LifeSteps.gr

The Bloodline game review (2023)

The Bloodline game review

Το παιχνίδι με τον τίτλο 'The Bloodline' είναι ένα βιντεοπαιχνίδι ανοιχτού κόσμου που αναπτύχθηκε από τη Shieldbearer Studios, εταιρεία ανάπτυξης που αποτελείται από έναν και μόνο φιλόδοξο game designer, και κυκλοφόρησε σε Early Access για τα αγαπημένα μας Microsoft Windows τον Οκτώβριο του 2023. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι περιμένουμε να προστεθεί άπειρο περιεχόμενο στο προσεχές μέλλον διότι ο κόσμος του στην παρούσα φάση μου φάνηκε λίγο... άδειος και τριγυρνάμε γύρω-γύρω από το αρχικό κάστρο χωρίς να ξέρουμε τι να κάνουμε εκτός από τις προφανείς αποστολές που μας βάζουν οι npc's.

Αν θέλουμε να το χαρακτηρίσουμε, το 'The Bloodline' είναι ένα action-RPG σε ένα φανταστικό κόσμο, γεμάτο πιθανότητες για συναρπαστικές περιπέτειες. Το σενάριο του είναι αρκετά... ισχνό καθώς ενημερωνόμαστε ότι είμαστε απόγονοι ενός αρχέγονου γενεαλογικού δέντρου, ευλογημένου από έναν θεό που μας χάρισε την ικανότητα να προβλέπουμε το μέλλον. Στην ουσία, έχουμε απόλυτη ελευθερία κινήσεων από τα πρώτα λεπτά, αποφασίζοντας με ποια δραστηριότητα θα ξοδέψουμε τον χρόνο μας.

Το 'The Bloodline' έχει λάβει θετικές κριτικές από πολλά παιδιά που το έπαιξαν και το παρουσίασαν στις σελίδες τους αλλά μην περιμένετε να βγει και Starfield ή Baldur's Gate 3 γιατί θα είναι ιεροσυλία. Οι κριτικοί επαίνεσαν το παιχνίδι για το ρεαλιστικό του στυλ μάχης, το σύστημα ανάπτυξης χαρακτήρα και την ιστορία του αλλά πιστεύω και για το ότι το έφτιαξε ένας και μοναδικός ταλαντούχος προγραμματιστής. Το 'The Bloodline' είναι διαθέσιμο σε Early Access για Microsoft Windows όπως είπα και παραπάνω οπότε αξίζει να του ρίξουμε μια ματιά. Ο προγραμματιστής του παιχνιδιού έχει δηλώσει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε πλήρη έκδοση το 2024.

Σαν τελικό συμπέρασμα μπορώ να πω γιατί δεν έχω σκοπό να αφιερώσω πολύ χρόνο μιας και άφησα το Baldur's Gate 3 για λίγο αφού είναι σκέτο κάψιμο ότι το "The Bloodline" είναι ένα ελπιδοφόρο νέο παιχνίδι που συνδυάζει στοιχεία action-RPG και beat 'em up και σε συνδυασμό με τα άπειρα skills που μπορούμε να δώσουμε στον χαρακτήρα μας σε στυλ του κλασικού Oblivion το κάνει να φαντάζει πολύ ενδιαφέρον στα μάτια ενός παίκτη που λατρεύει τα παλιά καλά παιχνίδια. Το παιχνίδι προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία μάχης και μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Αν βάλουμε και λίγο pvp στο παιχνίδι θα γίνει ακόμα καλύτερο αλλά είμαστε στην αρχή ακόμα και περιμένω από το παιδί που το έφτιαξε να το τελειοποιήσει λίαν συντόμως αφου όπως λέει σχεδιάζει να το κυκλοφορήσει κανονικά του χρόνου. Αναμονή λοιπόν και ευελπιστούμε σε χορταστικό αποτέλεσμα. Σαν βαθμολογία έτσι όπως είναι θα βάλω ένα 7/10. Δοκιμάστε το και βγάλτε συμπεράσματα.

Exit mobile version