LifeSteps.gr

Landlord's Super game review (2023)

Landlord's Super game review

Το Landlord's Super το είχα για αρκετό καιρό στο steam μου αλλά δεν έτυχε να το αρχίσω όπως και πάρα πολλά άλλα, εξάλλου που χρόνος για τέτοιες πολυτέλειες. Επειδή όμως έχω υποσχεθεί στα παιδιά που το έφτιαξαν να το παρουσιάσω το βάζω να δω τι αξίζει τελικά. Σαν παιχνίδι είναι ένας εξομειωτής ζώης πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται στα σημαντικά χρόνια της βρετανικής νήσου κατά την δεκαετία του 1980. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός εργολάβου που πρέπει να χτίσει και να διαχειριστεί μια κατασκευαστική εταιρεία.

Το παιχνίδι ξεκινά με τον παίκτη να φτάνει στην φανταστική κομητεία του West Berklands. Από εκεί, μπορούν να ξεκινήσουν να αναζητούν δουλειά, να αγοράσουν υλικά και να ξεκινήσουν να χτίζουν. Το παιχνίδι προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές για το τι μπορούν να χτίσουν οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων σπιτιών, καταστημάτων και ακόμα και ολόκληρων συγκροτημάτων διαμερισμάτων.

Το παιχνίδι είναι αρκετά ρεαλιστικό στην προσέγγισή του στην κατασκευή. Οι παίκτες πρέπει να υπολογίσουν προσεκτικά τα υλικά που χρειάζονται και να βεβαιωθούν ότι ακολουθούν τους σωστούς κανονισμούς. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης μια ποικιλία από εργαλεία και μηχανήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη.

Εκτός από την κατασκευή, οι παίκτες πρέπει επίσης να διαχειριστούν την επιχείρησή τους. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το προσωπικό, τις τιμές και τις μάρκετινγκ στρατηγικές. Οι παίκτες πρέπει επίσης να βεβαιωθούν ότι οι ενοικιαστές τους είναι ευχαριστημένοι, διαφορετικά μπορεί να μετακομίσουν και να αφήσουν τον παίκτη με κενά διαμερίσματα και άδειες τσέπες.

Το Landlord's Super είναι ένα ευχάριστο και ικανοποιητικό παιχνίδι που προσφέρει μια καλή πρόκληση για τους παίκτες που ενδιαφέρονται για την κατασκευή σπιτιών και τη διαχείριση επιχειρήσεων. Το παιχνίδι είναι καλά σχεδιασμένο και προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές για να κρατήσει τους παίκτες απασχολημένους. Για αυτό και θα του βάλω μια ικανοποιητική βαθμολογία γιατί αυτό που κάνει το εκτελεί σωστά.

Βαθμολογία 7.5/10

Έχει κυκλοφορήσει σε early access σχετικά νωρίς (από τον Μάιο αν θυμάμαι καλά) και από τότε το είχα αλλά το φτιάχνουν συνέχεια τα παιδιά οπότε κανονικά κυκλοφόρησε τώρα τελυταία και η πλήρης έκδοση του. Ρίξτε του μια ματιά αν σας αρέσουν τα παρόμοια παιχνίδια εξομοιωτές, έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Exit mobile version