LifeSteps.gr

Tekken 8 for pc game review (2024)

Tekken 8 for pc game review

Το Tekken 8 είναι ένα βιντεοπαιχνίδι μάχης που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Bandai Namco Entertainment. Είναι το όγδοο παιχνίδι της σειράς Tekken και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X/S και τώρα τελευταία ήρθε και στον αγαπημένο μας PC σε ολοκληρωμένη μορφή ώστε να το απολαύσουμε. Ούτε καν θυμάμε από πιο παιχνίδι της σειράς ξεκίνησα να το παίζω αλλά όλα τους είναι εξαιρετικά και βλέπω βελτιώσεις από το ένα στο άλλο σε αντίθεση με άλλες σειρές που βγαίνουν απλώς για βγουν κάθε χρόνο.

Το Tekken 8 συνεχίζει την τραγική ιστορία των δυναστειών Mishima και Kazama και τους αδυσώπητους αγώνες μεταξύ πατέρα και γιου. Σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, ο Jin Kazama θα προσπαθήσει να αψηφήσει τη μοίρα του καθώς αντιμετωπίζει τον πατέρα του Kazuya Mishima, ο οποίος προκαλεί πόλεμο και καταστροφή σε όλο τον κόσμο.

Το Tekken 8 προσφέρει συναρπαστικό νέο gameplay με επίκεντρο τις «επιθετικές» τακτικές. Διατηρώντας την μοναδική ταυτότητα του Tekken ως παιχνιδιού μάχης, το παιχνίδι χαρίζει τόσο στους παίκτες όσο και στους θεατές την πιο συναρπαστική εμπειρία της σειράς μέχρι σήμερα, με φανταστικές επιθέσεις που σείουν την οθόνη καθώς και περιβάλλοντα που είναι τόσο δυναμικά όσο και καταστροφικά.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς εισάγει ένα εντελώς νέο μηχανισμό παιχνιδιού που ονομάζεται «Heat System», ο οποίος δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την επιθετικότητα ως τακτική και να ενσωματώσουν επιθετικές επιθέσεις στο στυλ παιχνιδιού τους, με ειδικές κινήσεις και ικανότητες χαρακτήρων με βάση τα μοναδικά χαρακτηριστικά του καθενός χαρακτήρα.

Το Tekken 8 περιλαμβάνει έναν τεράστιο αριθμό χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων των παλιών αγαπημένων όπως ο Jin Kazama, ο Kazuya Mishima, ο Heihachi Mishima, η Nina Williams, ο Paul Phoenix και ο King. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από νέους χαρακτήρες, όπως η Alisa Bosconovitch, η Leroy Smith, η Kunimitsu και η Lidia Sobieska.

Το Tekken 8 υποστηρίζει cross-play μεταξύ όλων των πλατφορμών, επιτρέποντας στους παίκτες να μάχονται μεταξύ τους ανεξάρτητα από το αν παίζουν στο PlayStation 5, Xbox Series X/S ή PC. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα νέο σύστημα δικτύωσης που θα βελτιώσει την ποιότητα των αγώνων και θα μειώσει το lag.

Το Tekken 8 είναι ένα συναρπαστικό νέο παιχνίδι μάχης που προσφέρει μια εμπειρία που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Με κορυφαίο gameplay στο είδος του, μια συναρπαστική ιστορία και μια τεράστια γκάμα χαρακτήρων, το Tekken 8 είναι ένα must-have για κάθε fan των παιχνιδιών μάχης.

Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Tekken 8 που το κάνουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μάχης που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ:

Εξαιρετικά γραφικά: Το Tekken 8 χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία γραφικών για να δημιουργήσει τους πιο ρεαλιστικούς και εντυπωσιακούς χαρακτήρες και περιβάλλοντα που έχουμε δει ποτέ σε παιχνίδι μάχης.

Αναβαθμισμένο gameplay: Το Tekken 8 εισάγει μια σειρά από νέους μηχανισμούς παιχνιδιού που κάνουν το gameplay πιο στρατηγικό και ικανοποιητικό.

Εκτεταμένη λίστα χαρακτήρων: Το Tekken 8 διαθέτει μια τεράστια λίστα χαρακτήρων από την ιστορία της σειράς, καθώς και μια σειρά από νέους χαρακτήρες.

Δυνατότητα cross-play: Το Tekken 8 υποστηρίζει cross-play μεταξύ όλων των πλατφορμών, επιτρέποντας στους παίκτες να μάχονται μεταξύ τους ανεξάρτητα από το αν παίζουν στο PlayStation 5, Xbox Series X/S ή PC.

Η βαθμολογία μου για αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι μάχης είναι 9/10. Φίλοι της σειράς θα μείνουν πάρα πολύ ικανοποιημένοι αλλά και οι υπόλοιποι θα βρείτε το καλύτερο παιχνίδι 1vs1 για να παίξετε με ένα φίλο παρέα. Καλύτερα δε να το αποκτήσετε σε μια κονσόλα για ευκολότερη χρήση.

Exit mobile version