LifeSteps.gr

Booze Masters: Freezing Moonshine game review (2024)

Το Booze Masters: Freezing Moonshine είναι ένα παιχνίδι με προοπτική πρώτου προσώπου που μου εστάλει από την εταιρεία του για να το παρουσιάσω παρά το ότι δεν παίζω σχεδόν ποτέ περιπέτειες η άλλα παρόμοια. Έχει όμως μέσα και στοιχεία στρατηγικής όπως για παράδειγμα την καλλιέργεια φυτών, διάφορα παζλ εδώ και κει και πολλά αλκοολούχα ποτά και σκέφτηκα ότι μπορεί και να μου αρέσει στο τέλος. Στα του τίτλου μας τώρα, για να επιβιώσετε, θα πρέπει να μαζεύετε συγκομιδές, να τραβάτε φωτογραφίες και να παρασκευάζετε μια ποικιλία από αποστάγματα (εξού και το όνομα του).

Παίζετε ως Quella, μια ανερχομένη influencer που θέλει να ξεφύγει από ένα κακό αφεντικό. Η Quella λοιπόν ταξιδεύει με το αυτοκίνητο της σε μια απομονωμένη καλύβα στο βουνό, όπου μαθαίνει από έναν έξυπνο αποσταγματοποιό πώς να παρασκευάζει αλκοολούχα ποτά που θα εντυπωσίαζαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, συμπεριλαμβανομένης της παγωμένης βότκας.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα χειμωνιάτικο καταφύγιο πάνω στο βουνό, το οποίο είναι γεμάτο με μυστικά, συμπεριλαμβανομένων σπηλαίων, καταρρακτών και αρχαίων ναών. Θα πρέπει να εξερευνήσετε το βουνό για να βρείτε τα απαραίτητα υλικά για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών και εδώ είναι που μου το χαλάει το παιχνίδι καθώς θέλει αρκετό ψάξιμο για να καταφέρουμε να βρούμε ότι χρειαζόμαστε.

Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία καλλιέργειας φυτών, παζλ και περιπέτειας. Θα πρέπει να καλλιεργείτε φυτά για να παράγετε σπόρους, που στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε αλκοολούχα ποτά. Θα πρέπει επίσης να λύσετε παζλ για να προχωρήσετε στην ιστορία.

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από το παράξενο χιούμορ του. Θα συναντήσετε μια σειρά από παράξενους χαρακτήρες και θα ζήσετε μια σειρά από παράξενα γεγονότα. Το Booze Masters: Freezing Moonshine είναι ένα μοναδικό και διασκεδαστικό παιχνίδι που θα σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες. Είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τα αλκοολούχα ποτά, τα παζλ και τις περιπέτειες.

Το Booze Masters: Freezing Moonshine είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που συνδυάζει μια σειρά από στοιχεία για να δημιουργήσει μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και το χιούμορ είναι παράξενο αλλά απολαυστικό. Εάν ψάχνετε για ένα νέο παιχνίδι με έντονο το στοιχείο της περιπέτειας για να παίξετε, τότε το Booze Masters: Freezing Moonshine είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή.

Για να είμαι ειλικρινής το παιχνίδι ήταν πολύ περιπέτεια για το γούστο μου οπότε αυτό θα επηρεάσει και την βαθμολογία του που θα βάλω ένα 6.5/10. Στους φίλους βέβαια που τους αρέσουν αυτά μάλλον θα αρέσει αλλά εγώ δεν μπορώ να του βάλω κάτι παραπάνω. Στην αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για την συνέχεια του επιτυχημένου Moonshine Inc. της αγαπητής μου εταιρείας Klabater που τα έχω σχεδόν όλα τα παιχνίδια της με κορυφαίο βέβια το Crossroad Inn και γενικά τα στρατηγικά της παιχνίδια μου αρέσουν ιδιαίτερα αλλά τελικά δεν ήταν αυτό.

Exit mobile version