LifeSteps.gr

Wolfenstein: The New Order - Το δώρο από το EGS από τις 2 έως 9 Ιουνίου

Wolfenstein: The New Order στο Epic Games Store

Ήταν αναμενόμενο, ότι η Epic Games θα μας επιφύλασσε μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη μετά το Borderlands 3 και την BioShock: The Collection και με τις Epic MEGA Sale 2022 να συνεχίζουν για τρίτη εβδομάδα. Wolfenstein: The New Order έχουμε αυτή τη φορά, το παιχνίδι που ξαναέβαλε το 2014 τη θρυλική σειρά Wolfenstein με τα 41 χρόνια ζωής στον χάρτη μετά μία απουσία πέντε ετών.

Galactic Civilizations IV review

Το σουηδικό στούντιο MachineGames, που ανήκει πλέον στα Xbox Game Studios, ανέλαβε την ανάπτυξη του Action-Adventure/ First-person Shooter, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στις μάχες και το ξεδίπλωμα της ιστορίας. Το Wolfenstein: The New Order προσφέρει αποκλειστικά mode για έναν παίκτη.

Οι εχθροί είναι όπως συνήθως οι Ναζί, που σύμφωνα με το σενάριο επικράτησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχουν πλέον κυριαρχήσει στον κόσμο χάρη στις υπερσύγχρονες μηχανές, που δημιούργησαν. Ο στόχος μας στο Wolfenstein: The New Order, το οποίο χωρίζεται σε κεφάλαια, είναι ασφαλώς να βάλουμε τέλος στη δράση τους,  πολεμώντας σε μάχες σώμα με σώμα, χρησιμοποιώντας μία μεγάλη ποικιλία όπλων και εκρηκτικών και αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους.

Προτιμάτε, να είστε προσεκτικός και να μεταχειριστείτε stealth τακτικές; Γιατί όχι! Θέλετε, να προκαλέσετε μακελειό, κάνοντας τα όπλα να κελαηδούν ασταμάτητα; Γίνεται και έτσι!

Οι επιλογές σε σημαντικά διλήμματα καθορίζουν και την εξέλιξη της ιστορίας. Συναντάμε στο παιχνίδι χαρακτήρες, που εμφανίστηκαν στο Wolfenstein, το προηγούμενο μέλος της σειράς, το οποίο αναπτύχθηκε από την Raven Software και κυκλοφόρησε το 2009.

Old World review

Θα βρείτε το Wolfenstein: The New Order στο Epic Games Store εδώ.

Η Epic Games παίζει και πάλι μαζί μας, βάζοντας μας, να μαντέψουμε το επόμενο δώρο. Σημειώστε, ότι οι Epic MEGA Sale θα λήξουν στις 16 Ιουνίου. Για ρίξτε κάποια ιδέα!

Exit mobile version