LifeSteps.gr

Destiny 2: The Witch Queen game review (2022 release)

Destiny

Νάτη και η γνωστή μας Bungie με άλλο ένα expansion για το ομολογουμένως ωραίο της παιχνίδι το θρυλικό Destiny 2 που για τους οπαδούς της fps δράσης είναι ένα από τα must buy. Τώρα γιατί βγάζει συνέχεια προσθήκες που πρέπει να μας τις χρεώνει σαν ένα κανονικό παιχνίδι είναι άλλο θέμα. Καλύτερα να έβγαζε το παιχνίδι με τα όλα του σε ένα 50άρι πακέτο να τελειώνουμε. Εδώ ο άλλος έχει δώσει καμμιά διακοσαριά ευρώ για να τα έχει όλα και αγοράζει συνέχεια επειδή είναι το αγαπημένο του παιχνίδι. Πάμε να δούμε τουλάχιστον τι μας προσφέρει αυτό το περιβόητο expansion που κοστίζει και 40 ευρώ (ευτυχώς που είναι σε sale 50% τώρα και μπορούν οι φανατικοί να το πάρουν). 🙂

Πάντα πριν ξεκινήσω ένα παιχνίδι διαβάζω απόψεις από παιδιά που το αγόρασαν από την πρώτη μέρα ώστε να ξέρω τι να περιμένω και εγώ. Αυξημένη δυσκολία στο campaign λένε οι περισσότεροι και δίκιο έχουν, κάτι για επιπλέον dungeons για να ξεκλειδώσουμε με ένα κλειδί που μας δίνει η deluxe έκδοση, κατάλαβα που το πηγαίνει η εταιρεία, χρόνια τώρα παίζω mmorpg που ξεκινάνε η καταλήγουν free to play αλλά ξοδεύεις πολύ περισσότερα για να αγοράζεις τα αντικείμενα από το αντίστοιχο cash shop που κάνει χρυσές δουλειές ρουφώντας το αίμα των φανατικών του είδους.

Έτσι μας το πήγε και η πονηρούλα η Bungie, ξεκινάμε από την βασική έκδοση δωρεάν και αγοράζουμε dungeons και επιπλέον κεφάλαια. Εντάξει να το κάνει αυτό αλλά βάλε και μια λογική τιμή στα expansions σου να μπορεί να τα πάρει ο καθένας που θέλει να παίξει το παιχνίδι σου. Όχι να περιμένει τις γιορτές για κανένα sale όπως αυτό που τρέχει τώρα. Μέχρι 20 ευρώ και πολλά του είναι, μπορεί να είναι καλό το παιχνίδι αλλά μην το παρακάνουν κιόλας. Αν δεν μου το έστελναν δεν θα το αγόραζα καθόλου μιας και δεν παίρνω πια πράγματα για free to play games.

Τώρα βέβαια αν κάποιος είναι φαν του συγκεκριμένου θα πρέπει να το πάρει στο sale και θα περάσει κάμποσες ώρες ευχαρίστησης. Ένας έλεγε για 12 ώρες παιχνιδιού, με την αυξημένη δυσκολία του χλωμό το βλέπω εκτός κι αν βάζει cheat. 🙂 Γενικά όπου βλέπω είναι τόση και τόση ώρα κάτι κρύβεται από πίσω τις περισσότερες φορές, τι είναι ο άλλος και τα τερματίζει σε λίγες ώρες τα παιχνίδια. Έτσι όχι μόνο δεν βγάζουν τα λεφτά τους αλλά ούτε καν τα ευχαριστιέσαι πριν πας στο επόμενο.

Εδώ για να ευχαριστηθώ το Black Desert Online έφτασα κοντά στις 7000 ώρες και μετά πήγα στο Marvel Puzzle Quest που έχω 3500 ώρες. Να δώσω 50 ευρώ και να παίξω μόνο 10 ώρες απαράδεκτο για μένα τουλάχιστον, δεν αξίζει καθόλου έτσι. Και μάλιστα σε δωρεάν παιχνίδι εκεί είναι το πολύ γέλιο, καλά και εγώ το έκανα παλιά αλλά πολύ παλιά, 15 χρόνια πριν περίπου. 🙂  Τέλος πάντων ας πάμε και στο παιχνίδι μας τώρα που το αφήσαμε παραπονεμένο.

Οι φανς του Destiny 2 πρέπει να το αγοράσουν στο sale και θα μείνουν σίγουρα ικανοποιημένοι, οι υπόλοιποι υπομονή μέχρι η εταιρεία να βγάλει ένα ολοκληρωμένο πακέτο και να μην μας παρουσιάζει κάθε 3-4 μήνες ένα expansion όσο ωραίο και να είναι. Αν πάλι δεν σας αρέσουν πολύ τα παιχνίδια δράσης όπως και σε μένα φυσικά αφήστε το και πηγαίντε στη αγαπημένη σας κατηγορία που σίγουρα θα βρείτε αυτό που θέλετε μιας και τώρα τελευταία έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά καλά παιχνίδια που αξίζουν τα λεφτά τους.

Τελικό συμπέρασμα και βαθμολογία είναι 5/10 κυρίως λόγω της τιμής όχι γιατί δεν είναι καλή αυτή η προσθήκη. Παίξτε πρώτα την δωρεάν έκδοση με κάποιον φίλο και μετά αποφασίστε αν αξίζει να δαπανήσετε τα χρήματα για το expansion.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 22 Φεβρουαρίου του 2022 από την γνωστή μας (και μη εξαιρετέα εταιρεία) Bungie που το δημιούργησε κιόλας.

Είδος: FPS action adventure

Η τιμή του στο steam αυτή την στιγμή (του συγκεκριμένου expansion φυσικά γιατί το βασικό παιχνίδι είναι free to play) είναι 19.99 με μια γενναία έκπτωση της τάξης του 50%.

Exit mobile version