LifeSteps.gr

HyperLeague Heroes review (2022 release)

HyperLeague

Το HyperLeague Heroes είναι από αυτά τα παιχνίδια που ενώ φαίνονται μικρά σε μέγεθος μπορούν να σε κρατήσουν ώρες μπροστά στην οθόνη προσπαθώντας να περάσεις ακόμα μια πίστα. Είναι τόσο εθιστικό που ακόμα και αν σας θυμίζει κάποια άλλα παρόμοια θα το παίξετε με μεγάλη ευχαρίστηση και θα το αφήσετε στον σκληρό δίσκο για αρκετό καιρό μέχρι να το τερματίσετε. Να δούμε πρώτα τα βασικά του χαρακτηριστικά ένα προς ένα.

1.Δημιουργήστε την ομάδα της αρεσκείας σας και εξολοθρεύστε τα άπειρα κύματα εχθρών που θα βρεθούν στον δρόμο σας για να ανεβείτε επίπεδο, να αναβαθμίσετε τους πολεμιστές σας και να συλλέξετε νέο, πιο ισχυρό εξοπλισμό. Κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα μπουντρούμι θα είσαι πιο δυνατός από ότι ήσουν την προηγούμενη φορά, αλλά ποτέ μην καθυσυχάζετε, όσο πιο βαθιά μπαίνουμε στα μπουντρούμια τόσο πιο αδίστακτους και δύσκολους εχθρούς θα συναντάμε και κάθε 100 ορόφους θα εμφανίζεται ένας ισχυρός boss όπως συνήθως συμβαίνει για να μας νικήσει αν δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

2. Άπειρα μπουντρούμια για εξερεύνηση:

Όσο πιο βαθιά πηγαίνετε, τόσο ισχυρότεροι είναι οι εχθροί (και τόσο καλύτερα τα λάφυρα φυσικά) που θα βρείτε. Δεν έχω φτάσει ούτε καν στην μέση του παιχνιδιού και έχει ακόμα πολύ πράγμα μπροστά.

Ενεργό και αδρανές παιχνίδι:

Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί όπως εμείς επιθυμούμε είτε συμμετέχοντες ενεργά η απλώς να κοιτάμε την ομάδα μας να προελαύνει στο μπουντρούμι σκορπώντας την καταστροφή και μαζεύοντας ότι πολύτιμο υπάρχει σαν λάφυρο. Αυτό είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που ευτυχώς τελευταία την χρησιμοποιούν συχνά τα παιχνίδια. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και μερικές φορές δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι που θέλουμε.

3. Δυναμική εξερεύνηση:

Τα δωμάτια θησαυρών, οι κρυφές συναντήσεις με τους μεγάλους bosses και άλλα τυχαία γεγονότα κάνουν κάθε παίξιμο μας μοναδικό.

4. Περισσότεροι από τριάντα χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής:

Οποιοσδήποτε εχθρός συναντήσετε μπορεί να στρατολογηθεί στην ομάδα σας. Γεμίστε τις τάξεις σας με γενναίους ήρωες, ανελέητους κακούς ή αιμοδιψή τέρατα και αναβαθμίστε τα για να δημιουργήσετε την απόλυτη ομάδα που δεν σταματά σε οποιαδήποτε πρόκληση.

5. Character Fusion:

Συνδυάστε πολεμιστές μεταξύ τους για να δημιουργήσετε ισχυρά υβρίδια με μοναδικά στατιστικά και ικανότητες. Αυτή είναι μια δυνατότητα που δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί έχω ήδη αρκετούς χαρακτήρες που προπονώ στην ομάδα μου και offline ακόμα.

6. Πάρτε την ομάδα σας και παίξτε online:

Παίξτε και αντιμετωπίστε προκλήσεις από παίκτες σε όλο τον κόσμο για να δείτε ποια ομάδα μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση στους βαθμολογικούς πίνακες.

7. Προσεκτικά δημιουργημένος εξοπλισμός:

Όλος ο εξοπλισμός που συλλέγετε έχει μοναδικά στατιστικά στοιχεία και προνόμια που δημιουργούνται με βάση το πόσο μακριά έχετε φτάσει στο παιχνίδι και επειδή τα μπουντρούμια είναι ατελείωτα, η ποικιλία των όπλων που μπορείτε να βρείτε είναι επίσης άπειρη.

8. Αναβαθμίσιμη βάση:

Τα υλικά από τα λάφυρα που συλλέγετε κατά την εξερεύνηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναβαθμίσετε τη βάση σας και να ξεκλειδώσετε νέες δυνατότητες παιχνιδιού, όπως ένα δωμάτιο dojo που μπορούν να προπονούνται οι χαρακτήρες μας για να ανεβαίνουν επίπεδα ακόμα και όταν είμαστε εκτός σύνδεσης για οποιοδήποτε λόγο.

Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και καλό και μάλιστα κοστίζει ελάχιστα στο steam, 5 ευρώ όλα και όλα, τιμή πολύ φιλική για αυτά που προσφέρει. Μπορεί να είναι ένας indie τίτλος αλλά θα σας κρατήσει συντροφιά για αρκετό καιρό. Συνιστάται στους φίλους που τους αρέσουν αυτού του τύπου τα παιχνίδια. Θα του βάλω ένα 8.5/10 κυρίως γιατί είναι πολύ εθιστικό και δεν πιάνει και χώρο στον δίσκο μας που είναι γεμάτος από παιχνίδια και πολλά mods.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου του 2022 από την Siphon Shock και είναι μια δημιουργία της ίδιας ομάδας προγραμματιστών. Και από ότι βλέπω η ομάδα ειδικεύεται σε ωραία μικρά κλασικά παιχνίδια που θα μας θυμίσουν τις πρώτες μέρες των υπολογιστών.

Είδος: Strategy rpg / dungeon crawler

Exit mobile version