LifeSteps.gr

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Το φθινόπωρο του 2022 σε PC

Miles Morales

Μάθαμε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play, ότι το Marvel’s Spider-Man θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου για PC και μάλιστα σε μία Remastered έκδοση, η οποία θα περιέχει όλα τα DLCs, συμπεριλαμβανομένου και του The City That Never Sleeps. Εκπρόσωπος της Insomniac Games αποκάλυψε στο PlayStation Blog, ότι και το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales θα ακολουθήσει λίγο αργότερα τον ίδιο δρόμο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες, που προσφέρουν οι υπολογιστές.

Η Insomniac Games, θυγατρική της Sony Interactive Entertainment, συνεργάζεται για τη μεταφορά και των δύο παιχνιδιών με τη Nixxes Software. Η ολλανδική εταιρεία ανάπτυξης, η οποία ανήκει επίσης στη SIE από το 2021, ειδικεύεται στις μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών από τις κονσόλες σε PC, μία διαδικασία που ενδιαφέρει πλέον ολοένα και περισσότερο τη μαμά Sony.

Ο ήρωας του παιχνιδιού είναι ο Miles Morales, ο οποίος έχει δεκαετή παρουσία στα κόμικς της Marvel και πρωταγωνίστησε στην ταινία κινουμένων σχεδίων Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν. Ο νεαρός, όπως και ο Peter Parker, είχε την ατυχία, να τσιμπηθεί από μία γενετικά μεταλλαγμένη αράχνη και χρησιμοποιεί πλέον τις δυνάμεις του για την προστασία των κατοίκων της Νέας Υόρκης και ιδιαίτερα της περιοχής του Ανατολικού Χάρλεμ όπου και διαμένει,  από το οργανωμένο έγκλημα. Με τον Peter Parker να λείπει από την πόλη, ο χαρακτήρας μας αναλαμβάνει δράση.

Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, το οποίο κυκλοφορεί προς το παρόν για PS4 και PS5, αναμένεται το φθινόπωρο στα PC. Η Insomniac Games δίνει στο ίδιο άρθρο στο PlayStation Blog και ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Τα δύο παιχνίδια της σειράς Marvel's Spider-Man είχαν πουλήσει συνολικά πάνω από 33 εκατομμύρια αντίτυπα έως και τις 15 Μαΐου του 2022.​

Exit mobile version