LifeSteps.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η κοπέλα του σε τρυφερές στιγμές

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η κοπέλα του, Τζωρτζίνα Ροντρίγκες, μοιράστηκαν μια ρομαντική στιγμή σε ένα σκάφος μόλις ένα μήνα μετά τον χαμό του γιου τους. Ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου, 37 ετών, έδειξε το καλογυμνασμένο του σώμα καθώς χαμογελούσε στο εντυπωσιακό στιγμιότυπο, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 11 Μαΐου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Τζωρτζίνα, 27 ετών, ακουμπούσε γλυκά το χέρι της στο μπράτσο του καθώς έγερνε πάνω του για τη φωτογραφία, η οποία είχε μια πολύ απλή λεζάντα με μια καρδιά και ένα πρόσωπο πνιγμένο στα φιλιά.

Η Τζωρτζίνα ήταν έγκυος σε δίδυμα και γέννησε τον Απρίλιο, ωστόσο μόνο η κόρη τους επέζησε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε την τραγωδία στις 18 Απριλίου. «Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το αγοράκι μας πέθανε», έγραψε το ζευγάρι. «Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει οποιοσδήποτε γονέας. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία», είπαν επίσης.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και την υποστήριξή τους. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι σε αυτήν την απώλεια και ζητάμε ευγενικά σεβασμό στην ιδιωτική ζωή μας ζωή σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε πάντα», με την συγκινητική αυτή φράση έκλεισε το ζευγάρι τη δήλωσή του.

Στις 7 Μαΐου, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι ονόμασαν την κόρη τους που επέζησε Bella Esmeralda. Το γλυκό νεογέννητο χαμογέλασε στα στιγμιότυπα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς περιτριγυριζόταν από παιχνίδια με λούτρινα ζώα και μια ζεστή κουβέρτα.

Μετά την απώλεια του γιου τους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε από τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εναντίον Λίβερπουλ στις 19 Απριλίου, ωστόσο οι δύο ομάδες τον τίμησαν τραγουδώντας το "You'll Never Walk Alone". Το αφιέρωμα έγινε στο έβδομο λεπτό του αγώνα ως φόρος τιμής στον Κριστιάνο, ο οποίος κυρίως φοράει τη φανέλα με το Νο. 7.

Σάντιο Μανέ: Το λιοντάρι του Μέρσεϊσαϊντ

Στις 23 Απριλίου, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου αφιέρωσε το 100ο του γκολ στον αείμνηστο γιο του. Ήταν κυριευμένος από συγκίνηση κατά τη διάρκεια της στιγμής, καθώς όλοι οι φίλαθλοι που παρακολουθούσαν τον αγώνα, τον χειροκροτούσαν στεκόμενοι όρθιοι.

Exit mobile version