LifeSteps.gr

Police Simulator Patrol Officers review (2022 release)

Police

Το Police Simulator Patrol Officers είναι ένας εξομοιωτής αστυνομικής δράσης, πολύ καλό και αρκετά αξιόπιστο. Βλέπουμε τον χαρακτήρα μας με προοπτική τρίτου προσώπου και αναλαμβάνουμε να κάνουμε όλες τις δουλειές που θα παρουσιάζονταν μπροστά μας αν ήμασταν στα αλήθεια αστυνομικοί. Η εταιρεία που το διανέμει ειδικεύεται σε παρόμοιους εξομοιωτές και τα καταφέρνει καλά αν και τα παιχνίδια αυτά λόγω της φύσης τους είναι πολύπλοκα. Ας δούμε μερικά βασικά για το παιχνίδι πρώτα.

Καλώς ήρθατε στο Μπράιτον!. Γίνετε μέλος της αστυνομίας αυτής της φανταστικής αμερικανικής πόλης και ζήστε την καθημερινή ζωή ενός αστυνομικού. Ξεκινήστε αναφέροντας παραβάσεις και δίνοντας εισιτήρια στάθμευσης και, στη συνέχεια, αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Γίνετε μέλος της κοινότητας του Μπράιτον, γνωρίστε τη γειτονιά σας και χειριστείτε την καθημερινή εργασία της αστυνομίας για την καταπολέμηση του εγκλήματος κατά τη διάρκεια της βάρδιας σας. Να είστε πάντα σκληροί, αλλά δίκαιοι, σεβαστείτε το νόμο και αποκτήστε περισσότερη εμπειρία για να ξεκλειδώσετε περισσότερες γειτονιές, συνοικίες και καθήκοντα.

Το Patrol Officers περιλαμβάνει ένα δυναμικό σύστημα κυκλοφορίας που δημιουργεί οργανικά τη ροή της κυκλοφορίας και τα τροχαία ατυχήματα, καθώς και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που μπορούν να εμφανιστούν τυχαία κατά τη βάρδια σας. Να είστε έτοιμοι να αντιδράσετε αμέσως! Στον ανοικτό κόσμο της πόλης Brighton θα μπορείτε να επιλέξετε γειτονιές για τις περιπολίες σας και να φροντίζετε να τις κρατάτε ασφαλείς. Περιπολείτε σε τρεις μοναδικές συνοικίες με πολλές γειτονιές η καθεμία. Κάθεμια έχει ξεχωριστή αίσθηση, από τα ψηλά κτίρια του Downtown μέχρι τα ιστορικά κτίρια του Brickston.

Με την πρόοδο και το ξεκλείδωμα νέων περιοχών, θα αποκαλυφθούν και επιπλέον καθήκοντα. Ξεκινήστε με την υποχρέωση έκδοσης εισιτηρίων και την εύρεση λανθασμένα παρκαρισμένων αυτοκινήτων, αλλά να είστε έτοιμοι να φροντίσετε τα ατυχήματα που μπορεί να συμβούν μπροστά στα μάτια σας. Σε μια πόλη που ζει και αναπνέει, μπορεί να συναντήσετε πολλά διαφορετικά προβλήματα.

Σταματήστε τις διαπραγματεύσεις ναρκωτικών που γίνονται στο τοπικό πάρκο ή κυνηγήστε τους καλλιτέχνες γκράφιτι που σχεδιάζουν παράνομα το έργο τους σε τοίχους. Να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε - ακόμα κι αν είναι απλώς ένα αυτοκίνητο που μπλοκάρει μια στάση λεωφορείου. Κάθε πρόβλημα είναι δική σας ευθύνη.

Με το σύστημα διαίσθησης, ο αστυνομικός σας θα μπορεί να πάρει σημαντικές ενδείξεις κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων μαρτύρων που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν να επιλύσετε τις καταστάσεις με τον σωστό τρόπο, επομένως φροντίστε να προσέχετε όλα όσα λέγονται και γίνονται. Το Police Simulator Patrol Officers προσφέρει μια λειτουργία προσομοίωσης για έμπειρους παίκτες που αναζητούν την πιο αυθεντική εμπειρία, καθώς και μια περιστασιακή λειτουργία για όσους αναζητούν μια πιο χαλαρωτική περιπολία στους δρόμους του Μπράιτον.

Σύστημα κυκλοφορίας που δημιουργεί οργανικά ατυχήματα, υπερβολική ταχύτητα οχημάτων, μποτιλιαρίσματα και άλλες κυκλοφοριακές παραβάσεις, όπως το πέρασμα από κόκκινο φανάρι και άλλα. Τρεις συνοικίες με πολλές γειτονιές, η καθεμία με τη δική της μοναδική αίσθηση. Διάφορα καθήκοντα που κυμαίνονται από αυτοκινητιστικά ατυχήματα, κανονισμούς στάθμευσης, μέχρι εύρεση εμπόρων ναρκωτικών ή ψεκαστήρες γκράφιτι.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

Πρόοδος για ξεκλείδωμα περιοχών, αυτοκινήτων και τρόπων λειτουργίας (τυπική και ανοιχτή περιπολία)
Λειτουργίες παιχνιδιού Casual και Simulation
Σύστημα διαίσθησης
Λειτουργίες Single και Multiplayer
Υποστήριξη τροποποίησης για την αστυνομική στολή και το στυλ αυτοκινήτου​.

Δεν πρόλαβα να παίξω αρκετή ώρα για να ξεκλειδώσω τα περισσότερα που έχει όπως άλλες γειτονιές για να εξερευνήσω αλλά από το λίγο που είδα ήταν αρκετά καλό για το είδος. Αν θυμάμαι καλά είχα παίξει άλλο ένα police simulator αλλά εκείνο ήταν κυρίως στρατηγική ενώ αυτό έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων και πραγματικά ζεις την ζωή μέσα από τα μάτια ενός αστυνομικού.

Θα έβαζα ένα 7/10 γιατί μπορούσε να γίνει και καλύτερο αν και είναι δύσκολο το θέμα και το open world θέλει πάρα πολλές ώρες και λεφτά να ρίξεις για να βγει εξαιρετικό το προιόν. Πάντως από γραφικά και ήχο τα πάει πολύ καλά και το gameplay είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου του 2022 από την εταιρεία astragon Entertainment και είναι μια δημιουργία της Aesir Interactive.

Είδος: Open world crime simulator.

Exit mobile version