LifeSteps.gr

Ολυμπιακός-Αλκμαάρ: Πρόβα τζενεράλε για τον Θρύλο

Ολυμπιακός-Αλκμαάρ

Η νέα αγωνιστική χρονιά στο άθλημα του ποδοσφαίρου ξεκίνησε εδώ και μερικές εβδομάδες! Οι ομάδες - εν μέσω των μεταγραφικών εξελίξεων - άρχισαν προετοιμασία, πηγαίνοντας σε δροσερά σε ότι αφορά τις θερμοκρασίες, εδάφη, ώστε να πραγματοποιήσουν την αρχική και για πολλούς πιο σημαντική προετοιμασία τους! Μια προετοιμασία που αποσκοπεί στο να επανέλθουν οι παίκτες σε καλή φυσική κατάσταση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η ομάδα να αποκτήσει αυτοματισμούς, ενώ παράλληλα οι παίκτες να μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους! Στα πλαίσια αυτά έγινε και ο αγώνας Ολυμπιακός-Αλκμαάρ!

Στην προετοιμασία ο προπονητής αξιολογεί το υπάρχον υλικό, κάνει πειράματα δοκιμάζοντας σε διάφορες θέσεις ποδοσφαίριστες, βλέποντας που υστερεί και που υπερτερεί η ομάδα! Για αυτή την διαδικασία σημαντικό ρόλο παίζουν τα φιλικά τα οποία γίνονται κιόλας για να σπάσει η ρουτίνα των προπονήσεων! Συνήθως τα πρώτα φιλικά γίνονται με χαμηλού επιπέδου αντιπάλους και όσο περνάει ο καιρός το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει!

Χθες η ομάδα του Ολυμπιακού έπαιξε το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο την σαφώς πιο έτοιμη σε επίπεδο φυσικής κατάστασης Αλκμαάρ από την Ολλανδία! Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ.Μάρτινς έκανε και πάλι πειράματα, δοκιμάζοντας νέους και παλιούς παίκτες, έμπειρους και ταλέντα, σε διάφορες θέσεις! Το αποτέλεσμα ήταν μέτριο! Η ομάδα ακόμα δεν πείθει και είναι πλέον φανερό ότι χρειάζεται ενίσχυση σε διάφορες γραμμές ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποχωρήσουν πολλοί παίκτες που δεν έπεισαν!

Ενα νικηφόρο αποτέλεσμα σε φιλικό αγώνα είναι πάντα καλοδεχούμενο αλλά δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε αυτό! Πρέπει να εστιάζουμε σε βάθος χρόνου, τι μπορεί να βελτιωθεί, τι αποφάσεις πρέπει να παρθούν ώστε ο Ολυμπιακός την νέα χρονιά να πετύχει τους στόχους του, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας το απαιτητικό κοινό του! Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εγγύηση στην επιτυχία! Πρόσφατα καλύψε μόνος του την Α.ΜΚ 10 εκατομμυρίων ευρώ! Αυτό για να εγγυηθεί την βιωσιμότητα του συλλόγου αλλά και την ικανότητα να κινηθεί ο σύλλογος στο μεταγραφικό παζάρι με άνεση!

Με σωστό προσανατολισμό, πρόγραμμα και αποφάσεις είμαστε σίγουροι ότι και φέτος η ομάδα θα επιτύχει τους στόχους της, ελπίζοντας όμως σε ένα ασφαλώς καλύτερο ποδοσφαιρικό θέαμα! Γιατί όπως έχουμε γράψει και παλιότερα,ο φίλαθλος του Ολυμπιακού ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους γιατί ναι μεν θέλει να κερδίζει η ομάδα του, αλλά παράλληλα απαιτει όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα!​

Exit mobile version