LifeSteps.gr

Οι αιώνιοι κονταροχτυπιούνται στον τελικό του μπάσκετ

αιώνιοι

Έφτασε επιτέλους ο Ιούνιος! Για ορισμένους είναι η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές, για τους μαθητές το τέλος του σχολείου, για αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι η περίοδος των μεταγραφών, των άπιαστων στόχων,της προσμονής για μεταγραφές-αεροδρομίου! Για το άθλημα του μπάσκετ είναι η περίοδος των τελικών, αυτή που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδος! Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, οι αιώνιοι συγκρούονται λοιπόν!

Ένας τίτλος που θα κατακτηθεί απο την ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες! Οι φετινοί τελικοί όμως έχουν πολλές πρωτοτυπίες και ιδιαιτερότητες! Καταρχάς επιστρέφουμε σε τελικούς αιωνίων μετά από 4 χρόνια αφού η ομάδα του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 εξαιτίας της απόφασης των διοικούντων της να απέχουν ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στο μπάσκετ!

Οπότε μετά από τόσα χρόνια οι τελικοί αποκτάνε και πάλι αίγλη αφού καλώς ή κακώς πέρα των δύο αυτών ομάδων όλες οι υπόλοιπες βαδίζουν στην μετριότητα, έχοντας στόχο μια μεγάλη νίκη, ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία ή την ανάδειξη και πώληση κάποιου ταλέντου!

Άλλη μία ιδιαιτερότητα είναι το γεγονός ότι έπειτα από πολλά χρόνια οι αιώνιοι δεν θα έχουν στις τάξεις τους τα ιερά τέρατα όπως ο Διαμαντίδης, ο Καλάθης και ο Σπανούλης αφού ο τελευταίος αποχωρήσε πέρσι ενώ όπως όλα μαρτυρούν, ο Γιώργος Πρίντεζης θα παίξει τους τελευταίους τελικούς της ένδοξης ερυθρόλευκης πορείας του!

Τρίτη ιδιαιτερότητα είναι η μη παρουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου στα κοινά και η αντικατάστασή του στον προεδρικό θώκο από τον Κύριο Λόλιο! Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτει για τον κύριο Βασιλακόπουλο,πολλά καλά λέγονται τώρα για τον Λόλιο! Έτσι λοιπόν σήμερα ξεκινούν οι τελικοί! Σαν άνθρωπος που αγαπάει το μπάσκετ θα ευχηθώ να πάνε όλα καλά, να παιχτεί το παιχνίδι μέσα στις 4 γραμμές, οι φίλαθλοι να συμπεριφερθούν κόσμια και στο τέλος να πάρει τον τίτλο η ομάδα που πραγματικά το αξίζει αλλά κυρίως να βγει κερδισμένο το άθλημα που αγαπαμε, το ΜΠΑΣΚΕΤ!

Exit mobile version