LifeSteps.gr

CastleStorm review

Αλλιώς μας είχε συνηθίσει η Zen Studios και αλλιώς μας τα “γύρισε” με το CastleStorm. Το όνομα της εν λόγω εταιρείας ανάπτυξης συνδέθηκε με τα καλύτερα Pinball games για PC και κονσόλες. Ακούμε Pinball FX και αρχίζουμε να ξερογλειφόμαστε ανακαλώντας πολύωρες προσπάθειες να επιβάλλουμε την τάξη σε ψηφιακά φλιπεράκια με μόνιμο όπλο μας μια ασημένια μπίλια. Οι κινηματογραφικές καταβολές των τραπεζιών των Pinball FX με τα απίθανα animations και τα, ξεπατικωμένα από ταινίες, soundtrack, πήραν την θέση τους στις κορυφαίες gaming εμπειρίες της ζωής μας.

Έχοντας ανακαλύψει την χρυσή τομή στα Pinball games, αναρωτιέται κανείς γιατί η Zen Studios αποφάσισε να ξοδέψει το δημιουργικό ταλέντο των ανθρώπων της σε μια υποκατηγορία των Strategy, σε ένα Tower Defense σαν το CastleStorm. Το ερώτημα θα σας απαντηθεί αφού τερματίσετε το CastleStorm και η απάντηση είναι απλή και ένδοξη. Ακριβώς επειδή η Zen Studios διαθέτει δημιουργικό team με μεγάλη φαντασία ήταν αναπόφευκτο η εξαιρετική της ομάδα να θελήσει να υποτάξει ένα νέο video game είδος στην θέλησή της. Στην συνέχεια θα μάθετε πως το κατόρθωσε.

Μια νοστιμότατη σαλάτα ειδών
Το CastleStorm είναι ένα πετυχημένο αμάλγαμα διαφορετικών video game genres που τα συνδυάζει αρμονικά σε όλα τα levels. Το πρώτο είδος που αγγίζει είναι το Tower Defense. Υπερασπίζεστε το κάστρο, την βάση σας δηλαδή, χρησιμοποιώντας μια άφθαρτη βαλλίστρα και ρίχνοντας ατελείωτες βολές στα κορμιά του εχθρικού πεζικού. Οι αντίπαλοι προελαύνουν σε ευθεία ή καμπυλωτή τροχιά από το κάστρο τους προς το δικό σας με στόχο να σας κλέψουν την σημαία, μια λογική Capture the Flag κυριαρχεί δηλαδή στις γραμμές τους όπως και στις δικές σας. Ευτυχώς τα στρατεύματα κινούνται σχετικά αργά και σας δίνουν την ευκαιρία να στρέψετε το στόχαστρο της βαλλίστρας προς τα κεφάλια τους και να πετύχετε μερικά υπέροχα headshots.

Η μεγάλη πρόκληση στην χρήση της βαλλίστρας είναι ο υπολογισμός της τροχιάς των βλημάτων με βάση τα physics. Αισθάνεστε σαν ακροβολιστής υπολογίζοντας την απόσταση από τον εχθρό, την θέση στην οποία θα βρεθεί όταν τον φτάσει το βλήμα, λαμβάνοντας υπόψη την κεκτημένη ταχύτητά του, το σημείο του σώματος που θέλετε να πλήξετε. Σας ικανοποιεί ιδιαίτερα η συσσώρευση των headshots γιατί θέλετε να ξεκληρίσετε το γρηγορότερο τους εχθρούς προτού μαζευτούν τόσοι πολλοί που να μην… μαζεύονται στην συνέχεια. Αισθητικά πάντως, η θέα ενός γιγαντιαίου Golem ή Troll με 20 βέλη καρφωμένα στο κορμί του σαν να είναι μαξιλαράκι για καρφίτσες, είναι απείρως προτιμότερη.

Το Tower Defense εμπλουτίζεται από το Real Time Strategy κομμάτι της εμπειρίας. Η χρήση πεζικού και spells επιβάλλει εξαιρετική διαχείριση πόρων και δοκιμάζει τις στρατηγικές σας ικανότητες. Το κάστρο σας έχει την δυνατότητα να ρίξει στην φωτιά της μάχης έως πέντε διαφορετικά πλάσματα, ποικίλης δυναμικότητας. Η επιλογή τους εξαρτάται από την ποσότητα της τροφής που καταναλώνουν και την συμπεριφορά τους στην μάχη.

Για παράδειγμα, σπάσατε την πόρτα του εχθρικού κάστρου, ένα πλάσμα σας άρπαξε την σημαία του εχθρού, την κουβάλησε έως το κέντρο του πεδίου μάχης, έπεσε μαχόμενο και η σημαία έμεινε εκεί. Η επόμενη μονάδα που θα στρατολογήσετε δεν θα είναι ούτε ranged, ούτε ιπτάμενη μονάδα, ούτε κανένα τέρας που έχει ύψος λόφου. Θα είναι μια γρήγορη μονάδα με άλογο η οποία θα τρέξει άμεσα στην σημαία, θα την βουτήξει και θα την φέρει στην βάση σας, την ώρα που εσείς “γλεντάτε” τους εχθρούς που προσπαθούν να την φτάσουν.

Total War: Rome Remastered

Οι μονάδες με ολμοβόλα και κανόνια επιστρατεύονται όταν το αντίπαλο κάστρο ξεχειλίζει από οχυρώσεις. Οι ιπτάμενες και οι τεράστιες μονάδες εμφανίζονται όταν διαθέτετε άφθονο food και θέλετε να σκουπίσετε το εχθρικό στράτευμα που πλησιάζει επικίνδυνα το κάστρο σας. Οι ranged και healing μονάδες υποστηρίζουν τις δυνάμεις της πρώτης γραμμής με επιτυχία. Μετρώντας πόρους και μονάδες διαπιστώνετε ότι, σε αρκετές περιπτώσεις, το πολυάριθμο πεζικό του εχθρού θέλει δραστικότερα μέτρα για να αντιμετωπιστεί.

Τότε θυμάστε το Populous που λιώνατε στο μακρινό παρελθόν και αποφασίζετε να το παίξετε θεός, σκορπίζοντας πανίσχυρα spells δεξιά και αριστερά. Τα spells είναι τα εντυπωσιακότερα όπλα που διαθέτετε αλλά το αναθεματισμένο cooldown τους σας εμποδίζει από το να τα χαρείτε όσο επιθυμείτε. Αρχάγγελοι κατεβαίνουν από τον ουρανό και θερίζουν ψυχές, φαντάσματα σκουπίζουν το πεδίο της μάχης από την μια άκρη στην άλλη, καταιγίδες πέφτουν, παγοθύελλες κοκαλώνουν τους εχθρούς.

Με την εφαρμογή του προγράμματος μαγικής τιμωρίας που εφαρμόζετε στο πεζικό του εχθρού, ολοκληρώνεται και το RTS κομμάτι και εισέρχεστε αισίως στο Hack and Slash. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να υλοποιήσετε έναν από τους ήρωες που διαθέτει το faction σας στο πεδίο της μάχης. Η οπτική σας μεταμορφώνεται αυτόματα σε αυτή ενός side-scrolling Hack and Slash και ο χειρισμός του ήρωα ή της ηρωίδας θυμίζει τρομερά τις ενέργειες των χαρακτήρων της σειράς Trine.

Ο ήρωας διαθέτει άλμα, block, μια ranged, μια melee επίθεση και ένα super χτύπημα που σακατεύει εύκολα τους αντιπάλους μικρότερου επιπέδου. Ο χειρισμός είναι πανεύκολος, ομαλός και το ξεπάστρεμα των εχθρών απολαυστικότερο από όλες τις υπόλοιπες μεθόδους που διαθέτετε. Δυστυχώς η παραμονή των ηρώων στην ενεργό δράση διαρκεί συγκεκριμένα δευτερόλεπτα τα οποία ψαλιδίζονται αν επιτρέψετε στους εχθρούς να εξανεμίσουν το health bar τους.

Dexter Stardust: Adventures in Outer Space

Ο συνδυασμός των ειδών στο CastleStorm πετυχαίνει λόγω του συστήματος χειρισμού. Είναι εύκολη και γρήγορη η εναλλαγή μεταξύ των βλημάτων, των spells και των στρατευμάτων σας δίχως την συνδρομή εικονιδίων αν το επιθυμείτε. Τα τρία mouse buttons έχουν ανατεθεί σε κάθε κατηγορία επιτρέποντας άνετη πρόσβαση η οποία αποδεικνύεται σωτήρια στις σκληρότερες μάχες. Με το mouse να κυριαρχεί στην αλληλεπίδραση και το keyboard να συμμετέχει ενεργά στην δράση των ηρώων, είστε σε θέση να χορογραφήσετε με μεγάλη επιτυχία τις δυνάμεις σας.

Η στρατηγική δεν τελειώνει στο πεδίο της μάχης. Το χτίσιμο του κάστρου με την χρήση του εύκολου editor είναι μια ασχολία που θα σας φάει κάμποσο χρόνο, αν δεν θέλετε να βλέπετε διαρκώς την βάση σας να σωριάζεται σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Η στρατηγική τοποθέτηση των δωματίων ώστε να απέχουν όσο μακρύτερα γίνεται από τις εχθρικές βολές και η προστασία τους πίσω από τόνους οικοδομικών υλικών, είναι απαραίτητα για να επιβιώσετε του εχθρικού βομβαρδισμού.

Ένα επιπλέον στρώμα στρατηγικής συναντάται στην αναβάθμιση του οπλοστασίου σας. Καταπνίγετε την μόνιμη τάση να ξοδέψετε αμέσως όλο το διαθέσιμο gold ανεβάζοντας τα όπλα, τις μονάδες, τα spells και τα δωμάτια που γουστάρετε και διαβάζετε πρώτα προσεκτικά την περιγραφή των επόμενων αποστολών. Σε περίπτωση που η αποστολή εστιάζει στους ήρωες, ρίχνετε τα λεφτά σας στο ανέβασμα του level τους. Αν η αποστολή σας επιβάλλει την γρήγορη κατεδάφιση του εχθρικού κάστρου, ενισχύετε τα projectiles σας που θα φέρουν γρηγορότερα εις πέρας την δουλειά. Το level cap στις αναβαθμίσεις είναι δυστυχώς χαμηλό όμως, αποδεικνύεται στην πορεία ότι, το “δέκα το καλό” είναι υπεραρκετό για να αντιμετωπιστούν όλες οι συγκρούσεις.

Τέσσερις ηρωικές φατρίες με κοινή ατζέντα
Το single player campaign είναι μια άρτια δομημένη δοκιμασία η οποία χωρίζεται σε τέσσερις εκστρατείες και τις υποδιαιρέσεις τους. Το πρώτο campaign εν ονόματι Kingdom Quest σας αναθέτει να διοικήσετε το faction Kingdom, ένα τυπικό μεσαιωνικό βασίλειο βαρυφορτωμένο με κλασικές μονάδες όπως είναι οι swordsmen, οι archers, οι priests και οι knights. Ηγεμονικό ρόλο στο Kingdom διαδραματίζει ο γενναίος Sir Gareth, ένας ισχυρός ιππότης απόλυτα ικανός να ξεκάνει μόνος του δεκάδες αντιπάλους στο πεδίο της μάχης. Στα προχωρημένες αποστολές το εν λόγω faction στηρίζεται στην εναέρια κυριαρχία που προσφέρουν τα Griffins και στην επίγεια αντοχή και δύναμη που επιδεικνύουν τα Stone Golems. Η βαλλίστρα του Kingdom ραντίζει το πεδίο της μάχης με θανατηφόρα βέλη ιδανικά για headshots.

Martha is Dead

Για τις εχθρικές οχυρώσεις επιφυλάσσει εξωφρενικές εκπλήξεις όπως είναι τα εκρηκτικά μήλα και τα ξεροκέφαλα πρόβατα που καρφώνονται και τρυπούν τοίχους με υπερηχητική ταχύτητα. Από τα spells του Kingdom θα ξεχωρίσετε το ιερό πνεύμα που κατεβαίνει σαν αρχάγγελος από τον ουρανό και θερίζει τις ψυχές των εχθρών σας. Το Kingdom Quest είναι το μακροβιότερο campaign εκ των τεσσάρων και χωρίζεται σε δέκα επεισόδια με αρκετές αποστολές στο καθένα. Η διάρκειά του επιβαλλόταν γιατί οι αρχικές αποστολές περιλαμβάνουν και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ενός tutorial, τουτέστιν σας μαθαίνουν την τέχνη του να αμύνεστε και να επιτίθεστε.

Το δεύτερο campaign του CastleStorm που τιτλοφορείται Welcome to Vikingland σας αναθέτει διοικητικά καθήκοντα στις αντιστασιακές δυνάμεις των Βίκινγκς, στις οποίες ηγείται η φοβερή πολεμίστρια Freia. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο η διοίκηση του faction Norse από τις αντίστοιχες δυνάμεις του Kingdom εξαιτίας τριών πανίσχυρων μονάδων. Οι Gunners δουλεύουν καλά τα φορητά κανόνια τους, ισοπεδώνοντας τα εχθρικά τείχη και βοηθώντας έτσι τον βομβαρδισμό που τους κάνετε με την βαλλίστρα.

Τα Mountain Trolls μοιάζουν με κινούμενους τοίχους από σάρκα, με τεράστιους μυώνες και ανάλογη αντοχή στα εχθρικά βλήματα και χτυπήματα. Λειτουργούν σαν καταπληκτικά tank, απορροφώντας τις βολές και καθυστερώντας το πεζικό του εχθρού ώστε να πάρετε μια μικρή ανάσα για να εστιάσετε στην κατεδάφιση του αντίπαλου κάστρου. Οι Dragons δεσπόζουν πάνω από το πεδίο της μάχης και πέφτουν σαν αρπακτικά πουλιά στο εχθρικό πεζικό θερίζοντας το. Το μοναδικό αντίδοτο στον θάνατο εξ ουρανού είναι η εχθρική βαλλίστρα, η απασχόληση της οποίας στην αντιμετώπιση των Dragons, αφήνει περιθώρια για εσάς να θερίσετε το πεζικό ή να προσγειώσετε καλά υπολογισμένα βλήματα στους τοίχους του αντίπαλου κάστρου.

Η συντριβή των δύο campaigns θα σας οδηγήσει αναπόφευκτα στην επόμενη δυάδα, αρχίζοντας από το From Outcast To Savior. Σε αυτό διαπιστώνετε με έκπληξη και χαρά ότι οι δυνάμεις του Kingdom faction επιστρέφουν εμφανώς τροποποιημένες και ισχυρότερες εντός του faction Royal Guard. Το πεζικό εμφανίζεται θωρακισμένο και ικανό να αντέξει ομηρικές μάχες στην προσπάθειά του να αρπάξει το λάβαρο του εχθρού. Τα βλήματα της βαλλίστρας είναι καταστροφικότερα από ποτέ, με τα Cannonball, Iron Fist και Bombardment να τσακίζουν γρήγορα ακόμα και τις δυσκολότερες οχυρώσεις. Το πρωτοφανές Medicine χαρίζει νέες στρατηγικές επιλογές αφού επιτρέπει την θεραπεία των ισχυρότερων μονάδων και άρα, την μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής τους στην μάχη ώστε να περιποιηθούν τους αντιπάλους.

Ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του Sir Gavin, γιου του Sir Gareth, να καθαρίσει το οικογενειακό όνομα στην μεσαιωνική... πιάτσα, θα αποκτήσετε ξανά τον έλεγχο της Freia στο campaign The Warrior Queen. Η αμαζόνα των Βίκινγκς επανέρχεται στην ενεργό δράση με τα καλύτερα βλήματα και τις ισχυρότερες μονάδες που διαθέτει το CastleStorm, έτοιμη να σπείρει την καταστροφή στο διάβα της. Το Beastmaker είναι ο φόβος και ο τρόμος του εχθρικού πεζικού, ένα βλήμα που μεταμορφώνει σε Troll τον αντίπαλο πάνω στον οποίο προσγειώνεται. Τα Explosive Barrel και Golem Hostage είναι το καταστρεπτικότερο δίδυμο για το κάστρο του αντιπάλου. Το πρώτο ανατινάζει με ευκολία τοίχους και πατώματα και το δεύτερο συντρίβει με το βάρος του ταβάνια και δωμάτια. Τα παραπάνω υποδηλώνουν ότι το τέταρτο και τελευταίο faction, το Viking Elites, είναι σχεδόν ασυναγώνιστο.

Οι σκοτωμοί είναι πολύ επικερδής δραστηριότητα
Τα επίπεδα δυσκολίας του CastleStorm υπόσχονται συγκινήσεις σε παίκτες όλων των δυνατοτήτων, από το πανεύκολο Casual έως το σκληροπυρηνικό Hard. Το Normal φυσικά είναι το ενδεδειγμένο επίπεδο ώστε το παιχνίδι να μην σας πέσει ούτε πολύ βαρύ ούτε πολύ ελαφρύ. Θα έρθει αναπόφευκτα η στιγμή όπου, στα πλαίσια της αποστολής ενός campaign, θα τα βρείτε σκούρα, θα νιώσετε ότι το οπλοστάσιό σας αδυνατεί να τα βγάλει πέρα με την πρόκληση. Εδώ εισέρχεται στο παιχνίδι σας η αναγκαιότητα του grinding. Η προσπάθεια να μαζέψετε χρυσάφι παίζοντας ξανά αποστολές στις οποίες έχετε κερδίσει είναι ο πρώτος και ο πιο βαρετός τρόπος που έχετε στην διάθεσή σας. Μόνο αν θέλετε να απομυζήσετε όλα τα αστεράκια μιας αποστολής στοχεύοντας προφανώς σε ανάλογο achievement, αξίζει να σπαταλήσετε την ενέργειά σας επιστρέφοντας σε πατημένα εδάφη.

Το ιδανικό “γήπεδο” για να γεμίσετε το ταμείο σας και, κατά συνέπεια, να τερματίσετε τα levels όπλων, spells, μονάδων και δωματίων, είναι τα Survival modes. Στο κανονικό Survival, επιλέγετε το κάστρο της αρεσκείας σας, δηλαδή εκείνο που κατασκευάσατε μόνοι σας με τον editor, και ετοιμάζεστε να αντιμετωπίσετε ένα τεράστιο αριθμό εχθρών που επιτίθενται κατά κύματα. Τα διαθέσιμα levels-αρένες από το single player είναι μπόλικα έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνα που βολεύουν περισσότερο το στυλ παιχνιδιού σας. Όσο πιο ανεπτυγμένο είναι το κάστρο σας τόσο περισσότερη ώρα επιβιώνετε στις απανωτές επιθέσεις, συσσωρεύοντας με γοργό ρυθμό πολλές χιλιάδες gold.

Ο συσσωρευμένος πλούτος στην συνέχεια περνά στο γενικό ταμείο του Campaign, τον δαπανάτε στην περαιτέρω ανάπτυξη των δυνάμεών σας και επιστρέφετε στο Survival για περισσότερη... εξόρυξη χρυσού. Είναι τόσο πλούσιες οι ανταμοιβές στο Survival ώστε είναι δεδομένο ότι θα σας επισκεφτεί ο “πυρετός του χρυσού”, θα βρείτε δηλαδή τον εαυτό σας να απολαμβάνει περισσότερο το γέμισμα του ταμείου παρά την πρόοδο στο Campaign. Το Hero Survival mode εξυπηρετεί την ίδια λειτουργία με το Survival, με την ειδοποιό διαφορά ότι χειρίζεστε αποκλειστικά τον ήρωα ή την ηρωίδα σας. Αμφότερα τα Survival modes είναι ο καλύτερος προπονητής των skills σας για το Campaign και τα multiplayer modes, επειδή εστιάζουν σε διαφορετικό τομέα του gameplay και σας φέρνουν αντιμέτωπους με μεγάλες αντιξοότητες.

Τα μεγέθη αλλάζουν στα φανταστικά multiplayer modes τα οποία σας περιμένουν με… ανυπομονησία αφού μάθετε όλα τα μυστικά του CastleStorm. Το Versus είναι το μοναδικό mode που έπρεπε να πηγαίνει μαζί με την προειδοποίηση “προσοχή, δαγκώνει”. Αν δεν επιλέξετε τους αντιπάλους σας από φίλους και συγγενείς εγνωσμένων ικανοτήτων, θα κακοπεράσετε αντιμετωπίζοντας αξιόλογους εχθρούς. Είναι το mode που απαιτεί την μέγιστη προσοχή και την αστραπιαία εναλλαγή μεταξύ πεζικού, βαλλίστρας και spells ώστε ο εχθρός να μην προλάβει να πάρει ανάσα. Για πρώτη φορά στο παιχνίδι θα δεχτείτε του κόσμου τα βλήματα στο κάστρο σας, θα υποστείτε τις συνέπειες των ισχυρών spells με τα οποία εκτελέσατε χιλιάδες στρατιώτες του A.I. και θα παρακολουθήσετε τα τείχη σας να συρρικνώνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς.

Στα Survival multiplayer modes του CastleStorm τον λόγο έχει η αλληλεγγύη και η άψογη συνεργασία μεταξύ εσάς και του ατόμου που θα σας συντροφεύσει. Μιλάμε ουσιαστικά για δύο Co-Op modes στα οποία επιχειρείτε να αντέξετε όσο περισσότερο μπορείτε στις εχθρικές επιθέσεις. Στο κυρίως Survival, ο ένας παίκτης αναλαμβάνει την βαλλίστρα και ο δεύτερος καθαρίζει τα επιτιθέμενα στρατεύματα με τον ήρωα της επιλογής του. Η δράση είναι φρενήρης και ο χειριστής της βαλλίστρας φορτώνεται μεγάλη ευθύνη γιατί πρέπει κυριολεκτικά να προσέχει τα νώτα του ήρωα που τσακίζει κόκαλα στο πεδίο της μάχης, όχι από τους εχθρούς αλλά από τα δικά του βλήματα.

Το friendly fire είναι μεγάλο αγκάθι στο Survival και απαιτεί επιδεξιότητα στην ρίψη των βλημάτων ώστε να μην τεζάρει ο ήρωας και μείνει το κάστρο απροστάτευτο για λίγη ώρα στις απανωτές επιθέσεις του εχθρικού πεζικού. Στο Hero Survival και οι δύο παίκτες ελέγχουν από έναν ήρωα άρα το gameplay αλλάζει ολοκληρωτικά σε Hack and Slash. Τουλουμιάζετε εχθρούς δεξιά και αριστερά, πολεμώντας πλάτη με πλάτη και ενώνοντας τις λεπίδες μόλις εμφανιστεί τέρας υψηλού επιπέδου. Μια καλή στρατηγική είναι ο ένας να tankάρει κόβοντας κόσμο με το σπαθί και ο δεύτερος να ραντίζει τον τόπο με βέλη.

Η σχεδιαστική ομορφιά του CastleStorm, η καρτουνίστικη γοητεία που εκπέμπει κάθε εικόνα του, ενισχύει την απόφασή σας να παίξετε με τους μηχανισμούς του έως ότου απολαύσετε το περιεχόμενο στην πληρότητά του. Το σενάριο ξεδιπλώνεται με cinematics βαρυφορτωμένα από χιουμοριστικούς διαλόγους και εξωφρενικές φιγούρες, με τις οποίες δεν πρόκειται να ταυτιστείτε αλλά σίγουρα θα διασκεδάσετε. Στον ακουστικό τομέα, η καταιγίδα από ηχητικά εφέ σκεπάζει ιδανικά το μέτριο soundtrack.

Τα επιφωνήματα φιλικών και εχθρικών χαρακτήρων έχουν τον πρώτο λόγο και συμπληρώνονται από τους επιβλητικούς ήχους των βλημάτων που εκσφενδονίζονται ουρλιάζοντας από κάστρο σε κάστρο. Ένας διαφορετικός τύπος “βλήματος” σας περιμένει δυστυχώς στα cinematics, οι ομιλούντες χαρακτήρες. Το voice acting είναι άφαντο και έχει αντικατασταθεί από λαρυγγισμούς και ήχους που περιμένετε να ακούσετε από στόμα μουγκού. Καλύτερα να εξέλειπε ολοκληρωτικά ο ήχος στα cinematics πλην της μουσικής.

Capcom Arcade 2nd Stadium: Μία νέα ρετρό συλλογή!

Το κάστρο της πώρωσης
Στον λογαριασμό που θα κρατήσετε μεθοδικά για τα θετικά σημεία του CastleStorm έχετε να προσθέσετε πολλά πράγματα. Εθιστικό gameplay, άψογος χειρισμός, αφθονία μέσων αντιμετώπισης των εχθρών και αναβάθμισης τους, ασταμάτητη δράση, πλήρης καταγραφή των κατορθωμάτων σας μετά από κάθε αποστολή. Χάρη σε όλα τα παραπάνω, το CastleStorm πετυχαίνει τον γνώριμο άθλο των κορυφαίων Strategy, την δημιουργία της εσωτερικής ανάγκης του παίκτη να συνεχίσει για “ένα γύρο ακόμα”, στην προκειμένη περίπτωση μία αποστολή ακόμα. Παρότι η διάρκειά του δεν είναι όση θα θέλατε, το υψηλό replayability με το τέχνασμα των αστεριών-achievements και τα αβάρετα multiplayer modes ανεβάζουν την αντοχή στον χρόνο κατά μερικές ντουζίνες ώρες.

Αρχική δημοσίευση: Gameworld

Exit mobile version