LifeSteps.gr

Blossom Tales 2: The Minotaur Prince game review (2023)

Blossom Tales 2: The Minotaur Prince

Το Blossom Tales 2: The Minotaur Prince είναι ένα action-adventure παιχνίδι που εκδόθηκε από την Playtonic Friends και κυκλοφόρησε το 2022 για το Nintendo Switch και τα PC. Είναι η συνέχεια του παιχνιδιού Blossom Tales: The Sleeping King, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.

Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται αρκετο καιρό μετά τα γεγονότα του πρώτου τίτλου. Πρωταγωνίστρια η Lily, μια κοπέλα που καταριέται τον αδερφό της να απαχθεί από τον Βασιλιά Μινώταυρο και της οποίας η ευχή γίνεται πραγματικότητα. Γεμάτη τύψεις, η Lily ξεκινά την αναζήτηση για την απελευθέρωση του αδερφού της, οδηγώντας μας σε μια περιπέτεια γεμάτη στοιχειωμένες τοποθεσίες, πειρατές, τέρατα και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Η ιστορία διατυπώνεται σαν ένα παραμύθι το οποίο λέει ο παππούς στα παιδιά του και μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να επέμβουμε στην εξέλιξή του αν το επιθυμούμε, αλλάζοντας την αφήγηση του παππού και, κατά συνέπεια, την πορεία της ιστορίας.

Στο Blossom Tales 2: The Minotaur Prince βλέπουμε την δράση από ψηλά με ρετρο δισδιάστατα γραφικά που παραπέμπουν στην εποχή των 8μπιτων και 16μπιτων κονσολών. Κινούμαστε από την μια τοποθεσία στην άλλη με άνεση, σε περιβάλλοντα γεμάτα χρώμα και φαντασία, εξερευνώντας τα πάντα, ανακαλύπτοντας πολλά μυστικά και αφανίζοντας τους εχθρούς που μας επιτίθενται.

Μαζεύουμε αντικείμενα τα οποία μας επιτρέπουν πρόσβαση σε απροσπέλαστες περιοχές και δεν λείπουν τα bosses σε στρατηγικά σημεία του κόσμου του παιχνιδιού, τα οποία δοκιμάζουν τις δυνάμεις μας στο έπακρο. Καλοσχεδιασμένα μπουντρούμια γεμάτα παγίδες μας περιμένουν να τα κατακτήσουμε και η δυνατότητα fast travel καταργεί τις μεγάλες αποστάσεις που χωρίζουν τον ευρύτατο χάρτη του παιχνιδιού.

Το σύστημα χειρισμού είναι πανεύκολο στην χρήση και το συνηθίζουμε γρήγορα. Ο ήχος κυμαίνεται σε απλοικά επίπεδα και η τιμή του Blossom Tales 2: The Minotaur Prince στα 12 ευρώ είναι εξαιρετική, δοθέντος της ποιότητας αλλά και των 15 περίπου ωρών διασκέδασης που προσφέρει.

Blossom Tales 2: The Minotaur Prince

Δημιουργοί: Castle Pixel, LLC.

Διανομή: Playtonic Friends

Είδος: Action-Adventure

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Αυγούστου 2022

Πλατφόρμες: Nintendo Switch, PC

Exit mobile version