LifeSteps.gr

Κύριος Κώστας: Όσοι προσφέρουν όχι μόνο παίρνουν από τη Ζωή

Κώστας

Είναι χαρά μου και τιμή μου να γνωρίσω τον πρόεδρο των Λαϊκών σε μία μου συνέντευξη για εργασία. Και ο λόγος που είναι τιμή μου, είναι απλός. Ο κύριος Κώστας όχι μόνο έχει αφιερώσει τη ζωή του να φροντίζει τους καθημερινούς συνανθρώπους μας που μας παρέχουν όλα τα πολύτιμα αγαθά όπως τα καθημερινά μας τρόφιμα.

Αλλά μετά από πολύωρη συζήτηση μαζί του, έμαθα δύο σημαντικά πράγματα για τον πρόεδρο. Είναι άνθρωπος των λύσεων και δεν έχει αδυναμία στα λεφτά. Επιβιώνει όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος με το καθημερινό εισόδημα του από τις λαϊκές. Τα λεφτά που του προσφέρουν για τη θέση του προέδρου τα δίνει απλόχερα σε οργανισμούς που χρειάζονται οικονομική υποστήριξη.

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι έχει χαθεί η ανθρωπιά. Γράφω αυτό το άρθρο για να σας ενημερώσω ότι δεν έχει χαθεί από κανέναν μας και υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που το αποδεικνύουν καθημερινά με τις πράξεις τους ότι ακόμη υπάρχει άπλετη. Ο οργανισμός λαϊκών που διευθύνει ο κύριος Κώστας πρόεδρος των λαϊκών ανέλαβε ένα μνημόνιο για 8 ιδρύματα που χρειάζονται υποστήριξη για τα επόμενα τρία έτη να τους παρέχουνε δωρεάν τα καθημερινά τους τρόφιμα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Άραγε το παιδί που ήσουν κάποτε να είναι περήφανο για αυτό που είσαι τώρα?

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα και ο καθένας από εμάς βάζει το λιθαράκι του στον κόσμο μας μέσα από τα έργα του και την υπευθυνότητα που δείχνει απέναντι στους συνανθρώπους του.

Αν βλέπετε ότι αναφέρομαι στο όνομα του προέδρου ως κύριος Κώστας και όχι με το επώνυμο του, είναι γιατί η απλότητα, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα αυτού του ανθρώπου τον κάνει ένα απλό πολίτη που πράττει μεγάλα έργα δίχως να ψάχνει και να επιδιώκει την αναγνώριση όπως κάνουν πολλοί άλλοι που βγαίνουν στις τηλεοράσεις όταν έχουν κάνει κάτι λιγότερο αξιοσημείωτο από τον πρόεδρο του οργανισμού των Λαϊκών.

Πιστεύω πως όλοι πρέπει να χαιρόμαστε όταν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πατριώτες σαν τον κύριο Κώστα ανάμεσα μας που πάντα νοιάζονται για το καλό του συνανθρώπου τους δίχως να αποσκοπούνε στο προσωπικό τους κέρδος.

Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε τον κάθε πολίτη ανάμεσα μας που προσφέρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην χώρα αυτή. Σας ευχαριστώ, πάντα με αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Exit mobile version