LifeSteps.gr

Το 47ο πρωτάθλημα στα χέρια του Ολυμπιακού φυσικά

πρωτάθλημα

Η συνήθεια πού έγινε λατρεία ή η λατρεία που έγινε συνήθεια?Το Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2021-2022 έλαβε σήμερα τέλος και τυπικά!. Με τον Ολυμπιακό να βάζει στην συλλογή του άλλο ένα τρόπαιο νικητή, φτάνοντας αισίως τα 47 πρωταθλήματα!

Ολυμπιακός: Τελική αξιολόγηση του ρόστερ με τις μεταγραφές

Κάθε χρόνο η ομάδα του λιμανιού ξεκινάει στα μάτια των οπαδών τής αλλά και των αντικειμενικων ατόμων που ασχολούνται με το ποδοσφαίρο ως το πρώτο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού!. Από την μία οι επενδύσεις του προέδρου Βαγγέλη Μαρινακη, από την άλλη η μετριότητα στην οποία κινούνται οι υπόλοιπες ομάδες,βάζουν την ομάδα του Πειραιά, στην πρώτη θέση ανάμεσα στις άλλες όσον αφορά τις πιθανότητες κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου!.

Μια ομάδα, ο Ολυμπιακός, οργανωμένος άψογα παντού, με παίκτες που έχουν μάθει στα δύσκολα, έχουν εξοικειωθεί με τις συνθήκες του πρωταθληρισμου και της συνεχής πίεσης όχι μόνο για νίκες αλλά και για καλό ποδοσφαίρο.

Και εκεί, στον πόθο για καλό ποδοσφαίρο παράλληλη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εστιάζονται οι φετινές "γκρίνιες "ορισμένες αποδοκιμασιες, το ότι ορισμένοι φίλαθλοι δεν το χάρηκαν όσο θα έπρεπε και θα άξιζε!. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός, είναι μοναδικός και αυτό κάνει αυτόν τον σύλλογο τόσο τεράστιο!Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου!. Ο οποίος δεν επαναπαύεται στο καλό αλλά θέλει το καλύτερο, δεν του αρκεί μια εφήμερη νίκη ή ισοπαλία αλλά θέλει πολλές νίκες και καθόλου ήττες,στηρίζει τον σύλλογο στα άσχημα, βάζει τα στήθια του μπροστά στην αδικία,αλλά στις επιτυχίες θα σου υποδείξει τα λάθη σού για να γίνεις καλύτερος!

Έτσι και φέτος!. Παοκ ,Αεκ, Παο, κινήθηκαν στην μετριότητα, κάνοντας ορισμένα καλά διαστήματα τα οποία φυσικά δεν έφταναν για να απειλήσουν τον Ολυμπιακό!. Ο οποίος Ολυμπιακός κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα με ξένους διαιτητές, με παρουσία του var, καταρριπτοντας άλλη μια φθηνή δικαιολογία των αντιπάλων του την καραμέλα της διαιτησίας!.

Συνολικά ο Ολυμπιακός είναι δίκαιος πρωταθλήτης και ο προπονητής μαζί με την διοίκηση έχουν ήδη βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς έχοντας σαν πυξίδα τους όχι τους γεμάτους μετριότητα αντιπάλους αλλά την επιθυμία του κόσμου για καλή μπάλα και σαν παράδειγμα τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης!​

Exit mobile version