LifeSteps.gr

Τα δύο νέα δώρα από το EGS για τις 23 με 30 Ιουνίου

τα δύο νέα δώρα από το EGS

Το Supraland έπαψε πλέον, να προσφέρεται δωρεάν και τα δύο νέα δώρα από το EGS μας περιμένουν ήδη, να τα κάνουμε ολόδικά μας. Μάθετε για ποια πρόκειται στη συνέχεια!

Το πρώτο είναι η ψηφιακή μεταφορά του επιτραπέζιου παιχνιδιού Game of Thrones της Fantasy Flight Games, που πατάει ασφαλώς πάνω στα μυθιστορήματα A Song of Ice and Fire (Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου) από τον George R.R Martin, τη βάση για μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών.

Ο λόγος γίνεται για το A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition, το Strategy παιχνίδι με τα single-player και multiplayer για έως και έξι αντιπάλους modes από την εταιρεία ανάπτυξης Dire Wolf. Στόχος είναι η κυριαρχία ενός παίκτη στα Επτά Βασίλεια και η άνοδος στον Σιδηρούν Θρόνο. Τα μέσα για την επίτευξή του είναι οι στρατηγικές κινήσεις, η διπλωματία και ο πόλεμος.

Το A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition κυκλοφορεί από την Asmodee Digital. Συναντήσαμε ξανά τη γαλλική εκδότρια εταιρεία στο άρθρο για το Terraforming Mars, ένα ακόμη βιντεοπαιχνίδι εμπνευσμένο από επιτραπέζιο, που προσφέρθηκε δωρεάν από το Epic Games Store.

Θα βρείτε το A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition στο Epic Games Store εδώ!

Το δεύτερο δώρο διαφέρει σημαντικά από το προηγούμενο και απευθύνεται σε μοναχικούς gamers, που θέλουν να το παίξουν... μαστόρια! Προσφέρεται και για εντελώς ανίδεους από αυτοκίνητα. Δε θα καταστρέψω τουλάχιστον ένα πραγματικό αμάξι, ανοίγοντας το καπό και πειράζοντας τη μηχανή!

Το Car Mechanic Simulator 2018 αποτελεί το τρίτο μέλος της Simulation σειράς Car Mechanic Simulator, που αναπτύσσει η πολωνική εταιρεία Red Dot Games. Ακολούθησε ένα ακόμη το 2021.

Αγοράζουμε λοιπόν ταλαιπωρημένα αυτοκίνητα σε εξευτελιστική τιμή, αντικαθιστούμε τα παλιά εξαρτήματα και μέρη με καινούρια, τα επισκευάζουμε, τα βάφουμε. Τα κάνουμε με άλλα λόγια σαν καινούρια, βάζοντας και τις προσωπικές μας πινελιές. Τα δοκιμάζουμε στις πίστες και τα μοσχοπουλάμε!

Θα βρείτε το Car Mechanic Simulator 2018 στο Epic Games Store εδώ!

Το μεθεπόμενο επταήμερο, το RPG είδος θα έχει την τιμητική του! Στις 30 Ιουνίου και 18:00 ώρα Ελλάδος, το Geneforge 1: Mutagen και το Iratus: Lord of the Dead θα κάνουν κατάληψη στην αρχική σελίδα του Epic Games Store, κάτω από την κατηγορία Free Games.

Exit mobile version