LifeSteps.gr

Τα επιτυχημένα (ελληνικά) άλμπουμ του φετινού καλοκαιριού

καλοκαιριού

Η περίοδος του καλοκαιριού έφτασε, η περίοδος της ξεκούρασης, η ιδανικότερη εποχή για βουτιές στην παραλία και βέβαια την τιμητική τους έχουν τα βραδινά πάρτυ και οι βόλτες γύρω από την θάλασσα! Φίλε-η αναγνώστη-ρια επειδή ξέρω ότι σου αρέσει να ακούς μουσική, είμαι διατεθειμένος να σου παραθέσω ορισμένα άλμπουμ που εν μέσω καλοκαιριού πιστεύω να είναι στην playlist σου στην μουσική πλατφόρμα που χρησιμοποιείς.

Ελένη Φουρέιρα - Poli_Ploki

Η διασημότερη ποπ τραγουδίστρια της Ελλάδας έχει κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο "Poli_Ploki" στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ένα τραγούδι που συνδυάζει την ποπ με την σύγχρονη αραβική κουλτούρα. Ενδεικτικό του νέου άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τους Dj Bobito και Ayman στο "El Telephone" που είναι εντυπωσιακό και έχει αποσπάσει εκατομμύρια ακροάσεις στις διάφορες μουσικές πλατφόρμες. Ειλικρινά είναι ένα από τα τραγούδια που εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω σταματήσει να ακούω!

Κωνσταντίνος Αργυρός - 22

Από το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού σου προτείνω να προσθέσεις τουλάχιστον πέντε τραγούδια αντί για ένα. Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι ο αγαπητός σε όλους μας καλλιτέχνης κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ με 22 επιτυχίες, παλιές και νέες, από τις οποίες έχω ξεχωρίσει αρκετά τραγούδια όπως τον Ελεύθερο, το Ηλιοβασίλεμα με τον Light, το Πόσο σε Θέλω, το Αφού Σε Βρήκα Δεν Σε Αφήνω και το Μόνο Εσύ Και Εγώ με την Ελένη Φουρέιρα. Πιστεύω πως το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού θα έχει αναμφισβήτητα μια θέση στην καλοκαιρινή σου playlist!

Mad Clip - Money And Drugs Can't Live In Poverty

Αρκετούς μήνες μετά το ξαφνικό θάνατο του Ελληνοαμερικανού τράπερ στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, οι φίλοι και οι συνεργάτες του, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν αρκετά τραγούδια του που υπό κανονικές συνθήκες θα γίνονταν και βίντεο κλιπ. Ορισμένες επιτυχίες του αδικοχαμένου καλλιτέχνη είναι τα Nani, Streets, Chit Chat, Πάρτο Χαμπάρι και Mama Dukes. Παρόλο που η τραπ δεν είναι αποδεκτό είδος μουσικής από μεγάλη μερίδα ανθρώπων, υπάρχουν και μερικοί που τρελαίνονται με αυτήν και πρέπει να σεβαστούμε τις μουσικές τους προτιμήσεις.

Πέτρος Ιακωβίδης - Οδός Τσιμισκή

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές των τελευταίων ετών ετοίμασε ένα άλμπουμ με παλιά αλλά και νέα σινγκλ και είναι έτοιμος να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στις playlist των ραδιοφώνων και των ψηφιακών πλατφόρμων μουσικής. Το ομώνυμο σινγκλ του άλμπουμ είναι σήμα κατατεθέν του αποτελέσματος του Πέτρου Ιακωβίδη και των συνεργατών του, ενώ στο εν λόγω άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται και άλλα τραγούδια όπως το Γεια Σου, με την Ζοσεφίν, το Άστο, το Τατουάζ και πολλά άλλα.

Προσωπικά ως λάτρης της ελληνικής μουσικής λατρεύω να ακούω με τις ώρες τα αγαπημένα μου τραγούδια, είτε είναι από τα παραπάνω άλμπουμ, είτε όχι, ενώ η ελληνική μουσική συνεχίζει να διαπρέπει στη "διαμάχη της" με το ξένο είδος, ασχέτως μουσικών προτιμήσεων που αφορούν στο είδος. Ευχόμαι σε όλους και όλες σας να περάσετε άψογα το υπόλοιπο του καλοκαιριού μέχρι να επιστρέψετε στους "κανονικούς" ρυθμούς σας.

Exit mobile version