LifeSteps.gr

Συναυλία στη Gamescom 2022 με τη μουσική από το Metal: Hellsinger!

Συναυλία στη Gamescom 2022

Συναυλία στη Gamescom 2022 με μέταλ κομμάτια; Γιατί όχι, όταν θα έχει μάλιστα σχέση με το Metal: Hellsinger! Όπως είναι εξάλλου γνωστό, η μουσική δε θα πλαισιώνει απλώς τη δράση στον εν λόγω τίτλο... Θα είναι αναπόσπαστο συστατικό του gameplay του!

Το Metal: Hellsinger, που αναπτύσσει η The Outsiders και θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου του 2022 για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S από τη Funcom, είναι και First-Person Shooter και Rhythm game. Θα πλήττουμε τους δαιμονικούς εχθρούς στον ρυθμό των τραγουδιών, που συνέθεσε το σουηδικό δίδυμο Two Feathers και ερμηνεύουν σημαντικοί εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής και αμερικανικής μέταλ και πανκ σκηνής.

Η Gamescom 2022 πλησιάζει μιας και θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 28 Αυγούστου. Η Funcom, η The Outsiders και η εταιρεία Level Infinite, που βάζει κι αυτή ένα χεράκι στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ανακοίνωσαν λοιπόν, ότι όχι μόνο θα συμμετέχουν παρουσιάζοντας το Metal: Hellsinger με νέα τρέιλερ και demo για τους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά ετοιμάζουν σε συνεργασία πάντα με τους Γερμανούς διοργανωτές, μία σπέσιαλ συναυλία. Ένα γεγονός πρωτόγνωρο στην ιστορία της Gamescom, όπως επισημαίνουν!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Το κοινό, που θα παρευρίσκεται στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse στην Κολωνία, θα απολαύσει ζωντανά τους Matt Heafy (Trivium), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Dennis Lyxzén (Refused/INVSN) και James Dorton (Black Crown Initiate). Ο Serj Tankian των System of a Down λείπει πάντως από τη λίστα των συμμετεχόντων, όπως επίσης ο Randy Blythe (Lamb of God), η Tatiana Shmailyuk (Jinjer) και ο Björn Strid (Soilwork)!

Θα προβληθεί όμως και διαδικτυακά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Metal: Hellsinger, για να την παρακολουθήσουμε κι εμείς από το σπιτάκι μας! Κλείνοντας το άρθρο, να σημειώσω, ότι το demo του First-person Shooter/ Rhythm τίτλου σας περιμένει πάντα στο Steam, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Καλή διασκέδαση και περιποιηθείτε όπως πρέπει τα τέρατα!

Exit mobile version