LifeSteps.gr

Δεύτερες εκλογές έρχονται και πιο σημαντικές, και τώρα τι? (2023)

Δεύτερες

Μετά το φιάσκο με τις πρώτες εκλογές και τις παράνομες απαγορεύσεις και τα μουλάρια που γίναν Αστραχάν και τα ψηφίσαμε με βαριά καρδιά ελπίζω τώρα να βάλουνε όλοι μυαλό, παρόλο που το βλέπω χλωμό, και να πάρουν όλοι μέρος στις δεύτερες εκλογές ώστε ο κόσμος να βρει αυτό που τον εκφράζει όμορφα και ωραία και να μην ψάχνει τυχαία ανάμεσα σε μικρά κόμματα και αποκόμματα που απλώς σπρώχνουν τα μεγάλα αβέρτα.

Κόμματα εμφανίζονται και εξαφανίζονται εν μια νυκτί και δεν ξέρουμε ποιός είναι από πίσω και τα σπρώχνει χοντρά για να τραβήξουν την προσοχή των ορφανών ψηφοφόρων που δεν έχουν που να πάνε. Το τι εκμετάλλευση γίνεται πιστεύω το ξέρουν όλοι και δεν χρειάζεται να μακρυγορούμε όπως επίσης δεν ξέρουμε αν υπήρξε δάχτυλος νοθείας πίσω από τα αποτελέσματα. Και σε μένα έτυχε συμβάν με τσαλακωμένα ψηφοδέλτια μικρών κομμάτων ίσως για να τα βγάλουν άκυρα να ξεμπερδεύουν γρήγορα από αυτά.

Όπως έχουμε παλτά και μούφες στην μουσική έχουμε και στην πολιτική. Ανύπαρκτοι που ζητούν την ψήφο μας και λίγοι οι καλοί και οι καλές. Δεν χρειάζεται να προτείνω κάποιο εγώ, βρείτε κάποιο που να σας εκφράζει είτε δεξιό είτε αριστερό και μαυρίστε επιτέλους τους γνωστούς αγνώστους που έχουν κάνει μαύρη την ζωή μας. Κόμματα που εμφανίζονται από το πουθενά και σπρώχνονται σαν τρελά από διάφορους χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Επίσης αυτό με τις απαγορεύσεις πρέπει να τελειώνει γιατί είναι άκρως φασιστικό και αντιδημοκρατικό μέτρο.

Άλλοι πάλι λέγανε ότι ψήφισαν και τα δέντρα όπως τους παλιούς πάλε ποτέ καιρούς. Εντάξει δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε και στους υπερήλικες να κάνουν και αυτοί το καθήκον τους άσχετα αν περνώντας όλη την μέρα τους στα πρωινάδικα μας στερούν το μέλλον μας. Μια φορά τα τέσσερα χρόνια έχουν και αυτοί την δύναμη να αλλάξουν τα πράγματα και να αισθανθούν λίγο την ζωή, να μην τους το στερήσουμε και αυτό. Εκεί θα φτάσουμε και εμείς μια μέρα και θα θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας σαν στρατιωτάκια.

Η εκκλησία πάλι βάζοντας το χέρι της, ενώ δεν πρέπει, στην πολιτική σκηνή επηρεάζει μεγάλο μέρος του κοινού που πιστεύουν τα πάντα όσα ακούνε γύρω τους. Και νά το το πακέτο πάλι με τα κομματίδια και να ψάχνουμε πέντε λεπτά να βρούμε κάτι που να μας φαίνεται σοβαρό ανάμεσα σε κάτι οικόπεδα, κινήματα ή... πουλερικά. Καλά απορώ πως αυτά περάσανε από τον Άρειο Πάγο, φαίνεται είναι ακίνδυνα τρολ αποκόμματα που εξυπηρετούν το σύστημα.

Κλείνοντας γιατί βαρέθηκα με την πολιτική και πάω να ακούσω την αγαπημένη μου μουσική που και εκεί έχει πέσει μεγάλη σαβούρα τελευταία για αυτό και δεν παρουσιάζω τίποτα καινούριο μην τα θάψω τα παιδιά. Τι βαθμό να βάλεις σε παλτά πολυτελείας?. Μέχρι την επόμενη φορά χαιρετώ όλους τους φίλους και τις φίλες που κάθησαν να διαβάσουν το κείμενο και θα επανέλθω λίαν συντόμως. Εις το επανιδείν λοιπόν και προσοχή στην κάλπη, μια φορά τα τέσσερα χρόνια έχουμε την ευκαιρία για φούμο.

Exit mobile version