LifeSteps.gr

Just Die Already και Paradigm: Τα 2 δώρα από το Epic Games Store

Just Die Already cover image

Το Epic Games Store προσφέρει εντελώς δωρεάν για ακόμη μία φορά δύο παιχνίδια σε όλους μας. Τα Just Die Already και Paradigm πήραν τη θέση τους στην αρχική σελίδα του καταστήματος και τα ακούω, που σιγοψιθυρίζουν: «Κάνε μας δικά σου, gamer!»

Αναβάθμιση συνδρομής στο νέο PlayStation Plus

Το Just Die Already δημιουργήθηκε από τη DoubleMoose Games. Η αναπτυξιακή ομάδα ιδρύθηκε από ανθρώπους, που μας χάρισαν στο παρελθόν το Goat Simulator. Αυτό το δεδομένο μας δίνει περίπου μία ιδέα για την τρέλα, την οποία κουβαλάει το Open-World Simulation/ Action-Adventure παιχνίδι! Ξεχνάμε πάντως σε αυτή την περίπτωση τις κατσίκες και πιάνουμε απογοητευμένους από τη ζωή και εξοργισμένους από την κοινωνία παππούδες και γιαγιάδες.

Επιλέγουμε πρώτα το ραμολιμέντο μας, που πήρε κακήν κακώς πόδι από το γηροκομείο και δεν λαμβάνει και σύνταξη. Βγαίνουμε στους δρόμους, μόνοι στο single-player mode, με παρεάκι των τεσσάρων ατόμων σε co-op ή αν είμαστε πολύ νευριασμένοι σε PVP, για να ολοκληρώσουμε αποστολές, να κάνουμε τρέλες, να σπάσουμε όλα τα παΐδια και οποιοδήποτε άλλο κόκκαλο στο εύθραυστο κορμάκι μας. Πιστεύω, ότι το βίντεο, που ακολουθεί, θα σας κατατοπίσει πλήρως!

Θα βρείτε το Just Die Already στο Epic Games Store εδώ.

Κωμικές καταστάσεις και τρελές ιδέες έχουμε και στο σουρεαλιστικό Paradigm, το οποίο ανήκει στο Point and Click Adventure είδος και θα μας μεταφέρει στο έτος 2026. Τώρα κοντά, δηλαδή! Άκουσον άκουσον… ο χαρακτήρας μας είναι, λέει, ένας μεταλλαγμένος τύπος, που έχει ως μεγαλύτερο εχθρό του έναν άλλο μεταλλαγμένο τύπο, ο οποίος έχει τη φάτσα βραδύποδα και ξερνάει ζαχαρωτά!

Ο ήρωάς μας ονομάζεται Paradigm και δημιουργήθηκε από την DUPA, μία εταιρεία η οποία πουλάει παιδιά-θαύμα σε πλούσιες οικογένειες. Κάτι πήγε στραβά όμως στο εργαστήριο με τον φιλαράκο μας και δεν βγήκε ακριβώς θαύμα! Η DUPA, για να μην καταστρέψει τη φήμη της, τον ξεφορτώθηκε σε μία απομακρυσμένη πόλη. Ο Paradigm δεν το βάζει όμως κάτω και κυνηγάει να κάνει καριέρα ως μουσικός, αλλά θα καταλήξει να μάχεται για τη σωτηρία του μετα-αποκαλυπτικού κόσμου του παιχνιδιού.

Θα βρείτε το Paradigm στο Epic Games Store εδώ.

Τσιμπάμε λοιπόν έως τις 5 Μαΐου και πριν το ρολόι δείξει 18:00 και προσθέτουμε για πάντα στη συλλογή μας τα Just Die Already και Paradigm. Περιμένουμε μετά το επόμενο δωράκι μας. Το Terraforming Mars θα είναι αυτό. Τί, μόνο ένα;

Exit mobile version