LifeSteps.gr

Two Point Campus game review (2022 release)

Two Point Campus

Είχα ξεχάσει ότι έχω στην μεγάλη μου συλλογή και το Two Point Campus που είναι ουσιαστικά μια από τα ίδια με το Two Point Hospital. Είναι φτιαγμένο από την ίδια ομάδα προγραμματιστών που έφτιαξε και το διασκεδαστικότατο Two Point Hospital και πάλι η αγαπητή μας Sega έχει αναλάβει την διανομή του. Ένας που έχει παίξει το παλιότερο παιχνίδι θα αισθανθεί πολύ άνετα και δεν θα χρειαστεί καν ούτε tutorial ούτε τίποτα για να μάθει τα controls του. Ας δούμε μερικά βασικά στοιχεία όπως τα περιγράφουν οι ίδιοι που το έφτιαξαν και επανερχόμαστε για την αξιολόγηση.

'Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον ακαδημαϊκό κόσμο άνω κάτω! Έχετε λαχτάρα για μάθηση; Ή απλώς επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα εκπαιδευτικό αριστούργημα; Η Πανεπιστημιούπολη είναι γεμάτη με νέα δημιουργικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε το πανεπιστήμιο των ονείρων σας. Για πρώτη φορά, χτίστε στην υπέροχη ύπαιθρο καθώς αναπτύσσετε το δικό σας απολαυστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης, στεγάζοντας τις κορυφαίες εγκαταστάσεις διδασκαλίας στη χώρα.

Είτε προτιμάτε να χτίζετε σε απλά θεμέλια είτε να τοποθετείτε κάθε δέντρο, μπορείτε να φτιάξετε το πανεπιστήμιο που θέλετε. Καθορίστε μονοπάτια με νέα εύχρηστα εργαλεία. Φυτέψτε ένδοξες συλλογές χλωρίδας εξωτερικού χώρου. Τοποθετήστε παγκάκια, σιντριβάνια, γλυπτά, φράχτες – ακόμη και φράχτες. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας (και το τραπεζικό σας υπόλοιπο εντός του παιχνιδιού).

Αλλά, φυσικά, δεν θα ήταν ένα παιχνίδι Two Point χωρίς ανατροπή. Αντί για τυπικό ακαδημαϊκό εισιτήριο, οι μαθητές στην κομητεία Two Point απολαμβάνουν μια σειρά από άγρια ​​και υπέροχα μαθήματα: από το Σχολείο Ιπποτών (Γεια σας, όλοι πρέπει να μάθουμε κονταρομαχία κάποια στιγμή στη ζωή μας), μέχρι τη σιελοειδή Γαστρονομία, όπου οι μαθητές σας θα χτίσουν λαχταριστά παρασκευάσματα όπως τεράστιες πίτσες και τεράστιες πίτες.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο με το νεαρόκοσμο στο πανεπιστήμιό σας. Το ακαδημαϊκό έτος ξεκινά με ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να φαίνονται όλα υπέροχα προτού εγκατασταθούν οι μαθητές σας. Φτιάξτε βιβλιοθήκες, προσλάβετε το καλύτερο προσωπικό (από εκκεντρικούς καθηγητές έως τρελούς ερευνητές), εξοπλίστε την πανεπιστημιούπολη σας με τα καλύτερα μαθήματα και παρακολουθήστε τις ακαδημαϊκή δυναμική των μαθητών σας να ξεκλειδώνεται!

Αλλά δεν είναι μόνο σκληρή δουλειά. Γνωρίστε τους μαθητές σας, εξερευνήστε τις ατομικές προσωπικότητες, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Κρατήστε τους χαρούμενους με συλλόγους, αδελφότητες, συναυλίες. Περιβάλλετέ τους με φίλους, βοηθήστε τους να αναπτύξουν σχέσεις, δείξτε τους οικογενειακή φροντίδα και βεβαιωθείτε ότι έχουν τη σωστή χαρά για να εξελιχθούν σε απίστευτα άτομα που θα κάνουν περήφανα την κληρονομιά του πανεπιστημίου σας.'

Αν σας άρεσε το Two Point Hospital αυτό θα σας αρέσει 100%. Είναι ακριβώς το ίδιο gameplay με την διαφορά ότι εδώ φτιάχνουμε το πανεπιστήμιο των ονείρων μας με όλα τα αστεία του που μπορούμε να φανταστούμε γιατί ουσιαστικά το παιχνίδι είναι καθαρά χιουμοριστικό και δεν πρέπει να το δούμε σαν σοβαρό simulator. Μπορεί να είναι λίγο ακριβούτσικο αυτή την στιγμή αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας διασκεδάσει και θα βγάλει τα λεφτά του.

Σοβαρά bugs δεν έχει όπως είναι λογικό από μια έμπειρη εταιρεία και πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει ακόμα καλύτερο με κάποια extra dlc ίσως. Δεν είναι μικρό σε διάρκεια, μην περιμένετε να το τερματίσετε σε 10 ώρες, μπορεί να παίξετε και πάνω από 50 αν θέλετε να φτάσετε στο maximum όλα τα αστέρια των αποστολών. Με 10 ώρες που έχω ασχοληθεί είμαι ακόμα στην αρχή, είναι τόσο απολαυστικό και αστείο που το αφήνω να κυλάει και να βλέπω τα ανθρωπάκια να κάνουν διάφορες αστείες κινήσεις.

Φυσικά για να επεκταθούμε θέλουμε και λεφτά άρα περισσότερους μαθητές στο πανεπιστήμιο μας. Θα του βάλω ένα 9/10 γιατί μου άρεσε πολύ και το διασκέδασα αρκετά. Θα αρέσει και σε εσάς σίγουρα, δεν ξέρω για την τιμή βέβαια αλλά αν το δείτε σε κάποιο sale επενδύστε άφοβα. Στα 40 ευρώ που το βλέπω τώρα στο steam μάλλον ακριβό είναι εκτός αν το παίξετε για πάνω από 50 ώρες οπότε εντάξει είναι.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 9 Αυγούστου του 2022 από την γνωστή μας Sega και δημιουργήθηκε από την Two Point Studios.

Είδος: Life simulator / strategy / management

Exit mobile version