις εσύ πως θα γίνεις. Μερικές φορές είναι εύκολο να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας και να ενδώσουμε σε αρνητικές σκέψεις και να μειώσουμε τον εαυτό μας και να πιστέψουμε τα χειρότερα για εμάς. Μόνο και μόνο γιατί κάποιος μας είπε πως αυτοί είμαστε, οι αποτυχημένοι στο μυαλό τους. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν μιλάνε για εσένα, μιλάνε για τον εαυτό τους και την εικόνα που έχουν για τους ίδιους.

Αυτοεκτίμηση: Τι είναι και πως θα την αποκτήσεις αν δεν την έχεις

Εσύ γεννήθηκες πετυχημένη ψυχή όπως όλοι μας, και ότι θέλεις να κάνεις πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεσαι, είναι ένα καλό σχέδιο, σωστά βήματα ανεβαίνοντας ένα σκαλί την φορά και υπομονετικά θα ανέβεις στην κορυφή της σκάλας όπου θέλεις να βρεθείς. Και αν είσαι πολύ τυχερό άτομο, θα έχεις βοηθήσει και άλλους να ανέβουν την σκάλα μαζί σου. Να ξέρεις ότι όταν μοιράζεσαι την επιτυχία με άλλους, γίνεσαι ένας από τους εμπνευστές της επιτυχίας, που έχει καθαρίσει το δρόμο για τους υπόλοιπους να πορευτούν.

Μην φοβάσαι να πορευτείς, το ταξίδι είναι η μισή μαγεία, η επιτυχία η άλλη μισή, διασκέδασε το σε όλη του τη διαδρομή. Επίσης πάντα να είσαι το άτομο που σκέφτεται τις λύσεις στα εμπόδια, όχι τα εμπόδια στις λύσεις. Αφού το πετύχεις και αυτό ο δρόμος σου θα είναι πάντα πιο εύκολος προς το στόχο σου. Η μεγαλύτερη νίκη που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου, είναι η επιτυχία σου να φέρνει υγεία στο περιβάλλον μακροχρόνια και επιτυχία ή ευτυχία στους συνανθρώπους σου, τότε μιλάμε για την κορυφή του ουρανοξύστη, όχι μόνο την σκάλα.

Πάντα να κοιτάς μπροστά με το να θυμάσαι τα μαθήματα που έλαβες από την διαδρομή που έχεις ήδη διανύσει, έτσι πάντα θα κερδίζεις το έδαφος που θέλεις και όλοι θα μπορούνε να χαρούνε την πορεία σου, μια πολύ από όλους εσύ.Στην επιτυχία σου και τα όμορφα όνειρα σου, είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε προς το ξεκίνημα μιας υπέροχης διαδρομής.

Exit mobile version