LifeSteps.gr

Warhammer 40000: Rogue Trader game review (2023)

Το Warhammer 40,000: Rogue Trader είναι ένα turn-based cRPG που αναπτύχθηκε από την Owlcat Games και κυκλοφόρησε από τους ίδιους πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου του 2023. Το παιχνίδι τοποθετείται στο σκοτεινό και βίαιο σύμπαν του Warhammer 40000 για όσους ξέρουν και είναι πιστοί στην σειρά, όπως και εγώ άλλωστε να μην κρυβόμαστε, και επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν τον ρόλο ενός Rogue Trader, ενός εμπόρου και εξερευνητή που έχει την εξουσία να διεξάγει επιχειρήσεις και να καταλαμβάνει νέους κόσμους για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας του Ανθρώπου.

Το παιχνίδι ξεκινά με τον παίκτη να δημιουργεί τον δικό του Rogue Trader, επιλέγοντας το φύλο, την καταγωγή, τις ικανότητες και το όνομα του χαρακτήρα του. Στη συνέχεια, ο παίκτης επιβιβάζεται στο δικό του διαστημόπλοιο, το Voidship, και ξεκινά το ταξίδι του στην Koronus Expanse, μια άγνωστη και επικίνδυνη περιοχή του διαστήματος.

Η ιστορία του παιχνιδιού είναι εκτενής και ενδιαφέρουσα, με πολλές επιλογές και διακλαδώσεις. Οι παίκτες μπορούν να επηρεάσουν την ιστορία με τις αποφάσεις τους, οι οποίες θα έχουν σημαντικές συνέπειες για τον κόσμο του παιχνιδιού και τους χαρακτήρες του.

Το gameplay του παιχνιδιού είναι ένα μείγμα δράσης, στρατηγικής και παιχνιδιού ρόλων. Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού, να πολεμήσουν εχθρούς και να ολοκληρώσουν αποστολές. Οι μάχες είναι turn-based και απαιτούν στρατηγική και σκέψη για να κερδηθούν. Φυσικά οι παίκτες θα δημιουργήσουν σταδιακά μια ομάδα από χαρακτήρες από όλες τις φυλές και τα επαγγέλματα του Warhammer 40,000, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν στην απόκτηση ισχύος και κύρους. Αντίστοιχα, οι παίκτες θα υποστηρίξουν τους συμπολεμιστές τους στις προσωπικές τους επιδιώξεις και θα αναβαθμίσουν τις ικανότητές τους στον ανώτερο βαθμό.

Το Warhammer 40,000: Rogue Trader είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία στον κόσμο του Warhammer 40000. Το παιχνίδι έχει μια συναρπαστική ιστορία, πλούσιο gameplay και μια όμορφη γραφική απεικόνιση.

Τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού που θα ήθελα να τονίσω είναι τα εξής:

Συναρπαστική ιστορία
Πλούσιο gameplay
Όμορφη γραφική απεικόνιση
Πολλές επιλογές και διακλαδώσεις

Και τα μειονεκτήματα του είναι ως εξής:

Οι μάχες μπορεί να είναι δύσκολες
Το παιχνίδι μπορεί να είναι κάπως αργό σε ορισμένες στιγμές

Σαν τελική μου γνώμη απάνω στον τίτλο θα πω ότι το καινούριο Warhammer 40000: Rogue Trader είναι ένα must-have για τους fans όλων των Warhammer και για τους παίκτες που αναζητούν ένα συναρπαστικό turn-based cRPG μιας και δεν κυκλοφορούν πολλά στο προσκήνιο τελευταία.

Είδος: Turn-based cRPG

Πλατφόρμες: PC, PS5, Xbox Series X/S

Κατασκευή από την αγαπητή μας Owlcat Games και διανομή από την ίδια

Επίσημη έκδοση του παιχνιδιού: 7 Δεκεμβρίου του 2023

Βαθμολογία: 8/10

Exit mobile version