LifeSteps.gr

Pathfinder: Ένα Battle Royale με ιδιαιτερότητες από την Ubisoft;

Pathfinder the successor of Hyper Space

Η γαλλική εταιρεία δεν πτοείται από την αποτυχία του Hyper Scape, που κατεβάζει ρολά στις 28 Απριλίου, και θα ξαναπροσπαθήσει με το Pathfinder: Ένα Battle Royale με ιδιαιτερότητες.

Η Ubisoft επενδύει ολοένα και περισσότερο στα MMOs και στούντιό της σε όλο τον κόσμο εργάζονται πάνω σε μερικά: OddBallers, Roller Champions, XDefiant, το ταλαίπωρο Skull & Bones και πιθανότατα ένα νέο Ghost Recon. Σύμφωνα με άρθρο του δημοσιογράφου Tom Henderson στην ιστοσελίδα exputer, ετοιμάζεται και ένα Third-person Shooter/ Battle Royale με τον προσωρινό τίτλο Pathfinder, το οποίο θα αντικαταστήσει κατά κάποιο τρόπο το Hyper Scape, το First-person Shooter/ Battle Royale, που θα μπει στο χρονοντούλαπο της gaming ιστορίας.

Η ανάπτυξη του Pathfinder επιβεβαιώνεται από τρεις πηγές, όπως αναφέρει πάντα ο Tom Henderson. Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι έχει δει μάλιστα και οπτικό υλικό. Οι εικόνες στο άρθρο του, όπως και σε αυτό που διαβάζετε τώρα, προέρχονται πάντως από το παιχνίδι, που θα μας κουνήσει μαντήλι! Ο δημοσιογράφος επισημαίνει, ότι οι ομοιότητες στα γραφικά του Pathfinder και του Hyper Scape είναι εμφανείς, χαρακτηρίζοντας ωστόσο το πρώτο πιο καρτουνίστικο.

Η Ubisoft θα επιχειρήσει με το Pathfinder, να δώσει μία άλλη διάσταση στο είδος των Battle Royale παιχνιδιών, φέρνοντας αντιμέτωπες ομάδες των τεσσάρων παικτών, που θα μάχονται, να φτάσουν στο κέντρο του χάρτη. Θα περιμένει εκεί ένα boss για την τελική αναμέτρηση. Οι παίκτες θα πρέπει, να ανησυχούν ταυτόχρονα για τα μέλη των αντίπαλων ομάδων και σταδιακά δυσκολότερους AI εχθρούς, όπως επίσης να εντοπίσουν ανοιχτές θύρες σε δύο τοίχους, που θα τους φράζουν τον δρόμο.

Το ξεπάστρεμα των AI εχθρών θα είναι απαραίτητο για την αναβάθμιση των ικανοτήτων των χαρακτήρων μας. Η θέση των κλειδωμένων και των ανοιχτών θυρών στους τοίχους θα αλλάζει σε κάθε παιχνίδι, για να γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα. Το Pathfinder θα συνδυάζει λοιπόν PvP και PvE!

Το Pathfinder θα διαθέτει ένα hub με κατάστημα, σκοπευτήριο και άλλες εγκαταστάσεις. Θα είναι ουσιαστικά ένα σημείο συνάντησης και συναναστροφής με άλλους παίκτες, κάτι ανάλογο με το Tower στο Destiny.

Αυτό που μπορούμε, να κάνουμε τώρα εμείς, είναι να περιμένουμε την επιβεβαίωση των πληροφοριών και την επίσημη παρουσίαση του Pathfinder ή όπως αλλιώς θα τιτλοφορείται από την Ubisoft!

Exit mobile version