LifeSteps.gr

Marauders review (2022)

Marauders

Το Marauders είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες που συνδυάζει την επική δράση, την εξερεύνηση του διαστήματος, και την ανελέητη λεηλασία με έναν εντυπωσιακό τρόπο, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία για τους λάτρεις των FPS αλλά και της επιστημονικής φαντασίας.

Το παιχνίδι εντυπωσιάζει αμέσως με την γραφική του παρουσίαση. Οι λεπτομερείς και ρεαλιστικές απεικονίσεις των διαστημικών τοπίων και των πλοίων προσφέρουν μια αίσθηση αληθοφάνειας που σε καθηλώνει στον κόσμο του παιχνιδιού. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή και μυστηριώδης, που προσθέτει στην αίσθηση της ανατροπής και του κινδύνου.

Η ιστορία του Marauders είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δυστοπική. Αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός πειρατή του διαστήματος και προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε ένα εχθρικό διαστημικό περιβάλλον, σε μια εναλλακτική πραγματικότητα στην οποία ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ. Αλωνίζουμε τα άστρα με ένα ταπεινό αρχικά σκάφος και πλευρίζουμε κάθε διαστημόπλοιο που βρεθεί στο διάβα μας με στόχο να το απογυμνώσουμε από τα πολύτιμα λάφυρα που περιέχει.

Την ίδια ιδέα έχουν και άλλοι επίδοξοι πλιατσικολόγοι του διαστήματος φυσικά, με αποτέλεσμα όλες οι αποβάσεις μας να καταλήγουν σε έντονες ανταλλαγές πυρών.Εκτός από τα bots που επανδρώνουν τα εκάστοτε σκάφη, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με ένα σωρό εχθρούς που ελέγχει ο υπολογιστής, συνεπώς οι μάχες είναι πολύνεκρες και η λεηλασία των τεράστιων σκαφών εξαιρετικά δύσκολη. Τα λάφυρα που κερδίζουμε από μάχη σε μάχη είτε χρησιμοποιούνται για αναβάθμιση του εξοπλισμού μας είτε πωλούνται ώστε να αποκτήσουμε κορυφαίο εξοπλισμό και μεγαλύτερο σκάφος.

Ο χαρακτήρας μας επίσης κερδίζει εμπειρία και ισχυροποιείται σταδιακά ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στις δύσκολες επιδρομές. Εκτός από την first person δράση που απολαμβάνουμε στα ατμοσφαιρικά και σιωπηλά τοπία των διαστημοπλοίων, δίνουμε μάχες και στο διάστημα στην προσπάθειά μας να προσεδαφιστούμε στα εχθρικά σκάφη. Απαντούμε στα λέιζερ που ξεχύνονται από τους πυργίσκους τους με τα λέιζερ του δικού μας πυργίσκου, ελπίζοντας ότι το σκάφος μας θα αντέξει μέχρι να προσγειωθούμε στο εχθρικό διαστημόπλοιο.

Για τα 30 ευρώ του κόστους του στο Steam, το Marauders είναι μια καλή λύση για όποιους γουστάρουν τα FPS looters και, ακόμα περισσότερο, για εκείνους που έχουν και παρέα για να ασχοληθούν μαζί του, αλωνίζοντας διαστημόπλοια με αντίπαλους παίκτες.

Exit mobile version