LifeSteps.gr

Immortals Fenyx Rising game review (2022 release)

Immortals Fenyx Rising

Το Immortals Fenyx Rising είναι ένα καινούριο παιχνίδι από την Ubisoft και ασχολείται με την ελληνική μυθολογία αφού έχουμε τον δικό μας ήρωα σε στυλ zelda και προσπαθούμε να επιβιώσουμε σκοτώνοντας διάφορα μυθικά πλάσματα και λύνοντας γρίφους φυσικά σε ένα hack 'n slash παιχνίδι που χρειάζεται το χειριστήριο οπωσδήποτε για να μπορέσετε να το ευχαριστηθείτε αφού στην αρχή που το έβαλα χωρίς αυτό δεν έπαιζε καθόλου. Και σκεφτόμουν από μέσα μου, ωχ τι έκανε πάλι η Ubi και θα την κράζει ο κόσμος που τελικά το κάνει αλλά για άλλους λόγους. 🙂

Αλλά για να μην κράζουμε συνέχεια την εταιρεία να πούμε εδώ ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς που παίζουν κύριο λόγο στο παιχνίδι όπως τα γραφικά, ο ήχος και το gameplay φυσικά και μερικές φορές βλέπω τελείως παράλογες τις κριτικές που γίνονται στο παιχνίδι και βέβαια δεν συμφωνώ σε αυτό. Σίγουρα όλα τα καινούρια παιχνίδια προσέχουν τι περιέχουν για να τραβήξουν τον κόσμο που είναι απαιτητικός και μιλώ πάντα για τις μεγάλες εταιρείες με τις AAA παραγωγές τους.

Και εγώ έχω κράξει το Cyberpunk όταν βγήκε με τόσα προβλήματα αλλά τώρα που έστρωσε δεν μπορώ να μην πω ότι έχει φτιαχτεί και είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Τώρα με την Ubisoft είναι άλλο το θέμα γιατί υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα αλλά δεν παύουν τα παιχνίδια της να είναι στα κορυφαία του είδους. Πιστεύω ότι περισσότεροι χάλασαν από το γεγονός ότι το πήραν τις πρώτες μέρες και ξενέρωσαν από την υψηλή τιμή του και ίσως και με την ελληνική μυθολογία που είναι το βασικό gameplay του παιχνιδιού.

Τώρα που έχει πέσει σε εξευτελιστική τιμή για AAA τίτλος αμφιβάλλω αν θα υπήρχαν τόσο αρνητικά σχόλια. Για αυτό μιλάω πάντα για υπομονή για πιο λογικές τιμές που έρχονται σχετικά σύντομα και πολύ συχνά ειδικά στο steam που ανά διαστήματα κάνει πολύ μεγάλες προσφορές σε μεγάλους τίτλους. Και ειδικά αυτή την περίοδο που είναι η εορταστική υπάρχουν τεράστιες προσφορές μέχρι και 85% σε AAA τίτλους οπότε μεγάλη ευκαιρία σε όλους να συμπληρώσουν την συλλογή τους με πασίγνωστα παιχνίδια που τους λείπουν.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας που είναι το Immortals Fenyx Rising να πω ότι αν σας αρέσουν τα Assasins Creed τότε θα σας κάνει και αυτό κλικ. Είναι πολύ καλό αν και στην κονσόλα παίζει καλύτερα λόγω του ειδικού του gamepad αλλά και ο αγαπημένος μας pc το παίζει πολύ ομαλά σε λογικές αναλύσεις και παρά τα όποια του μικροπροβληματάκια θα το ευχαριστηθείτε λόγω της ενασχόλησης με την ελληνική μυθολογία όπως μας άρεσε και το Assasins Creed Odyssey.

Το παιχνίδι δεν το έβαλα στα καλύτερα της χρονιάς επειδή τα υπόλοιπα που έβαλα ήταν πιο έτοιμα μπορώ να πω εκτός ίσως από το Deadwater Saloon που μου αρέσει το στοιχείο της άγριας δύσης που διαδραματίζεται όπως παλιότερα συμπάθησα το Red Dead Redemption 2 για τον ίδιο λόγο. Όπως δεν έβαλα και το God of War στην pc έκδοση του γιατί προτιμώ την έκδοση για το ps4.

Αυτά προς το παρόν για ένα καλό παιχνίδι που το έχουν χαμηλά λόγω μάλλον της ακρίβειας και της εταιρείας που δεν χωνεύει κανείς αλλά παίζει τα παιχνίδια της. Θα του βάλω ένα 8/10 γιατί οι προγραμματιστές του κάνανε μια εξαιρετική δουλειά και το θέμα με την ελληνική μυθολογία με τράβηξε να το δοκιμάσω αλλά δεν το έχω προχωρήσει πολύ λόγω έλλειψης χρόνου αλλά θα το τερματίσω σίγουρα αν έχει λογική διάρκεια 20 μέχρι 30 ώρες. Αν σας άρεσε το παιχνίδι αφήστε την άποψη σας από κάτω και το συζητάμε.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στο steam στις 15 Δεκεμβρίου του 2022 από την γνωστή μας εταιρεία Ubisoft και είναι μια δημιουργία της ίδιας.

Είδος: Action adventure / rpg

Η τιμή του στο steam βρίσκεται στα 15 ευρώ η κανονική έκδοση με μια έκπτωση της τάξης του 75%. Πολύ καλή τιμή για έναν μεγάλο και γνωστό τίτλο από μια καλή εταιρεία του χώρου με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Exit mobile version