LifeSteps.gr

MADiSON: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Psychological Horror game

MADiSON cover art

Τί θα κάνατε, αν ξυπνούσατε εγκλωβισμένος σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και βλέπατε τα χέρια σας βαμμένα με αίμα; Αυτό είναι το σλόγκαν του MADiSON!

Το First-person Psychological Horror παιχνίδι από την αναπτυξιακή ομάδα Bloodious Games, γνωστή έως πρότινος ως NoseBleed Games, κέντρισε το ενδιαφέρον, όταν παρουσιάστηκε στην Gamescom το καλοκαίρι του 2021. Τα πλάνα στο τρέιλερ του MADiSON επανέφεραν στη μνήμη πολλών το P.T., το demo που έφερε τις υπογραφές των Hideo Kojima και Guillermo del Toro και λειτουργούσε ως προοίμιο για ένα νέο Silent Hill. Γνωστή, πονεμένη ιστορία! Το γεγονός, ότι ο άνθρωπος, που ακούγεται, να προσεύχεται και να κλαίει, χρησιμοποιεί και μία στιγμιαία φωτογραφική μηχανή, καθώς περιπλανιέται σε σκοτεινούς διαδρόμους, παραπέμπει και στα παιχνίδια της σειράς Project Zero.

Και οι επιρροές από τη σειρά Project Zero είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς μιας και γνωρίζουμε ήδη, ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο θα παίζει σημαντικό ρόλο στο gameplay του MADiSON. Η φωτογραφική μηχανή και οι φωτογραφίες, που θα εμφανίζουμε, θα είναι τα μέσα αλληλεπίδρασής μας με παραφυσικά φαινόμενα και όντα.

Όσον αφορά τώρα στην ιστορία, η αναπτυξιακή ομάδα δίνει λίγες πληροφορίες, θέλοντας προφανώς να διατηρήσει ένα πέπλο μυστηρίου. Ο Luca, ο χαρακτήρας μας, γίνεται υποχείριο ενός δαίμονα, που ονομάζεται MADiSON. Ο άνδρας, υπό τον έλεγχο πάντα του δαίμονα, προβαίνει σε φρικτές πράξεις, αναβιώνοντας ένα παλιό τελετουργικό. Ο σκοπός μας θα είναι φυσικά να επιβιώσουμε και να γλιτώσουμε από την επιρροή του.

Το MADiSON αναμενόταν στις αρχές του έτους, αλλά θα κυκλοφορήσει τελικά σε ψηφιακή μορφή για PC μέσα από το Steam και το GOG, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 24 Ιουνίου του 2022. Το Nintendo Switch θα το υποδεχθεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Θα βγουν στα καταστήματα και φυσικές εκδόσεις, όμως μόνο για τις δύο κονσόλες της Sony. Θα περιλαμβάνουν φυσικά και ψηφιακά καλούδια και γι’ αυτές θα έχουμε προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, αν θέλετε να πάρετε μία… τρομάρα, παίζοντας στο PC σας, κατεβάστε το demo του MADiSON από το itch.io.​

Exit mobile version