LifeSteps.gr

Το Supraland είναι το δώρο από το EGS!

Το Supraland είναι το δώρο από το EGS

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για το 2022 στο Epic Games Store είναι πλέον παρελθόν, όμως η εταιρεία δε σταματά, να δωρίζει παιχνίδια σε εβδομαδιαία βάση. Μετά το Maneater, το Supraland είναι το δώρο από το EGS!

Το 3D Action-Adventure/Metroidvania με την First-person οπτική αναπτύχθηκε από ένα άτομο. Ο David Münnich, που δούλεψε σχεδόν πάνω σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού, αφήνοντας μόνο το 3D Modeling στον Alexey Boyko, αναφέρει στις βασικότερες επιρροές του τα μέλη των σειρών Legend of Zelda, Metroid και Portal.

Ο David Münnich θέλησε να μας αφήσει, να βρούμε μόνοι μας τις λύσεις στους γρίφους και να κινηθούμε ελεύθερα στο παιχνίδι, με όσο το δυνατόν λιγότερη καθοδήγηση. Η ιστορία είναι υποτυπώδης και υπάρχει κυρίως, για να μας θέσει έναν στόχο στο ξεκίνημα της περιπέτειά μας.

Ο κόσμος του Supraland δεν είναι όλος ανοιχτός από την αρχή... Θα αποκτήσουμε σταδιακά πρόσβαση σε σημεία του χάρτη, ξεκλειδώνοντας τις κατάλληλες ικανότητες και επιλύοντας γρίφους. Προσθέτουμε στο gameplay μάχες με ποικιλία εχθρών χρησιμοποιώντας διάφορα όπλα, εξερεύνηση, platforming, πολλά αντικείμενα για να συλλέξουμε και RPG στοιχεία και έχουμε ένα απολαυστικό παιχνίδι, που θα μας κρατήσει για ώρες απασχολημένους. Το Supraland διαθέτει μόνο single-player mode.

Θα βρείτε το Supraland στο Epic Games Store, εδώ!

Το παιχνίδι θα παραδώσει τη σκυτάλη στο… όπα, σταθείτε, δύο βλέπω! Πάμε ξανά… Το Supraland θα παραδώσει τη σκυτάλη στα A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition και Car Mechanic Simulator 2018 στις 23 Ιουνίου.​

Exit mobile version