LifeSteps.gr

The Cub game review (2024)

The Cub game review

Το The Cub είναι ένα δισδιάστατο παιχνίδι Platform που αναπτύχθηκε από την Demagog Studio και κυκλοφόρησε από την Untold Tales και τη Gamersky Games στις 19 Ιανουαρίου του 2024.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, όπου οι πλουσιότεροι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Γη για τον πλανήτη Άρη, αφήνοντας πίσω τους τους υπόλοιπους να πεθάνουν. Ωστόσο, ένα μικρό παιδί που ανέπτυξε ανοσία στον εχθρικό πλανήτη παραμένει. Δεκαετίες αργότερα, οι άνθρωποι του Άρη επιστρέφουν στη Γη για να κάνουν αναγνώριση. Όταν βλέπουν ένα μικρό ανθρώπινο παιδί, το Cub, προσπαθούν αμέσως να το συλλάβουν. Αυτό ξεκινά ένα ταξίδι διαφυγής, εξερεύνησης και ανακάλυψης μέσα στα αστικά ερείπια της ανθρωπότητας, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας - ποντικιού με τους διώκτες του.

Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από κλασικά παιχνίδια Platform της SEGA των 90s, όπως το The Jungle Book και τα λατρεμένα Aladdin και Lion King που είχα τερματίσει, αλλά με πιο σύγχρονα game mechanics. Εμείς ελέγχουμε τον χαρακτήρα μας καθώς κινείται μέσα από τα ερείπια της ανθρωπότητας, αποφεύγοντας εξελιγμένα άγρια ​​ζώα και επικίνδυνα υβριδικά φυτά. Θα πρέπει να λύσουμε περιβαλλοντικούς γρίφους που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση καθώς και να ήμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους κακούς ανθρώπους που μας καταδιώκουν σαν να παίρνουν μέρος σε σαφάρι.

Το παιχνίδι έχει υπέροχα γραφικά, απολαυστικό animation όπως και τα παιχνίδια από τα οποία εμπνεύστηκε, ενδιαφέρον μετά-αποκαλυπτικό σενάριο και, το κυριότερο, εξαιρετικά game mechanics. Το The Cub είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι πλατφόρμας που θα προσφέρει ώρες διασκέδασης στους λάτρεις του είδους. Είναι όμορφο, συναρπαστικό και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Εάν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι πλατφόρμας για να παίξετε, το the Cub είναι σίγουρα μια καλή επιλογή. Βαθμολογία μου 7/10 κυρίως γιατί δεν πολυπαίζω τα παιχνίδια πλατφόρμας όσο τα στρατηγικής για παράδειγμα.

Exit mobile version