LifeSteps.gr

Το Maneater είναι το δώρο από το EGS!

Το Maneater το νέο δώρο από το EGS

Αποκαλύφθηκε το τελευταίο δώρο, που θα προσφέρει η Epic Games κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων στο ψηφιακό κατάστημά της! Αυτό είναι το Maneater, το Action-Adventure με RPG στοιχεία παιχνίδι από την εταιρεία Tripwire Interactive. Προηγήθηκε το Wolfenstein: The New Order.

Δεν πιστεύω, να ζηλέψατε ποτέ την τύχη των ανυποψίαστων λουόμενων, που έπεσαν θύματα των μεγάλων λευκών καρχαριών στις ταινίες Τα σαγόνια του Καρχαρία! Από την άλλη μεριά πάλι, θα θαυμάσατε ίσως τον όγκο, τη δύναμη και το φονικό ένστικτο αυτών των πλασμάτων και θα θέλατε, να μπορούσατε να βιώσετε, πως θα ήταν να είχατε τις ικανότητές τους.

Το Maneater σας δίνει την ευκαιρία, να παίξετε ως ένα. Θα το αναλάβετε κιόλας από μικρή ηλικία. Το γλυκούλι μου! Για να μεγαλώσει και να γίνει σωστός καρχαρίας, που θα σκορπά τον τρόμο στους ανθρώπους και θα επιβιώνει, βγάζοντας τα πέρα, αντιμετωπίζοντας άλλους μεγάλους θηρευτές, θα πρέπει να εξασφαλίζετε τροφή -ό,τι νόστιμο και ζουμερό κολυμπάει στη θάλασσα!- να αναβαθμίζετε τις ικανότητές του και να το μετατρέψετε σε ένα τέρας. Θα κυνηγηθείτε ανελέητα και θα προσπαθήσετε σκληρά, για να κρατήσετε τον καρχαρία σας ζωντανό!

Θα βρείτε το Maneater στο Epic Games Store εδώ!

Στις 16 Ιουνίου, οπότε και τελειώνουν οι Epic Mega Sale, το Supraland θα διαδεχθεί το Maneater. Τέρμα οι εκπλήξεις, τα vaults και οι μαντεψιές!

Exit mobile version