LifeSteps.gr

Within Temptation - Bleed Out cd review (2023)

Within Temptation Bleed Out

Παρόλο που δεν είχα την διάθεση να κάνω το καινούριο δημιούργημα των αγαπητών μου Within Temptation κυρίως λόγω του ότι το έχουν ρίξει πολύ στο mainstream metal που δεν συμπαθώ και τόσο αλλά η Sharon είναι μία και μοναδική και συνεχίζει με τον σύζυγο της, Robert, να μας προσφέρει τραγούδια επί τόσα χρόνια και όλο και τραβάει καινούριους ακροατές μιας και πηγαίνει με το ρεύμα της εποχής που θέλει ευχάριστα ρυθμικά τραγουδάκια που μένουν στο μυαλό και παίζουν και στο ράδιο άνετα.

Η νέα δουλειά της μεγάλης ολλανδικής συμφωνικής μπάντας θα είναι το όγδοο album της και θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 20 Οκτωβρίου. Είναι δε εμπνευσμένο από την κατάσταση στην Ουκρανία όπως μας εξηγεί και η Sharon που όπως λέει μιας και γράφουν και εξιστορούν ιστορίες στα τραγούδια τους δεν μπορούσαν να αφήσουν απέξω τα γεγονότα που πλήτουν τον κόσμο αυτές τις στιγμές.

Για να είμαι ειλικρινής το αποτέλεσμα δεν είναι κάτι που μου αρέσει αλλά είναι πασίγνωστη μπάντα και ιδιαίτερα αγαπημένη από τις πρώτες κυκλοφορίες αλλά μέχρι εκαί γιατί μετά μπήκαν στο τρυπάκι του εύκολου μοντέρνου ρυθμού που δεν μου πάει καθόλου. Η Sharon προσπαθεί να το σώσει αλλά δυστυχώς δεν με πείθει αλλά δεν θα το βαθμολογήσω προς τιμή της αγαπημένης μου μπάντας. Σε καινούριους και μοντέρνους μεταλάδες θα αρέσει σίγουρα αλλά σε αυτούς που είχαν για πρότυπο τα δύο πρώτα album της μπάντας δεν θα κάνει καθόλου κλικ και θα το θεωρήσουν μια μετριότητα κοινότυπη.

Tracklist

Shed My Skin 4:31
The Purge 4:17
Entertain You 3:32
The Purge (Instrumental) 4:22
Don’t Pray For Me 3:42
Bleed Out (Instrumental) 4:31
Shed My Skin (Instrumental) 4:31
Entertain You (Instrumental) 3:32
Don’t Pray For Me (Instrumental) 3:45
Wireless 4:42
Bleed Out 4:31
Wireless (Instrumental) 4:42

Η μπάντα αποτελείται από τα εξής μέλη:

Sharon den Adel
Robert Westerholt
Jeroen van Veen
Ruud Jolie
Martijn Spierenburg
Mike Coolen
Stefan Helleblad

Exit mobile version