LifeSteps.gr

Prison Architect 2 game review (2024)

Prison Architect 2 game review (2024)

Ένα πολύ φρέσκο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα κανονικά και είναι από αυτά που μου αρέσουν είναι και το Prison Architect 2 το οποίο φυσικά είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης διαχείρισης φυλακών που αναπτύσεται από την Double Eleven και θα εκδοθεί από την αγαπημένη μας, λόγω των πολύ καλών παιχνιδιών στρατηγικής που έχει βγάλει, την Paradox Interactive. Είναι η συνέχεια βέβαια του πολύ επιτυχημένου παιχνιδιού Prison Architect που κυκλοφόρησε το μακρινό 2015. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για τον υπολογιστή τον Μάρτιο του 2024 και έχει λάβει θετικές κριτικές από τους κριτικούς έως τώρα και αυτό το θεωρώ απόλυτα λογικό.

Στο Prison Architect 2, ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του διευθυντή μιας φυλακής. Ο παίκτης πρέπει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τη φυλακή, να προσλάβει και να εκπαιδεύσει προσωπικό, να διαχειριστεί τους κρατούμενους και να αποτρέψει τις αποδράσεις. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες στο Prison Architect 2 είναι το ότι προσθέτει μια αίσθηση ρεαλισμού στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας τρισδιάστατα γραφικά και πολύ εξελιγμένο A.I. Οι κρατούμενοι και το προσωπικό έχουν δικές τους επιθυμίες και ανάγκες. Μπορεί να σχηματίσουν συμμορίες, να δημιουργήσουν προβλήματα και να αποδράσουν. Το προσωπικό μπορεί να είναι δυσαρεστημένο με τις συνθήκες εργασίας ή να εμπλακεί σε διαφθορά.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά στο Prison Architect 2 που δεν υπήρχαν στο παλιό περιλαμβάνουν τα εξής πράγματα:

Ένα νέο σύστημα έρευνας και ανάπτυξης που επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν νέα κτίρια και τεχνολογία.

Ένα νέο σύστημα εκπαίδευσης για το προσωπικό που τους βοηθά να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Ένα νέο σύστημα τρισδιάστατης ρεαλιστικής απεικόνισης που κάνει το παιχνίδι πιο όμορφο και ρεαλιστικό.

Σαν τελική βαθμολογία θα βάλω ένα 9/10 αφού διαπίστωσα ότι το καινούριο Prison Architect είναι ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι προσομοίωσης φυλακών και αρκετά καλύτερο από το πρώτο μέρος που είχα παίξει αρκετά πριν κάτι χρόνια και που προσφέρει μια ρεαλιστική και συναρπαστική εμπειρία. Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για παίκτες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων και είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει ιδιαίτερα στους φίλους των εξομοιωτών στρατηγικής και του πρώτου μέρους σίγουρα.

Exit mobile version