LifeSteps.gr

Legendary Heroes game review (2022 release)

Legendary Heroes

Παίζοντας μερικά μόνο λεπτά από το Legendary Heroes είναι υπεραρκετά για τον οποιοδήποτε να καταλάβει γιατί τα MOBA games έχουν τόσο ευρύ και φανατικό κοινό. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος καθώς η μια μετά την άλλη οι μικρές νίκες που πετυχαίνουμε βγάζοντας από την μέση τους εχθρικούς ήρωες, συσσωρεύονται, αφενός για να μας χαρίσουν την νίκη στο κάθε ματς και, αφετέρου, για να ξεκλειδώσουμε ολοένα και περισσότερα πολύτιμα σεντούκια που θα δυναμώσουν την ομάδα μας.

Αρχίζουμε το πανηγύρι με ένα χαρακτήρα και σιγά σιγά προσθέτουμε άλλους εννιά, ο καθένας με τις ιδιαιτερότητες και τις ικανότητές του. Η αναβάθμισή τους απαιτεί την ανακάλυψη καρτών μέσα στα σεντούκια και το ξεκλείδωμά τους την καταβολή χρυσών νομισμάτων. Όλοι οι πόροι μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στα δεκάδες επίπεδα του Legendary Heroes και μας οδηγούν σχεδόν στα όρια του ψυχαναγκασμού στην προσπάθεια να μαζέψουμε περισσότερα υλικά για να ισχυροποιήσουμε τους ήρωές μας.

Αντίστοιχα οι αντίπαλοι δυναμώνουν από ένα επίπεδο και μετά, υποχρεώνοντάς μας να καρκινοβατούμε μέχρι να αρπάξουμε το επόμενο σεντούκι και οδηγώντας μας τελικά σε μεθόδους grinding στα ολοκληρωμένα επίπεδα. Η αίσθηση που αφήνει κάθε αγώνας είναι αυτή μιας διελκυστίνδας στην οποία τα πάντα είναι αμφίρροπα και η κάθε κίνηση μπορεί να γυρίσει υπέρ ή εναντίον μας το αποτέλεσμα.

Το μεγάλο όπλο που διαθέτουμε ενάντια στους αντιπάλους είναι το shop δηλαδή η αγορά διάφορων power ups που αυξάνουν τα χαρακτηριστικά των ηρώων και τους καθιστούν δυνατότερους από τους εχθρούς. Η στρατηγική παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην εξέλιξη μας στο Legendary Heroes. Το πότε και το που θα ξοδέψουμε τα περιορισμένα χρυσά νομίσματα και το ποιον ήρωα θα στρατολογήσουμε ανά αγώνα, κρίνει πάντοτε τον νικητή.

Η συνέργεια μεταξύ των χαρακτήρων μας και η φύση των αντιπάλων λαμβάνονται σοβαρά υπόψη αν δεν θέλουμε να κακοπάθουμε γρήγορα. Τα τέσσερα στοιχεία που υπηρετούν οι ήρωες μας και οι εχθροί αλληλεπιδρούν με τους δοκιμασμένους κανόνες του θρυλικού παιχνιδιού πέτρα-ψαλίδι-μολύβι-χαρτί δηλαδή η δύναμη νικάει την φύση, η φύση την μαγεία κ.ο.κ. σε έναν φαύλο κύκλο στον οποίο προσέχουμε να έχουμε το πάνω χέρι.

Στο πεδίο της μάχης η στρατηγική μεταφράζεται στο ποιον αντίπαλο χτυπάμε, στην προστασία των πύργων μας και στην συντριβή των αντίστοιχων του εχθρού, στο πότε επιτιθέμεθα και πότε το βάζουμε στα πόδια για να ανανεώσουμε την ενέργειά μας και στο ποια πλευρά επιλέγουμε για την επίθεσή μας.

Η τιμή του είναι μια πρόκληση για εμάς που ψάχνουμε κάτι καλό να παίξουμε μόνοι η με κάποιον φίλο. Μπορεί να φαίνεται σαν ένα φτωχό mobile port αλλά είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει διασκέδαση σε όποιον το αγοράσει. Με την πληθώρα χαρακτήρων και level που έχει είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει άπαντες τους οπαδούς των action rpg αλλά είναι και μια καλή εισαγωγή στην κατηγορία των moba games για όσους προτιμούν το διαδικτυακό παιχνίδι με άλλους παίκτες.

Αν με ρωτήσει κάποιος αν θα πρότεινα το παιχνίδι για να το αγοράσει τώρα που είναι και φτηνό θα έλεγα ναι με κλειστά μάτια. Με ελάχιστα ευρώ έχεις στα χέρια σου ένα τίτλο που μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης και ξεκινώντας από το single player παιχνίδι μπορείς να πας και στο multiplayer αφού είναι τόσο εθιστικό που θα θέλεις να παίξεις και κάποιο διπλό οπωσδήποτε.

Με αυτά τα λόγια σαν τελικό συμπέρασμα θα του βάλω και ένα 8/10 γιατί πιστεύω ότι το αξίζει και με το παραπάνω. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν και δοκιμάστε το, δεν θα χάσετε τίποτα. Θα κολλήσετε με τις ώρες στην οθόνη σας.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 24 Νοεμβρίου του 2022 από την εταιρεία QUByte Interactive και είναι μια δημιουργία της Solaris Mobile.

Είδος: Action rpg / moba

Η τιμή του στο steam αυτή την στιγμή είναι στα 3.59 ευρώ με μια μικρή έκπτωση του 10%.

Exit mobile version