LifeSteps.gr

Lake review

Lake

Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε απλώς να χαλαρώσουμε. Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε απλώς να φύγουμε από στρεσογόνες καταστάσεις. Μερικές φορές χρειαζόμαστε απλώς να ξεφύγουμε κάπως από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης πίσω από το Lake, ένα παιχνίδι αφήγησης από την Gamious χωρίς άγχος για το αν θα χάσουμε η θα κερδίσουμε τίποτα. Ας είμαστε εκ των προτέρων σαφείς σχετικά με αυτό. Αν σας αρέσει ένα παιχνίδι όπου κυριαρχεί η δράση τότε μην το πλησιάζετε, με απλά λόγια δεν είναι το παιχνίδι που θα σας τραβήξει την προσοχή.

Lone McLonegan review

Το Lake διαδραματίζεται το 1986 και σας βάζει στη θέση της Meredith Weiss, η οποία κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα της πόλης και την απαιτητική δουλειά της. Κάνει διακοπές δύο εβδομάδων στη μικρή, ήσυχη πόλη της λίμνης Providence Oaks. Αυτή ήταν η πατρίδα της από την παιδική της ηλικία έτσι η Meredith σχεδιάζει να μείνει στο σπίτι των δικών της ενώ λείπουν για διακοπές και, για να περάσει την ώρα της, παίρνει την θέση του ταχυδρόμου πατέρα της. Έτσι αρχίζει να παραδίδει αλληλογραφία και δέματα στους κατοίκους της περιοχής.

Είναι αυτή η καθημερινή ταχυδρομική ρουτίνα που αποτελεί βασικό μέρος του παιχνιδιού. Οδηγήστε στις τοποθεσίες, βγείτε από το φορτηγό και βάλτε γράμματα στα γραμματοκιβώτια. Εάν πρόκειται για πακέτο που πρέπει να παραδοθεί, βγάλτε το από το πίσω μέρος του βαν και παραδώστε το στην πόρτα. Απλά πράγματα που θα σας κάνουν να οδηγείτε σε όλη τη γραφική πόλη. Από τα προαστιακά αγροκτήματα μέχρι τα χωράφια στην άλλη πλευρά της λίμνης.

Είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό να βολτάρετε παντού, να ακούτε τον μοναδικό ραδιοφωνικό σταθμό (αν και τα επαναλαμβανόμενα τραγούδια μπορεί να σας ενοχλήσουν μετά από λίγο) και να θαυμάζετε τη θέα. Φυσικά, υπάρχει κάτι περισσότερο στο Lake από την απλή παράδοση αλληλογραφίας. Η άλλη πτυχή του παιχνιδιού προέρχεται από τις αλληλεπιδράσεις. Αλληλεπιδράσεις με τους κατοίκους της πόλης. Μια ευκαιρία να γνωρίσετε μερικούς νέους ανθρώπους και μια ευκαιρία να επανενωθείτε με κάποιους που έμειναν όταν έφυγε η Meredith.

Το πώς θα αλληλεπιδράσετε με αυτούς τους ανθρώπους, τι χάρες κάνετε ή πού θα επιλέξετε να πάτε εξαρτάται από εσάς. Είναι ενδιαφέρον ότι, αν το θέλετε, μπορείτε να ασχοληθείτε μόνο με την ταχυδρομική δουλειά και να φύγετε στο τέλος των δύο εβδομάδων. Αυτό μπορεί να είναι λίγο βαρετό, αλλά είναι μια επιλογή που έχετε. Ποιος χρειάζεται το δράμα; υποτίθεται ότι είστε σε διακοπές. Φυσικά, οι πιθανότητες είναι ότι κάποιες από τις προσφορές και τις αλληλεπιδράσεις που θα σας έρθουν, θα σας δελεάσουν.

Σας προσκάλεσαν για έναν καφέ ή για να παρακολουθήσετε μια σαβούροταινία τρόμου της δεκαετίας του '80; Γιατί όχι! Θα διασκεδάσετε αρκετά με μερικές από αυτές τις ιστορίες, ακολουθώντας τες μέχρι την κατάληξή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lake έχει τρία διαφορετικά φινάλε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Lake θίγει αρκετές πτυχές. Η χρονική περίοδος μοιάζει κατάλληλα με τη δεκαετία του '80 και ο χρόνος που δαπανάτε στο κατάστημα ενοικίασης βίντεο ήταν πολύ διασκεδαστικός.

Το voice acting είναι εξαιρετικό, όλοι ακούγονται πειστικοί και σας μεταδίδουν ευχάριστα την απλή ιστορία του παιχνιδιού. Είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι, ειδικά αν προτιμάτε να ασχοληθείτε με κάτι πολύ χαλαρωτικό και όχι τα συνηθισμένα μπαμ μπαμ. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι τέλειο. Τα τρία φινάλε εξελίσσονται με παρόμοιο τρόπο, με μόνο τους εμπλεκόμενους να αλλάζουν. Στην περίπτωση ενός φινάλε, οι αλληλεπιδράσεις μας με το εν λόγω άτομο μας έκαναν να νιώθουμε ότι τίποτα από όσα θα μπορούσαμε να πούμε ή να κάνουμε δεν θα είχε αλλάξει την συμπεριφορά του.

Medieval Dynasty review

Το Lake είναι φωτεινό και πολύχρωμο αλλά στερείται ορισμένες λεπτομέρειες εδώ και εκεί. Οι φωνές δεν ταιριάζουν με τις κινήσεις των χειλιών, ορισμένα μέρη του παιχνιδιού, ιδιαίτερα οι δασικές περιοχές, φαίνονται απλά ακατέργαστες και το collision detection είναι ανύπαρκτο. Όλα αυτά είναι μικρολεπτομέρειες, τις οποίες παραβλέπουμε όμως επειδή το Lake είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να δοκιμάσετε.

Exit mobile version