LifeSteps.gr

Η χαρά του να ΖΕΙΣ

ζεις

Γεννήθηκες και ζεις γιατί πάλεψες να βρεθείς σε αυτό τον κόσμο. Μεγαλώνοντας ξέχασες το σκοπό σου και τις δυνάμεις που κουβάλησες μαζί σου. Δεν θυμάσαι ποιος/ποια είσαι και γιατί πάλεψες για να υπάρχεις, αλλά τα μηνύματα που κουβαλάς μέσα σου παραμένουν σταθερά χαραγμένα μέσα στην καρδιά σου. Επέτρεψε μου να σου επαναφέρω κάποια μηνύματα που έχεις από μωρό μέσα σου.

Είσαι εδώ σήμερα γιατί αυτή είναι η μέρα που πρέπει να χαρείς, η κάθε μέρα που ξημερώνει είναι η μέρα που πρέπει να ξεκινήσεις καινούργιες στιγμές της ζωής σου, καινούργια όνειρα, καινούργιες αρχές. Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να αρχίζεις να ζεις από την αρχή.

Θέλεις να γνωρίζεις γιατί πρέπει να χαίρεσαι ότι έχεις? Είναι απλό, δεν φτιάχτηκες σε αυτό τον κόσμο απλά για να ανασαίνεις, δημιουργήθηκες για να αγαπάς όλες τις στιγμές που σου έκοψαν την ανάσα από χαρά.

Έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί εγώ? Γιατί εδώ? Γιατί τώρα? Λοιπόν η απάντηση είναι απλή, τα εύκολα δεν ήταν ποτέ πολύτιμα στην ζωή μας, μα ότι παλέψαμε με θέληση και πίστη να κερδίσουμε και το αγαπήσαμε πραγματικά, άξιζε όλους τους λόγους που σκεφτήκαμε γιατί αξίζει να το αποκτήσουμε και πόσο, παρόλο τις δυσκολίες, αγωνιστήκαμε με θέληση και επιμονή και αγάπη για να το κερδίσουμε, ακόμη και όταν βρισκόμασταν στα χειρότερα μας και σχεδόν χάσαμε τις δυνάμεις μας, αλλά σημασία έχει ότι σταθήκαμε δυνατοί στο τέλος γιατί αυτό ήταν πραγματικά που μετρούσε και όχι τι αποκτήσαμε στη διαδρομή.

Ξέρεις όλοι στη ζωή μας μπορούμε να εκφραστούμε με χιλιάδες λέξεις και όμως να μην μείνει καμία στην μνήμη αυτών που μας γνώρισαν. Αλλά μια μέρα αποφασίσαμε να κάνουμε μία πράξη δίχως να πούμε τίποτα. Και αυτή η πράξη έμεινε στην μνήμη αυτών που μας χρειαζότανε και εξαιτίας της, μένουμε στην μνήμη τους με άπλετη αγάπη γιατί μέτρησε περισσότερο από τις χιλιάδες λέξεις που είχαμε μιλήσει μέχρι τότε. Το να δίνουμε στους άλλους καλό είναι να το δείχνουμε με τα έργα μας αφού το εκφράσουμε με τα λόγια μας. Η αληθινή αγάπη στηρίζεται με τις πράξεις που κάνουμε για αυτούς που αγαπάμε.

Να θυμόμαστε πως γεννηθήκαμε για να ζούμε με αγάπη όλες τις στιγμές της ζωής μας. Να μην ξεχνάτε να αγαπάτε τους εαυτούς σας το ίδιο απλόχερα, ώστε πάντα να δείχνετε κατανόηση στους άλλους γύρω σας. Καλή σας επιτυχία, πάντα με αγάπη.

Exit mobile version