LifeSteps.gr

Legacy of the Beast: Powerwolf και Iron Maiden μαζί

Legacy of the Beast

Τους Iron Maiden τους ξέρουν πιστεύω όλοι οπότε δεν χρειάζονται ειδικές συστάσεις, ας μιλήσουμε λίγο για τους Powerwolf. Αυτή η μπάντα λοιπόν είναι γερμανοί που παίζουν power metal και ιδρύθηκαν το 2003 στο Saarbrücken της Γερμανίας. Το συγκρότημα αποτελείται από τον βασικό τραγουδιστή Karsten Brill με το παρατσούκλι "Attila Dorn", τον βασικό κιθαρίστα Benjamin Buss ως "Matthew Greywolf", τον μπασίστα - κιθαρίστα David Vogt ως "Charles Greywolf", τον Christian Jost στα πλήκτρα ως "Falk Maria Schlegel" και τον ντράμερ Roel van Helden.

Το συγκρότημα στα τραγούδια του χρησιμοποιεί σκοτεινά θέματα και εικόνες και τα τραγούδια τους μιλάνε για θρύλους λυκανθρώπων και βαμπίρ καθώς και πτώματα, σε αντίθεση με την παραδοσιακή μουσική power metal όπου κυριαρχούν οι δράκοι και το fantasy στοιχείο με βασιλιάδες και επικές μάχες, είναι δηλαδή σε σκοτεινό γοτθικό φόντο metal με έμφαση στην power πλευρά βεβαίως.

Τα δύο συγκροτήματα έχουν ήδη παίξει και μάλιστα πολύ επιτυχημένα σε συναυλία στο παρελθόν και τώρα θα ανέβουν και πάλι στην σκηνή για δύο συναυλίες στη Γερμανία αυτόν τον Ιούλιο. Για τους Powerwolf που θεωρούνται από πολλούς ως μια πολύ επιτυχημένη γερμανική μέταλ μπάντα μέχρι σήμερα, θα είναι η δεύτερη in-game συνεργασία του 2022 για το παιχνίδι Legacy of the Beast που δίνεται δωρεάν για κινητά και στο οποίο θα απολαύσουμε τους Iron Maiden.

Μετά από επιτυχημένες συνεργασίες πέρυσι με τους Amon Amarth, Lacuna Coil, Ghost και πιο πρόσφατα με τους Disturbed, το θρυλικό γκρουπ των Iron Maiden στο παιχνίδι τους Legacy of the Beast, δημιούργησαν έναν νέο χαρακτήρα και μια ιστορία η οποία επηρεάστηκε από το τελευταίο άλμπουμ των Powerwolf με τιτλο "Call of the Wild". Σ' αυτό το περιορισμένο event μέσα στο παιχνίδι που ονομάζεται «Macht Der Wölfe» (γερμανικά για το Power of the Wolf), υπάρχει ένας χαρακτήρας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο επονομαζόμενος Vârcolac. Σε αυτή τη νέα περιορισμένης διάρκειας ιστορία, ο Vârcolac και ο Van Helsing Eddie διασταυρώνονται στις κατακόμβες του Dracula’s Dungeon.

Ο Vârcolac μόλις γλίτωσε από τον καθηγητή Parabiosis, έναν κακό γιατρό που θέλει να κάνει πειράματα πάνω του λόγω των εξαιρετικών δυνάμεών του. Ζητά από τον Βαν Χέλσινγκ Eddie να νικήσει μαζί του τον κακό γιατρό. Ο Van Helsing Eddie συνειδητοποιεί σύντομα ότι ο Vârcolac δίνει τη δική του εσωτερική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού και σύντομα συνειδητοποιούν ότι ο καθηγητής έχει ένα πιο απαίσιο σχέδιο στο μυαλό του από μια απλή ανατομή.

Όταν ήρθε ή ώρα να δούμε τον Vârcolac στον κόσμο του Eddie για πρώτη φορά, ο τραγουδιστής των Powerwolf, Attila Dorn, λέει: «Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε την πρώτη πίστα του παιχνιδιού με τον Vârcolac μας, και κυρίως ανυπομονούσαμε να το παίξουμε μόνοι μας!» Ο Attila συνεχίζει, «Όταν ήμουν μικρό παιδί άκουγα τις κασέτες μου από τους Iron Maiden όλη μέρα, δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να παίξω πάνω στην ίδια σκηνή μια μέρα με τα ινδάλματα μου, οπότε ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για μας να δεχτούμε πρόσκληση να συνυπάρξουμε μαζί με τους Iron Maiden πάνω στην πίστα με το συγκρότημά μου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο που θα μπορούσε να ονειρευτεί ένας metalhead συνέχισε.

Ο βασικός κιθαρίστας των Powerwolf, Matthew Greywolf, τονίζει επίσης: «Τα τραγούδια και οι μελωδίες των Iron Maiden είναι αθάνατες. Ο συνδυασμός μελωδίας και του ήχου τους εξακολουθεί να είναι τόσο επαναστατικός όσο ήταν όταν άκουσα για πρώτη φορά τους Iron Maiden όταν ήμουν 11 χρονών, πραγματικά με γοήτευσε και εξακολουθώ να είμαι ενθουσιασμένος!»

Ο keyboardist Falk Maria Schlegel συνεχίζει: «Θα έλεγα ότι ο Bruce Dickinson είναι η μεγάλη επιρροή μου σε όλα όσα κάνω στη σκηνή, με όλη μου την ερμηνεία… εξακολουθεί να μου προκαλεί μεγάλη έμπνευση, οπότε σε ευχαριστώ Bruce!»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Navigator Games, Will Moore, λέει: «Οι θαυμαστές και οι παίκτες ενθουσιάστηκαν πολύ που είδαν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα να συνεργάζονται με το Legacy of the Beast των Iron Maiden. Τον περασμένο χρόνο οι παίκτες μας δείχναν με τον τρόπο τους ότι θα ήθελεν να δούνε τους Powerwolf στο παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι τώρα θα χαρούν ιδιαίτερα που θα δουν την εμβληματική μασκότ των Powerwolf να έρχεται στην ζωή μέσα σ' αυτή την επική περιπέτεια!»

Στο παιχνίδι "Iron Maiden: Legacy Of The Beast", οι λάτρεις της μουσικής  metal και των RPG παιχνιδιών χειρίζονται την εμβληματική μασκότ του συγκροτήματος, τον Έντι, που περιφέρεται σε μια εντυπωσιακά ποικιλόμορφη σειρά κόσμων, ταξιδεύοντας στο χρόνο σε μαγευτικά 3D περιβάλλοντα. Ο Έντι εμφανίζεται με πολλές μορφές, καθεμία από τις οποίες αποτελεί μέρος της πλούσιας ιστορίας των Iron Maiden και η καθεμία με ένα σύνολο ειδικών δυνάμεων και ικανοτήτων.

Με τα χρόνια, το παιχνίδι επεκτάθηκε για να περιλαμβάνει 20 μπουντρούμια και έξι μοναδικούς κόσμους, από τους λάκκους της κόλασης, την αρχαία Αίγυπτο, τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έως το απώτερο μέλλον, εκατοντάδες χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων 90 Eddies βασισμένων στα κλασικά εξώφυλλα των άλμπουμ των MAIDEN. Μια τεράστια γκάμα εχθρών — διεφθαρμένοι Δαίμονες (Lucifer, Baphomet), Θεοί (Horus, Osiris, Odin) και Monsters, ένα αιματηρό Player vs Player Battle Arena και μια αδίστακτη λειτουργία Gauntlet που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί νέους παίκτες και σκληροπυρηνικούς παίκτες μακροπρόθεσμα.

Visions of Atlantis - Οι πειρατές (Pirates) έρχονται

Η πιο πρόσφατη λειτουργία "Clans" επιτρέπει στους παίκτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλους παίκτες για να ολοκληρώσουν τις ομαδικές αποστολές και να αντιμετωπίσουν τα τερατώδη Raid Bosses. Όλα αυτά με ένα soundtrack που ακούγεται στην διάρκεια του παιχνιδιού, με περισσότερα από 30 κομμάτια των Iron Maiden, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών "The Trooper", "Where Eagles Dare", "Aces High" και πολλά άλλα. Το "Iron Maiden: Legacy Of The Beast" είναι ένα γεμάτο δράση, δωρεάν παιχνίδι για κινητά που διατίθεται στο App Store της Apple και στο Google Play. 

Exit mobile version