LifeSteps.gr

Suicide Squad: Kill the Justice League game review (2024)

Το Suicide Squad: Kill the Justice League είναι ένα third-person shooter video game από την ομάδα που μας χάρισε και την αριστουργηματική σειρά Batman: Arkham, δηλαδή την Rocksteady Studios και δημοσιεύτηκε από τη Warner Bros. Games. Στο παιχνίδι μας τώρα, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο τεσσάρων μελών της Task Force X (Suicide Squad): την Harley Quinn, τον Deadshot, τον King Shark και τον Captain Boomerang.
Πρέπει να συνεργαστούν σαν ομάδα για να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις αποστολές και να νικήσουν τους κακούς όπως γίνεται πάντοτε σε παρόμοιους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των ηρώων από την Justice League δηλαδή του Superman, του Batman, της Wonder Woman, του Flash κ.ο.κ.

Ο καθένας από τους τέσσερις χαρακτήρες έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες και τρόπο χειρισμού φυσικά. Ας το δούμε αναλυτικότερα:

Η Harley Quinn είναι μια χαοτική και απρόβλεπτη αντι-ηρωίδα που χρησιμοποιεί ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και ένα πιστόλι για να πολεμήσει.

Ο Deadshot είναι ένας επιδέξιος δολοφόνος με εμμονή με τον θάνατο, ο οποίος χρησιμοποιεί το sniper rifle του για να εξαλείψει τους εχθρούς του από απόσταση.

Ο King Shark είναι ένας ογκώδης και άγριος ανθρωποειδής καρχαρίας που χρησιμοποιεί τα δόντια και τα νύχια του για να κομματιάσει τους εχθρούς του.

Ο Captain Boomerang είναι ένας πονηρός και χαρισματικός κλέφτης που χρησιμοποιεί μπούμερανγκ για να επιτεθεί στους εχθρούς του.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League διαδραματίζεται σε ένα open-world περιβάλλον που οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί ως single-player ή multiplayer co-op με έως και τέσσερις παίκτες. Υπάρχει μια ποικιλία από αποστολές και side quests για να ολοκληρώσουν οι παίκτες, καθώς και μια ποικιλία από εχθρούς και bosses για να πολεμήσουν. Το πιστολίδι πάει σύννεφο, η δράση είναι καταιγιστική, τα cinematics, το σενάριο και το voice acting καταπληκτικά.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League έχει πολύ καλά γραφικά με λεπτομερή περιβάλλοντα και ρεαλιστικά μοντέλα χαρακτήρων όπως έχουμε συνηθίσει από την σειρά των Batman αλλά ίσως και λίγο καλύτερα.

Επίσης διαθέτει και ένα επικό soundtrack που ταιριάζει στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Αν θα έπρεπε να του βάλω μια βαθμολογία αυτή θα ήταν 8.5/10 γιατί σίγουρα μπορεί να βγει καλύτερο αλλά μου φάνηκε σαν μια εκδοχή από κονσόλα για τον αγαπημένο μας pc. Και έτσι πάντως είναι πολύ καλό για να το παραβλέψουμε οπότε με την πρώτη ευκαιρία δείτε το.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 26 Μαΐου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC αλλά φυσικά στο steam που τα έχω εγώ μόλις τώρα βγήκε κανονικά σε πλήρη έκδοση. δεν ξέρω αν στις κονσόλες έχει κάποια bugs αλλά στον pc τα έχει τα μικροπροβληματάκια του. Το μόνο αρνητικό σημείο είναι η υψηλότατη τιμή του στο steam αυτή την στιγμή που γράφω το review του. Αν πέσει η το βρείτε σε κάποιο sale μην διστάσετε να το αγοράσετε. Υπομονή χρειάζεται, όλα τα παιχνίδια πέφτουν μετά από κάποιο διάστημα.

Είδος: Third-person shooter video game
Developed by Rocksteady Studios
Published by Warner Bros. Games
Release date: 2 Φεβρουαρίου 2024 αλλά ακόμα έχει κάποια μικροπροβληματάκια που φτιάχνονται με τα συνεχή updates.
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC

Exit mobile version