LifeSteps.gr

Tennis Manager 2021 review (2021 release)

Tennis

Ένα από τα παιχνίδια που μου άρεσαν σαν simulator ήταν και το περσινό Tennis Manager 2021 που είναι εξάλλου και το μοναδικό που ασχολείται σοβαρά με το άθλημα για αυτούς που τους αρέσει φυσικά. Καλό είναι να υπάρχουν τέτοιοι εξομοιωτές για όλα τα αθλήματα γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι φίλοι του αθλήματος όσο λίγοι και να είναι. Ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του και συνεχίζουμε.

Μπείτε στον κόσμο του τένις:
Κάντε περιοδείες τένις με περισσότερα από 2000 τουρνουά. Ζήστε πραγματικές εμπειρίες διαχείρισης σε έναν δυναμικό κόσμο του τένις προερχόμενοι από πίστες νεανίδων και επαγγελματιών, περισσότεροι από 5000 παίκτες είναι πρόθυμοι να κυνηγήσουν τον δρόμο της επιτυχίας με τον νέο τους μάνατζερ όταν τους αναλάβετε εσείς.

Αναπτύξτε την ακαδημία σας:
Μπείτε στην ακαδημία της επιλογής σας ή δημιουργήστε τη δική σας από την αρχή. Γήπεδα τένις, ιατρικές εγκαταστάσεις, επιχειρηματικά κέντρα ή τη δική σας σχολή τένις, θα μπορείτε να τα φτιάξετε όλα για να κάνετε την ακαδημία σας να αναπτυχθεί και να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Αν και είναι δαπανηρή, η αναβάθμιση της υποδομής της ακαδημίας σας θα σας επιτρέψει να προσλάβετε περισσότερο προσωπικό, να αυξήσετε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν και να προσελκύσετε ταλαντούχους παίκτες.

Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας:
Παίκτες, επιτελεία, επενδυτές, χορηγοί, υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα και πάρα πολλές ευκαιρίες γύρω σας. Είτε δημιουργήστε τη δική σας ακαδημία, είτε εγγραφείτε σε μια μικρή, είτε επιλέξετε ένα παγκοσμίου φήμης ινστιτούτο, θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα… και να τα ξοδέψετε. Μέρος της δουλειάς σας είναι να παρακολουθείτε την οικονομική υγεία της ακαδημίας σας, γι' αυτό έχετε πρόσβαση σε πολλά εργαλεία και επιτελεία.

Φτιάξε την ομάδα σου:
Κάθε παίκτης έχει τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του που θα πρέπει να λάβετε υπόψη για να στρατολογήσετε και να αξιοποιήσετε τον καλύτερο και πιο δυνατούς από αυτούς. Δεκάδες παράμετροι διέπουν το πώς συμπεριφέρεται κάθε παίκτης, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Στυλ παιχνιδιού, αγαπημένη επιφάνεια, μορφολογία, ιδιοσυγκρασία, φυσική κατάσταση, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν κάθε παίκτη μοναδικό. Ως μάνατζερ, σας δίνεται ένα σύνολο αναλυτικών εργαλείων που σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα τους παίκτες σας και να παρακολουθήσετε την εξέλιξή τους με την πάροδο του χρόνου.

Διαχειριστείτε την ομάδα σας:
Κατά τη διαχείριση του προγράμματος της Pro Team σας, θα διαμορφώσετε τους παίκτες σας με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε. Ρυθμίστε τις δικές σας ρουτίνες εκπαίδευσης ή ακολουθήστε τις συστάσεις του προσωπικού σας. Ασχοληθείτε με μάρκες εξοπλισμού για κάθε παίκτη, νέα εμφάνιση ή μεγάλο εισόδημα; Η επιλογή είναι δική μας. Έχετε πρόσβαση σε πολλές εμβληματικές μάρκες του αθλήματος, όπως η Wilson, η Lacoste ή η ASICS και οι τελευταίες συλλογές τους για το 2021.

Δώστε συνεντεύξεις και ομιλίες:
Το να είσαι ικανός αναλυτής θα σε κάνει καλό διευθυντή. Το να είσαι εξαιρετικός ομιλητής θα σε κάνει εξαιρετικό. Είτε πρόκειται για να αγοράσετε λίγο χρόνο στην ιεραρχία σας που σας παρενοχλεί για αποτελέσματα είτε για να κερδίσετε την εύνοια του τύπου, οι καθημερινές συζητήσεις είναι μέρος της ζωής ενός διευθυντή. Πριν από έναν σημαντικό αγώνα ή μεταξύ 2 σετ, οι παίκτες σας πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται στις ρητορικές σας ικανότητες για να τους δώσουν την επιπλέον ώθηση που χρειάζονται. Ή απλά αφήστε τη ρακέτα και το ταλέντο τους να μιλήσει.

Προπονήστε τους παίκτες σας σε πραγματικό χρόνο:
Μια μοναδική μηχανή αντιστοίχισης 3d με στατιστικά 3d αγώνα σας δίνει τη δύναμη. Επιλέξτε προκατασκευασμένα σχέδια παιχνιδιού για πιο γρήγορο ξεκίνημα ή ψάξτε σε κάθε πτυχή του στυλ παιχνιδιού των παικτών σας. Να επιστρέψουν στη γραμμή ή στο κέντρο; Υψηλή ή χαμηλή ισχύς; Με την κατάλληλη προπόνηση, οι παίκτες σας είναι έτοιμοι να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας και να αρχίσουν να συγκεντρώνουν μεγάλες νίκες και τρόπαια σε Grand Slam για την ακαδημία σας!.

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τένις για να παίξετε το παιχνίδι απλώς θα σας είναι πιο εύκολο να καταλάβετε τα πολλά στατιστικά του. Είναι και το μοναδικό παιχνίδι που ασχολείται με το άθλημα από την πλευρά του προπονητή βέβαια γιατί έχουμε ωραία παιχνίδια τένις στις κονσόλες κυρίως για να παίζουμε και κανένα διπλό όταν χρειάζεται. Αυτό το συγκεκριμένο απευθύνεται σε αυτούς που τους αρέσει να πάρουν τον τενίστα τους από το μηδέν και να τον φτάσουν στην κορυφή των charts.

Θα του βάλω ένα 8/10 γιατί δεν έχει ανταγωνιστή αλλά και γιατί είναι πολύ καλό και με πάρα πολλά στατιστικά για το είδος του. Σε μένα που αρέσουν τα manager παιχνίδια ακόμη και hockey να ήταν θα το έπαιζα με ευχαρίστηση, σε άλλους που δεν τους αρέσει η είναι αδιάφοροι για το άθλημα μάλλον δεν θα τους κάνει κλικ το συγκεκριμένο. Είναι κάτι σαν το football manager στο τένις αλλά όχι με τόσες πολλές λεπτομέρειες φυσικά και λόγω του αθλήματος.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 7 Σεπτεμβρίου του 2021 από την εταιρεία Rebound CG και είναι δημιουργία της ίδιας.

Είδος: Tennis simulator / realistic strategy

Exit mobile version