LifeSteps.gr

Wytchwood review

Wytchwood

Το Wytchwood είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας με άφθονα crafting στοιχεία που αναπτύχθηκε από την Alientrap και εκδόθηκε από την Whitethorn Games. Ας ξεκινήσουμε το crafting και ας ετοιμάσουμε μερικά φίλτρα, βγάλτε τη μαύρη γάτα σας και το σκουπόξυλο! Το Wytchwood διαδραματίζεται σε μια χώρα γοτθικών μύθων και παραμυθιών.

The Legend of Tianding review

Παίζετε το ρόλο μιας μάγισσας που φοράει ένα παλιό κράνος και ζει σε ένα σπίτι μέσα σε βάλτο. Περνά τις μέρες της ποτίζοντας τον κήπο και κοιμώμενη στην καρέκλα της. Μια μέρα διακόπτει αγενώς τον ύπνο της μια κατσίκα που μιλάει. Μόλις η μάγισσα βρίσκει το Grimoire της (βιβλίο με σημαντικές χειροποίητες συνταγές) και τη ζώνη εργαλείων της, κατευθύνεται έξω για να δει τι θέλει η ενοχλητική κατσίκα.

Η κατσίκα λέει στη μάγισσα ότι έχουν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, συμφωνώντας να βρουν δώδεκα διαβολικές ψυχές και να απελευθερώσουν μια νεαρή κοπέλα από τον βαθύ της ύπνο. Δυστυχώς, η μάγισσα δεν θυμάται τίποτα από τη συμφωνία που λέει η κατσίκα ότι έκαναν. Μπαίνει απρόθυμα στο δάσος για να βρει τις χαμένες ψυχές. Έτσι, η περιπέτειά σας ξεκινά καθώς η γριά μάγισσα του δάσους εξερευνά μια παράξενη ύπαιθρο, συλλέγει μαγικά συστατικά, ετοιμάζει μαγικά ξόρκια και συναντά ένα ιδιότροπο καστ χαρακτήρων.

Medieval Dynasty review

Στην πορεία, θα περάσετε μέσα από δάση, βάλτους, χωράφια, ακόμη και ένα νοσοκομείο για τους άρρωστους στην αναζήτησή σας να βρείτε τις χαμένες ψυχές. Θα συλλέξετε πολλούς διαφορετικούς πόρους και θα βρείτε νέα ξόρκια για το Grimoire σας. Δημιουργήστε νέα ξόρκια χρησιμοποιώντας περίεργα συστατικά όπως τοξικά τρελομανίταρα, μάτι τρίτωνα και εμφιαλωμένο φόβο. Το crafting δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό από ό,τι είναι στο Wytchwood. Κατασκευάζετε τα πάντα εν κινήσει χωρίς να χρειάζεστε πάγκο εργασίας. Μόλις έχετε τα συστατικά, βρίσκετε το αντικείμενο που θέλετε να φτιάξετε στο Grimoire, πατάτε το κουμπί και η κατασκευή του εκτελείται αμέσως.

Εάν δεν έχετε τα συστατικά που χρειάζεστε, μπορείτε να ελέγξετε πού μπορεί να τα βρείτε, κοιτάζοντας το ξόρκι στο Grimoire και, βρίσκοντας το στοιχείο που του λείπει, παίρνετε μια ιδέα για την περιοχή στην οποία μπορεί να βρίσκεται. Είναι ένα εξαιρετικό σύστημα crafting χωρίς να έχετε ανάγκη πάγκους και εγκαταστάσεις για να φτιάξετε αυτά που χρειάζεστε. Υπάρχουν πολλοί πόροι για συλλογή σε όλες τις περιοχές του παιχνιδιού. Η ανάγκη για πιο ισχυρή μαγεία θα απαιτήσει πιο σπάνια συστατικά, τα οποία συνδέονται με την εξερεύνηση στο παιχνίδι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μάτι των μαγισσών, ένα μαγικό αντικείμενο που κάνει μια σύντομη περιγραφή να εμφανίζεται όταν επισημαίνετε ένα αντικείμενο ή ένα NPC στο παιχνίδι. Το μάτι των μαγισσών λειτουργεί καλά ως εργαλείο ειδικά, καθώς με βοήθησε μερικές φορές όταν χάθηκα και δεν ήμουν σίγουρη τι να κάνω στη συνέχεια. Κάθε περιοχή στο παιχνίδι είναι προσβάσιμη από ένα κομβικό μέρος, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε από διαφορετικές περιοχές περνώντας από μια μαγική πύλη, δεν είναι αρκετά γρήγορη η μετακίνηση αλλά κάνει τη δουλειά της. Δεν υπάρχει κάποιος πρόλογος ή αποστολές για να σας μάθουν τον χειρισμό αλλά τα θεωρώ περιττά καθώς είναι ένα απλό παιχνίδι εξερεύνησης.

Ωστόσο, έχετε ένα ημερολόγιο στο μενού και όλες οι αποστολές που αναλαμβάνετε αναφέρονται εκεί. Μπορούν επίσης να καρφιτσωθούν στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, ώστε να μπορείτε να τις βλέπετε και να ξέρετε που θα πάτε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και ζώα για να ανακαλύψετε και να ολοκληρώσετε τις αποστολές, από απλές αποστολές μαζέματος πραγμάτων έως την παρασκευή ενός νέου φίλτρου για κάποιον. Γνώρισα μια νεαρή κοπέλα που περιμένει την επιστροφή της χαμένης της αγάπης, μια μεγάλη αρκούδα που δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να τσακίζει κεφάλια. 

Shadow Warrior 3 review

Είναι σαν να παίζετε ένα παραμύθι ή έναν παλιό μύθο, καθώς δεν είστε ποτέ σίγουροι για το τι σας περιμένει στη γωνία, καθώς κάθε περιοχή περιέχει μοναδικά πλάσματα, φυτά και τέρατα. Υπάρχει ενθουσιασμός, περιέργεια και μυστήριο σε κάθε γωνιά. Οπτικά το Wytchwood είναι εκπληκτικό, ειδικά στο δάσος όπου όλα τα ζωντανά χρώματα ξεπροβάλλουν από την οθόνη. Κάθε περιοχή είναι απολαυστική στο να την παρατηρείς. Όλα έχουν ξεχωριστή εμφάνιση, από το ηλιόλουστο δάσος μέχρι το ζοφερό έλος και τις χιονισμένες βουνοκορφές.

Η μουσική είναι υπέροχη, και τα ηχητικά εφέ ταιριάζουν καλά με το παιχνίδι για να σας τραβήξουν στον κόσμο των μαγισσών.Ο χειρισμός με χειριστήριο είναι πολύ καλός γιατί ο χαρακτήρας ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές που του δίνετε. Εάν το crafting, η εξερεύνηση και το χιούμορ είναι αυτό που αναζητάτε σε ένα παιχνίδι, τότε το Wytchwood είναι το παιχνίδι για εσάς.

Kenshi review

Σίγουρα έχω απολαύσει την πορεία μου στο παιχνίδι. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα, οι χαρακτήρες είναι χαριτωμένοι, σκοτεινοί και γκροτέσκοι με χιούμορ και φανταστικά γραφικά. Επίσης ο ήχος κάνει την δουλειά του πολύ καλά εκεί που χρειάζεται. Το Wytchwood είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια της χρονιάς και θα του έβαζα υψηλή βαθμολογία.

Exit mobile version