LifeSteps.gr

Pretty Girls Four Kings Solitaire

Pretty Girls Four Kings Solitaire

17 Μαρτίου 2022. Φυλάξτε την ημερομηνία γιατί είναι η μέρα της επίσημης κυκλοφορίας του Pretty Girls Four Kings Solitaire, του 15ου τίτλου της σειράς Pretty Girls. Αν δεν την γνωρίζετε είναι ευκαιρία να την μάθετε διότι πρόκειται για μια δημοφιλέστατη σειρά χαριτωμένων video games από την Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης, Zoo Corporation, η οποία έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 360 χιλιάδες κομμάτια.

Η θεματολογία τους ποικίλλει από κορυφαία παιχνίδια με κάρτες όπως το πόκερ και η πασιέντζα, απλά παιχνίδια δράσης και θρυλικά επιτραπέζια της Άπω Ανατολής σαν το Mahjong. Το Pretty Girls Four Kings Solitaire είναι ένα τρισχαριτωμένο Puzzle που παίζεται με τους κανόνες τις πασιέντζας εν ονόματι Calculation (υπολογισμός) ή Four Kings Solitaire.

Το ταμπλό στήνεται με τέσσερις στήλες από μια αρχικά κάρτα στην κορυφή της καθεμιάς. Στόχος του παίκτη είναι να τοποθετήσει μια προς μια τις κάρτες με την σειρά που πρέπει σε κάθε στήλη, έως ότου φτάσει στους Ρηγάδες (Kings) που βρίσκονται στο κατώτερο σημείο τους.

Στην διάρκεια της κάθε παρτίδας χρησιμοποιούνται και οι 52 κάρτες της τράπουλας. Όλα τα φύλλα της τράπουλας βρίσκονται στον σωρό, πλην των τεσσάρων που τοποθετούνται εξαρχής στις στήλες, και εμφανίζονται ένα προς ένα για να μπορέσουμε να τις χρησιμοποιήσουμε.

Κάθε κάρτα που γίνεται αξιοποιήσιμη μπορούμε να την τοποθετήσουμε είτε σε μια από τις στήλες εφόσον ανταποκρίνεται στην σειρά που απαιτούν, είτε στο κάτω μέρος όποιας στήλης θέλουμε είτε σε μια στήλη ρεζέρβα στα πλάγια. Από τις κάρτες που συσσωρεύονται εκτός των στηλών και στην ρεζέρβα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο την τελευταία κάθε φορά.

Το μυαλό μας αρχίζει να αρπάζει φωτιά, λεπτό προς λεπτό, γιατί υπολογίζουμε αδιάκοπα ποια φύλλα ζητάει η κάθε στήλη και φροντίζουμε να τοποθετούμε τις κάρτες στις βοηθητικές στήλες με σειρά η οποία θα μας ευνοήσει στο μέλλον. Για παράδειγμα, βλέπουμε ότι τα επόμενα ζητούμενα φύλλα μιας στήλης είναι τα 7, βαλές, 2, 6 κ.ο.κ. Αν πέσουν στα χέρια μας προτού έρθει το χαρτί που είναι πριν το 7, τα στοιβάζουμε μαζί κάτω από την στήλη που τα ζητάει και περιμένουμε.

Έρχεται το προηγούμενο φύλλο, το ρίχνουμε και κατόπιν πετάμε απανωτά τα τέσσερα, πέντε φύλλα που είχαμε τοποθετήσει με την σωστή σειρά, προσεγγίζοντας έτσι ταχύτατα τον τελικό μας στόχο, την ολοκλήρωση της ακολουθίας καρτών μιας στήλης.

Το Pretty Girls Four Kings Solitaire φροντίζει ώστε να μην απελπιστούμε με την δυσκολία του και το παρατήσουμε προτού το μάθουμε, δίνοντας πρόσβαση σε πολλά επίπεδα δυσκολίας και προσφέροντας σημαντική βοήθεια μέσα στην παρτίδα. "Χρυσώνει" επίσης πολύ το χάπι του απαιτητικού του gameplay, φέρνοντας μας αντιμέτωπους με τους πιο χαριτωμένους χαρακτήρες γυναικών που μπορείτε να διανοηθείτε.

Οι οκτώ χαρακτήρες καλύπτουν σχεδόν όλους τους τύπους γυναικών, από ντροπαλές φοιτήτριες και κορίτσια που λατρεύουν το cosplay και είναι ντυμένες γατούλες και κουνελάκια, μέχρι πριγκίπισσές των Ξωτικών και Ιέρειες. Οι φωνούλες των χαρακτήρων και οι αντιδράσεις τους στο παίξιμό μας είναι ξεκαρδιστικές και μας αποσπούν ενίοτε πολύ ευχάριστα την προσοχή.

Cake Invaders review

Για να τις κάνουμε ακόμα πιο χαριτωμένες, τους ξεκλειδώνουμε νέα κοστούμια και τους αλλάζουμε και τις εκφράσεις. Η τιμή του Pretty Girls Four Kings Solitaire στο Steam είναι πολύ χαμηλή, μόνο 5 δολάρια, σας συνιστώ πάντως να το αγοράσετε την πρώτη κιόλας εβδομάδα ώστε να επωφεληθείτε από την έκπτωση του 20% στην τιμή του.

Exit mobile version