LifeSteps.gr

Τροπικές διακοπές για την Britney Spears

Τροπικές Διακοπές

Η 40αρα σούπερ σταρ της ποπ, Britney Spears και ο 28χρονος αρραβωνιαστικός της, Sam Asghari, δείχνουν να απολαμβάνουν στο μέγιστο τις τροπικές διακοπές τους στο παραδεισένιο νησί της γαλλικής Πολυνησίας που επέλεξαν για να χαλαρώσουν.

Η Britney αποφάσισε να μοιραστεί την ευτυχία της με εμάς, τα εκατομμύρια των followers του λογαριασμού της στο Instagram, ποστάροντας ένα φουλ επεξεργασμένο βίντεο που τα έχει όλα, χιούμορ, χαριτωμένες στιγμές, σέξι εμφανίσεις και διασκεδαστική μουσική.

Emma Roberts: Ξένοιαστες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Στις καλύτερες στιγμές του συμπεριλαμβάνεται η πανοραμική θέα του νησιού, η Britney ξαπλωμένη με ένα υπέροχο φόρεμα δίπλα σε ένα σιντριβάνι, η τόπλες εμφάνισή της στην παραλία, το τρισχαριτωμένο κουταβάκι της και τα πανέμορφα παραδείσια πουλιά.

Λίγο μετά από την στιγμή που το είδαμε, το βίντεο εξαφανίστηκε από τον λογαριασμό της αλλά ευτυχώς μας έμεινε ένα τρυφερό βίντεο του αρραβωνιαστικού για να σας δείξουμε. Ευχόμαστε καλές τροπικές διακοπές στην αγαπημένη μας τραγουδίστρια και στο νέο της αμόρε, το οποίο, βλέποντας το υπέροχο σώμα και τα ευτυχισμένα μάτια της Britney, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε πολύ τυχερό άντρα.

Τι έχουμε να περιμένουμε από την Britney στο κοντινό μέλλον, σε μουσικό επίπεδο; Η διάσημη σταρ, αφού ξεμπέρδεψε με τα προβλήματα της επιτροπείας, κάνοντας στην άκρη την καταχρηστική οικογένειά της, δείχνει πανέτοιμη να επιστρέψει στο στούντιο για νέες ηχογραφήσεις. Σε ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Δεκέμβριο, η Brit γύμνασε τις φωνητικές της χορδές και άφησε υποσχέσεις για νέο τραγούδι σύμφωνα με το περιοδικό Variety που εντόπισε τα σχόλια της στην ανάρτηση, προτού τα διαγράψει.

Exit mobile version