LifeSteps.gr

Kao the Kangaroo review (2022 release)

Kao

Το Kao The Kangaroo είναι ένα 3D platformer από τους βετεράνους του είδους την εταιρεία Tate Multimedia, με έναν εύσωμο, αναιδή αλλά χαριτωμένο ήρωα, τον Kao The Kangaroo, που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση του πατέρα του. Το παιχνίδι θυμίζει πολύ τον αγαπημένο Sonic και τις τρελές περιπέτειες του. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορεί να έχει μερικά μικροπροβλήματα αλλά δεν είναι τίποτα που να μας ενοχλούν ιδιαίτερα για να χάσουμε ένα τόσο χαριτωμένο τίτλο.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Kao θα εξερευνήσει μια μεγάλη ποικιλία από όμορφα λεπτομερή περιβάλλοντα, το καθένα από τα οποία κρύβει μυστικά για να αποκαλύψει. Σε κάθε στροφή, ο Kao αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις δεξιότητές του ενώ μαθαίνει κάποιες νέες... δεν είναι όλες φυσικές για τον κόσμο που ζει! Όπως λένε, είναι το ταξίδι που μας διαμορφώνει, όχι ο προορισμός.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Με έμπνευση από την ακμή των 3D platformers, καθώς και με βάση την 21χρονη κληρονομιά του Kao, το Kao The Kangaroo είναι γεμάτο με πολλά άλματα, χτυπήματα, επίλυση γρίφων και συλλογή αντικιμένων. Μια εντελώς νέα εκπληκτική περιπέτεια με όλη τη γοητεία που θα περιμένατε όχι μόνο από το είδος, αλλά από τον ίδιο τον Kao!

ΤΟ ΚΑΣΤ
Ο όμορφος και φωτεινός κόσμος του Kao είναι γεμάτος με μια σειρά από πολύχρωμους χαρακτήρες που περιμένουν να τους γνωρίσετε... σε ορισμένες περιπτώσεις (προσπαθήστε) να τους νικήσετε! Από σοφούς μέντορες και περίεργους εφευρέτες μέχρι μεγάλους παλιούς νταήδες, το καστ του Kao The Kangaroo είναι τόσο αξιομνημόνευτο όσο και εκτεταμένο!

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Στο ταξίδι του ο Κάο θα πρέπει να ξεπεράσει πολλούς εχθρούς. Γρήγοροι και εύστροφοι, επιθετικοί, αργοί και βάναυσοι, και τα πάντα ενδιάμεσα. Ο Κάο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα μαθήματα που έχει μάθει για να νικήσει αυτούς που στέκονται μπροστά του…

ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ
Τα μυστηριώδη, μαγευτικά, θαμμένα από καιρό, γάντια που έχει ο Κάο στα πόδια του ξεχειλίζουν από δύναμη που δεν έχει ακόμη απελευθερωθεί πλήρως. Θα αποτελέσουν βασικό εργαλείο στο ταξίδι του Kao, βοηθώντας στις αποκρούσεις των εχθρών και στη διάβαση του κόσμου. Θα γίνουν ποτέ πλήρως κατανοητά τα μυστικά της δύναμής τους; Ο Κάο ψάχνει να μάθει.

Ο ΚΟΣΜΟΣ
Εξερευνήστε μια ποικιλία από μοναδικούς και όμορφους διαδραστικούς κόσμους γεμάτους με φρέσκες προκλήσεις, εχθρούς, παζλ και μυστικά! Πηδήξτε, σκαρφαλώστε, βουτήξτε και οδηγήστε το δρόμο σας μέσα από εξαιρετικά λεπτομερή περιβάλλοντα καθώς ο Kao προχωρά στο ταξίδι του!

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ
Παραμονεύει πίσω από το επίπεδο ύπαρξης του Κάο, ένας ολόκληρος άλλος κόσμος γεμάτος μυστήριο, ανεξέλεγκτη δύναμη και χάος… ο Αιώνιος Κόσμος. Υπάρχει ένας σύνδεσμος μεταξύ των δύο κόσμων, που συγχωνεύονται. Τα μυστικά του βρίσκονται στα χέρια του Κάο, δίνοντάς του νέες δυνάμεις...αλλά με ποιο κόστος;​'

Αυτή την στιγμή στο steam το έχει με 30% έκπτωση οπότε μπορείτε να επωφεληθείτε και να το πάρετε 21 ευρώ από 30 που κάνει κανονικά. Οι φίλοι των platform games και του Sonic γενικότερα θα το αγαπήσουν αφού έχει παρόμοιο gameplay παρά τα προβληματάκια του εδώ και εκεί. Εγώ που δεν παίζω τα platform το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό και πολύχρωμο. Η μουσική του επίσης είναι αρκετά καλή για το είδος.

Μερικοί είναι πολύ απαιτητικοί από indie τίτλους και δεν καταλαβαίνουν την διαφορά με τα μεγάλα στούντιος που παράγουν τα πολύ καλά μεν αλλά υπερκοστολογημένα πρώτης κλάσης παιχνίδια. Εδώ δίνεις 60 ευρώ για το football manager για να είναι μια από τα ίδια η για 2-3 μικροαλλαγές και πειράζουν τα μισά λεφτά για ένα χαριτωμένο indie game.

Τέλος πάντων εγώ θα του βάλω ένα 7/10 γιατί πέρασα και μερικές ξένοιαστες ώρες ξεκούραστου gameplay γνωστού μεν αλλά πολύ συμπαθητικού. Ρίξτε μια ματιά πρώτα πριν δαπανήσετε τα πολύτιμα λεφτά σας για να δείτε αν σας αρέσει το παιχνίδι και μετά αποφασίζετε. Από 3d platform μόνο αυτό και το Sonic έχω παίξει φέτος. Ο Sonic είναι καλύτερος αλλά έχει και μια Sega έμπειρη από πίσω οπότε είναι λογικό.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 27 Μαίου του 2022 από την εταιρεία Tate Multimedia και είναι μια δημιουργία από τους ίδιους.

Είδος: Action adventure / arcade 3d platform

Exit mobile version